Regisztráció Elfelejtett jelszó

Richter fórum

szép a forgalom még az 5…

#640405 MrTibi16

szép a forgalom még az 500 k-s átkötés nélkül is....

Re: nincs cím

#640390 MrTibi16 Előzmény: #640368

ha nyerőt vág zsebre elpártolnak tőle a hívei ...

Lehet matgab miatt vezették be a 6%-os EHO-t :D Tudták h nyerője lesz év végén...

#640368 macika Előzmény: #640334

)))))

ezt se tudod? pedig fontos információ )))

sztem év végére nyerő lesz neki szépen

#640334 MrTibi16 Előzmény: #640309

arról lehet tudni milyen árfolyamon nyereséges a pozid? Mint richter tulajdonostárs... :D

#640309 matgab Előzmény: #640089

KB fél év után ismét néhány 10 percig nyereséges volt a pozim.

Ilyenkor azon vagyok idegbeteg, ha itt vettem fél éve, akkor miért nem vettem 33k-nál 3 hónapja??

Amúgy a TBSZ-nél nem buksz, legfeljebb akkor fizeted meg a kamatadódat, amikor kiveszed a pénzt -ahelyett, hogy a betét lejáratkor/tranzakció lezárásakor azonnal megfizetnéd.

Én amiben nem vagyok biztos, hogy ha mondjuk kiveszel az 1 milliós TBSZ számládról 100e-t, akkor az egészet buknád és nemcsak a 100e ft utáni kamatadót...

#639469 banyaiz Előzmény: #639467

Azt tenném a helyedben megnézném kb mennyi az éves kiadás, arra ráteszel 50%-ot, öt évre mennyi. Aztán a különbözet mondjuk 2/3-át beteszed tbsz-re arra csak nem lesz szükség, de azt is elosztva több számlára. Egyet feltörsz marad többin megmarad.

Ezzel sokat nem kockáztatsz vsz, mert ha feltöröd akkor kb ugyanott vagy mintha meg sem nyitottad volna jelenlegi szabályok alapján.

Azért mondom ezt félve mert a szabályok sűrűn változnak mostanában, forradalom van a kiszámíthatóság ellen is. :)

De nem akarlak rábeszélni a hülyeségre ahogy te érzed.

#639467 Euroman Előzmény: #639456

igen, ez is nyom a latba...épp tegnap olvastam, hogy Mo-n milyen jó diplomásnak leni, mert jól keresnek, és csak 5 % közöttük a munkanélküliség...szerintem én nem kerestem különösebben jól, de megéltem tisztességgel, de hogy pont ebbe az 5 %-ba belekerültem....gáz

#639456 banyaiz Előzmény: #639449

Ezért szokták inkább év végén nyitni, hogy ne legyen ez a fél év időveszteség. De most bekavartak az EHo ötletükkel a témába.

#639454 Euroman Előzmény: #639450

ezt tudom, csak kivenni nem lehet sem a pénzt, se a hozamot....nekem ez a gondom, mert ha nem lesz munkám, akkor jövedelmem sem lesz és akkor előbb a hozam/kamat-hoz, majd a tőkéhez is hozzá kell nyúlni...

#639453 banyaiz Előzmény: #639449

Nyithatsz többet. Idén megnyitod akkor jan1-től ketyeg az 5 év. Rátenni , illetve levenni róla nem tudsz 5 évig, amennyiben a kedvezményeket meg szeretnéd tartani.

#639450 akpo7 Előzmény: #639435

TBSZ-re pedig at lehet tenni es ott is lehet adni-venni, nem? Csak azt akarom mondani, hogy az odatett penzt nem kell 5 evig egy papirban tartani. Es ugy meg az osztalekabol sem vonnak adot.

#639448 banyaiz Előzmény: #639444

Mégjobb az ha több tbsz-t nyitsz, elosztod a lét, és akkor ha egyhez hozzá kell nyúlnod a többin megmarad a kedvezményed. Persze feltéve ha nem védik meg, ezt mindig hozzá kell tenni a dolgokhoz. Reklámoknál is csillagos szövegbe illene berakni ezt. :)

#639446 banyaiz Előzmény: #639444

Annyit tegyél rá amit úgy ítélsz meg biztos nem fog kelleni 5 évig. Gyorsan eltelik, nemrég még 2008 volt most 2013. :)

Mellette más pénzekkel tudsz még attól rövidebb kereskedéseket nyomatni. Tbsz-en is kereskedhetsz végülis csak nem vehetsz ki róla.

Csak ne az legyen a vége, hogy előbb utóbb belenyúlnak ezekbe a tbsz témákba is vmi korszakalkotó adóötlettel ami felülírja a szerződéseket. Eszük megvan hozzá úgy tűnik nekem.

#639444 Euroman Előzmény: #639438

tbsz-t is csak most nyitok, talán...nekem 3-5 év túl hosszú idő, nem szívesen írok ilyesmit alá...a pénz egy részét ráteszem a sok levonás miatt, de csak kényszerből...