Regisztráció Elfelejtett jelszó

KEG fórum

Re: nincs cím

#640103 úttakarító Előzmény: #640101

Ja és nem azért buktam sokszor a kicsikkel mert magasan szálltam be,hanem mert többszörös tőkeáttétellel shortoltam,vagy longoltam a papírt,de ez volt a tanulópénz,mackó pajtás...

#640100 Zotya32 Előzmény: #640099

majd ki kell számolni, mennyi a minimális ár, amin kivásárolható a cégből a maradék részvényes... gondolom azért nem 25 ft...

Kedves Decorum! Tudja mi…

#640099 macika

Kedves Decorum! Tudja mi jön most ?? Ne legyen igazam de: a tartozás tőkésitése után és a felvásárolt rv-kkel együtt meg lesz az új cégnek az 51 %-a ,amikor akár -sajnos ilyen alacsony áron ez könnyen megy - ki is vezetheti a KEG-et a tőzsdéről... Ugye már láttunk hasonlót a Primagáz esetében ?? Sajnos igy a kisbüfik az ügyön rendesen buknak ,de hát sajnos nem tudtak időben összefogni.Ezt más is megléphette volna...Nekem ez most biztositék annyiban ,hogy kifizetnek és talán megvalósitják néhány elképzelésem is....

Na bazeg ,lehet gondolkozni ,hogy ezt ki ...úrta igy el ,vagy ellenkezőleg ki az aki mindenkit az orránál fogva vezetve ügyesen kilépett a problémából.Rajtam kivül végülis a felmentvényeket a kgy-n részvényesek mind megadták a vezetésnek!

Bravó! Mondtam a " karmester" bizonyos dolgokban azért ügyes ,de sajnos végtelenül tisztességtelen! Dr SJ

sunwo

#640098 úttakarító Előzmény: #640096

És a keggel is elég sokat kerestem,csak visszaszálltam és beragadtam,de ettől még mindig jó cég és kallódik,de talán most tényleg növekedési pályára áll...

#640091 macika Előzmény: #640090

atyám!!!!

magát kerülni kell!!!!

most már értem miért írta hogy 60-nál is ajándék a keg )))

#640082 macika Előzmény: #640072

na ha ezt a blogos elolvassa egyből bepezsgőzik

meg kamubakter is vinnyog már odaát

klasssszzz ))))))))))))))

#640076 Sly-- Előzmény: #640072

Én sem hízelegni akarok, de az a véleményem, hogy kevés tolvajsztorit éltél át a BÉT-en.

#640072 úttakarító Előzmény: #640068

Nem hízelegni akarok,de a kispapírok közül jelen pillanatban keg és fusót tartom a legbiztonságosabbnak...