Gyorsjelentés szezon úgy látszik mindent felülír. Dax fel.
Gyorsjelentés szezon úgy látszik mindent felülír. Dax fel.
16 év alatt nem voltam képes akkor most sem hiszem.
olajat tegnap kivettem, ma már vissza is raktam, mert azért akkor is..:))))
Így amíg aludtam kitartó voltam....
kezdetnek jó lépés ;-) csak maradj is ilyen kitartó
sokkal jobban jársz ha az erősségeidre koncentrálsz mintha a gyengéidet próbálod javítgatni
Én már annak is örülnék ha egy index-et tudnék szépen kiismerni és lekereskedni :-(
Sajnos hüle vagyok, újra és újra megpróbálom, pedig nem megy. :)
De tegnap kivettem a MT4ből néhány alapchartot, mely veszteséges. Próbálok leszokni, valami tapasz kéne.....
Másfél hét után ez volt az első olyan menet a Daxban amit szépen hoztam.
Reggel kilenckor felhúzásban short, majd azt szépen le végre végig. Hol át longba, stop felhúzva ha visszaesne.
Tegnap is szép volt a dax, de máshol, arany, olaj, EUR/usd, USd/JPy csupa bukom volt !!!
Szinte 100% amibe belekezdtem, ilyen nagyon rég volt. :( Nem nagy érték, mert daxban megyek csak nagy téttel, de lelkileg akkor is rosszul jött.
nekem is esés közben verték ki, de akkor is... :)
A németeket érintő mutatót közül egyik legérzékenyebb ez, ha eltérés van a várakozáshoz képest.
Főleg mostanság mikor nagy a bizonytalanság, nincs irány, érdekes lehet egy komoly eltérés, lökést adhat.....
Mondjuk a rés nyitva van még (ás ha már ennyit lejött..:)) ), tehát kérdés, hogy innen visszahúzzák 8220-8230 felé vagy jöhet újra le a rés felé.
A ZEW csak egy momentum, az egész piac USA-stól, nyersanyagostól olyan, mintha valamilyen közelgő benyögsére várna.
Dax nagyon szépen mozog pivot szintek és MA-k között. Tanári. szerencsére. Még olyan sincs, hogy túlhúznák és vissza.
Most is szépen pattant ahonnan kellett.
Óráson 100as MA és Pivot is.
EZ 11:00 Német ZEW gazdasági hangulat index júl. előző: 38,5 pont várt: 40,0 pont
Ez fontos lehet a DAX miatt.
mert szűkre vetted :)
Én tegnap adtam 221-en, rajta volt az 50-es stop, ma meg visszavettem 81-en. Ez 40 pont, 2 napra jó az.
De a vételi 50 pontos stop-om bent van, így ha innen fordul, erős longban leszek. Főleg, ha előtte még a rést is betölti, ugye ott is érdekelt vagyok :)
pompás kis esés, de stoppomat miért kellett kiütni...
Ma várható adatok
GB 10:30 Brit infláció (CPI, év/év) jún. előző: 2,7% várt: 3,0%
EZ 11:00 Német ZEW gazdasági hangulat index júl. előző: 38,5 pont várt: 40,0 pont
EZ 11:00 Eurozóna infláció (CPI, év/év) jún. előző 1,4%, várt: 1,6%
EZ 11:00 Eurozóna külkereskedelmi mérleg máj. előző: 16,1 mrd várt: EUR 16,2 mrd EUR
EZ 11:00 Eurozóna ZEW gazdasági hangulat index júl. előző: 30,6 pont várt: 31,8 pont
GB 12:30 Paul Fisher BoE-tag beszédet tart
US 14:30 USA infláció (CPI, hó/hó) jún. előző: 0,1% várt: 0,3%
CA 14:30 Feldolgozóipari értékesítések (hó/hó) máj. előző: -2,4% várt: 0,8%
US 15:00 Külföldiek hosszú lejáratú amerikai értékpapír-vásárlásai máj. előző: -37,3 mrd USD várt: 14,3 mrd USD
US 15:15 USA ipari termelés (hó/hó) jún. előző: 0,0% várt: 0,3%
US 15:15 USA kapacitáskihasználtság jún. előző: 77,6% várt: 77,9%
US 16:00 NAHB lakáspiaci index júl. előző: 52 pont várt: 51 pont
US 20:15 A Fed-től Esther George tart beszédet
Iránykereséssel indulhat a nap Európában
http://www.portfolio.hu/piaci_osszefoglalo/iranykeresessel_indulhat_a_nap_europaban.5.186676.html
daxra? Az kemény :)