Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

DAX , FTSE , CAC index

Re: ementáli

#639482 Dénes Előzmény: #639479

Én igazából csak egy számot nézek a saját tőkét. MINDIG.

Nem az egyenleget, mert az megtévesztő lehet a beragadt shortok miatti mínusz miatt.

#639479 Dénes Előzmény: #639476

Ha egyet hoztam volna végig akkor annál többet, ha kettőt annál kevesebbet. Kettő között.

Mondom ha nincs az a két beesés akkor hozom végig több kötéssel és mellette a kicsiket is !

Szóval így nézve szívtam, de nem szabad így nézni.

Engem azok az esések megzavartak. Főleg a pénteki, ha emlékszel írtam abban az időben, hogy 8130-8160 rés, az jön, majd 8240-8280 max.

Ehhez képest délután a jó amcsi adatra 200 pontot esett, újra mert a hét elején 7700 felé is ment, nekem már az sem volt benne. Óvatosabb lettem.

Jobb kevesebbet nyerni, mint veszteni.

Ez az esés meg szintén nagyon jól jön. Méret a kérdéses, remélem nem ennyi volt. amcsik lassan ébredeznek.

arany short is jó volt, de sajnos kicsiben csináltam.

#639476 banyaiz Előzmény: #639472

Értelek, én is ezért zártam a longot 8 k alatt.

Arra voltam igazán kíváncsi, hogy a múlt héten 400 pontnál többet tudtál e keresni a daxon, mert egy sima üldögéléssel most kb annyi lenne longokon.

Engem az eléggé tud bosszantani, ha csak ülnék a seggemen többet keresnék mintha ugrálnék, és ahelyett ülnék ugrálok. :) Illetve még ennél is jobban tud bosszantani ha ráadásul az ugrálással veszítek is. :)

#639475 Dénes Előzmény: #639474

SP mehetne 1660-1666 közé, remélem nem csak ennyi volt. Ott is van shortom reggelről.

#639474 Dénes Előzmény: #639472

A 7800as short kísérő longját is adtam, de azt én külön számítom a többitől, mert egyelőre az a short veszteséget csökkenti.

#639472 Dénes Előzmény: #639461

nekem ma reggel 4 longom is volt. (van most már két shortom is lentről !!)

Persze jobb lett volna ha mondjuk két longot tartok pl 7800tól mostanáig és végig. Azt nem hoztam/nem értem el ha erre kérdezel rá.

Mivel longban gondolkodtam, ketten rá is kérdeztetek többször is miért, de a két beesés miatt nem mertem maximálisan futtatni stoppal sem, mert hektikus volt a mozgás, realizáltam mikor komoly szinthez ért.

Igazából nem sajnálok semmit sem, talán lehetett volna jobban csinálni a kicsiket és akkor ott lennék mintha végig hoztam volna kettőt. De mint írtam több hibát is elkövettem. Ez van.

Nincs annyi időm, mint régen. Hibák így benne vannak, amúgy is hajlamos vagyok időnként , régen is.

na végre, esik.

#639463 banyaiz Előzmény: #639460

Arra a péntekre gondolok mikor leesett hirtelen 200 pontot dax 7800-ra, nem múlt heti egy héttel korábbira.

#639461 banyaiz Előzmény: #639460

Zártam kb 130 ponttyal azt a longot, most lenne rajta 400 ponty , csak tartani kellett volna. Ilyenkor nem szoktam örvendezni. :)

Látom, hogy te sokat nyitsz napon belül stb. De ha megnézed mondjuk a múlt péntektől eltelt időszakot, nettó hány pontot fogtál a daxon (nyitott pozíciókat is számolva?)

#639460 Dénes Előzmény: #639451

én másként csinálom, rövidebbre mindig, sok longot nyitottam és zártam is, hisz alapból három hete ezt írtam itt.

Ebbe kavart bele a két leesés. :(

Van, hogy jól jártam a rövid longokkal, mert a visszaesésben ismét újra nyitottam, van hol rosszabbul, mert nem ment le, de a lényeg a long. Most van a megálló és most kell okosnak lenni mi jön.

#639451 banyaiz Előzmény: #639445

Igazából tartani kellett volna a longokat 7850 környékéről amiket nyitottunk akkor pénteken bő 1 hete. Aztán most tenni egy stoppot a sziget alá, vagy 50 napos alá.

Ezen a héten vsz nagy történések lesznek, snp kimegy ATH-ra elszállunk, ha lefordul akkor ki tudja hol állunk meg. Lehet a 200 naposnál. Amilyen hangulatváltások voltak mostanában nehéz lenne jósolni. :)

#639445 Dénes Előzmény: #639443

igazából minden dax longot adni kellett volna és megbízást adni 5-10 ponttal feljebb longra ha mégis fel megy, ahogy eddig mindig szoktam, csak most nem mertem. Pancser vagyok. 20 pontot azért csorgott eddig.

#639443 Dénes Előzmény: #639429

Spben is lehetne dupla csúcs. De ha nem akkor fel a végtelenbe..:)

Tehát necces, mert lehetne innen a DAXban egy visszaút és betölti a rést 8087-8137lközött.

én néhány longot adtam fent DE meg is hagytam.

De ha mégis fel, akkor szép út lehet előtte.

Tehát most nagyon nem tudom még.

Az, hogy itt megáll az egy dolog.

Mivel bizonytalan vagyok, kivárok.

#639419 Dénes Előzmény: #639418

Én idáig terveztem max a múlt hét elején mikor írtam.

Így most kíváncsi vagyok.

Egy dax longot hoztam eddig reggeli nyitás. Most kivárok.

#639412 Dénes Előzmény: #639411

Ma várható adatok:

Bankszünnap: Japán

CN 4:00 Kínai GDP (negyedév/év) Q2, előző: 7,70%, várt: 7,50%, aktuális: 7,50%

CN 4:00 Kínai ipari termelés (év/év) jún.. előző: 9,20%, várt: 9,10%, aktuális: 8,90%

CH 9:15 Svájci termelői árak (PPI, hó/hó) jún., előző: -0,30%, várt: 0,10%

US 14:00 A Fed-től Tarullo tart beszédet

US 14:30 Kiskereskedelmi eladások (hó/hó) jún., előző: 0,60%, várt: 0,70%

US 14:30 Empire State feldolgozóipari index júl., előző: 7,8 pont, várt: 5,0 pont

US 16:00 Üzleti raktárkészletek (hó/hó) máj., előző: 0,30%, várt: 0,20%

#639411 Dénes Előzmény: #639409

egyelőre nem ment át első menetből, meglásssuk:))))

Ha nem lő ki és visszafordul...

#639409 Dénes Előzmény: #639406

Igen de nem biztos, hogy a kedvező gyorsjelentés szezonban fogja betölteni ezt a rést pl itt közvetlenül alattunk.

Ha itt nem áll meg akkor ez későbbre halasztódik. :))

eldől hamarosan milyen erő van benne.

Re: nincs cím

#639408 Dénes Előzmény: #639402

Szia ! köszi !

Sokat itt azért nem írtam, hogy milyen értékeket képviselek, mert máshol pont ebből volt a baj. :)))

Jó hetet Neked is !!!!