Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

KEG fórum

Re: nincs cím

#639494 macika Előzmény: #639492

és ki szólt hozzád?

olvasd! értelmezd!

ez se megy mint az ekaki pénteken )))))))))))))

kamuzás satír radir félrebeszélés a t.kategóriában

#639492 Hathor Előzmény: #639490

"gondoljon a kormány gáztározó vásárlásaira.... "

RE macika: hogy jön ez ide.. mondjad csak kamus.. :D

"A 100 eto-s tároló bizony mára aranyat érne ,de e meg nem épült 3 csőtartály is ,hiszen egész Közép-Európa PB tárolási gondokkal küzd. "

Yo.. nagyon Yo..

#639490 macika Előzmény: #639364

Kedves Decoroum! Olyan iveket fut be a szövegével ,hogy az kifejezetten egy önálló elemzést érdemelne.Tetszik ,hogy kiemel valamit egy 15 éves programból,aztán a tényektől nem zavartatva próbálja a szakmaiságomat kikezdeni.A 100 eto-s tároló bizony mára aranyat érne ,de e meg nem épült 3 csőtartály is ,hiszen egész Közép-Európa PB tárolási gondokkal küzd. A MOL leállitott hütött tározója sincs pótolva és az importarány növekedés miatt a kockázatok megnőttek. Ez most sincs későn , gondoljon a kormány gáztározó vásárlásaira.... Amikor vezettem a céget nem kettő db részvényem volt ,viszont nyomasztó ,hogy a mostani vezetésnek ennyi sincs ( az új tagot leszámitva..). Tud valamit a Diósi L IT tag peréről a cég ellen - miért titkolják el? ÜdvDrSJ

sunwo

#639364 Zotya32 Előzmény: #639363

tavaly:

2012. aug. 30. 20:18 Féléves jelentés

A KEG Nyrt. 2012. I. féléves jelentése

#639339 Zotya32 Előzmény: #639323

"(#41591) Re: 1 millios vételi oldal és nincs limit?

Értékelés: 0

előzmény (#41582: exmnbs1) | válasz erre | Ma, 09:03

Köszönöm az érdeklődést.Nem, sajnos még nem fizettek - ez már bűnügyi kategória lesz -,de gyanitom és majd megvizsgáltatjuk ,hogy ez a felhúzási kisérlet összefügg(het)-e a kifizetésemmel. Ugyanis ,ha a cég 2011-ben fizet ,akkor rv-vel is kitapétázhatott volna valahol 50 Ft körüli árfolyamon. Most viszont az itéletben jó magyar Ft szerepel a késedelem kamataival...Mondtam már ,hogy mennyire dilettáns és gátlástalan a "karmester".Az meg naivitás ,hogy a részvényeseknek milliárdos kárt okozó lufifújását megúszhatja,hiszen sok család megtakaritása me(het)nt rá. Jó lenne ezen a "csontvázon" túllépni és a KEG geopolitikai és technológiai értékeit kihasználni.Látják ezt a kazahok és a szlovákok is ( lengyelek már kiestek a palackozásból ) ,hogy az üzleti siker egyik legfontosabb eleme az optimális logisztika ,amiben a KEG jelentős helyzeti előnyben van Közép-Európában ! Dr SJ.

sunwo"

#639301 exmnbs1 Előzmény: #639288

kopj le rólam hülyegyerek

már bocs de megválogatom a társaságom, kevés vagy, iq75

#639288 Hathor Előzmény: #639283

Ja még annyi..

a másik fórumon akkora tévedésbe van Ex-Decorum-Steier hármas egymással kapcsolatban, hogy az nem igaz.

Össze vissza beszél mind a három :D

Én kettőt közülük személyesen ismerek.

Harmadik nem akar velem találkozni, meghívtam pedig mindenre, amit akar..

"csak sexelni ne kelljen vele" :D

Még kirándulni is elmegyek vele, ha az az egy találkahely van, ahova jön.

Nógrádi vár kapuja alatt egy bújás?? :D

Yo8!

#639286 Zotya32 Előzmény: #639283

ez a havi Stiv-gyertya volt, nyugalom... nyaralj inkább, majd ősszel lesz vmi.. vagy f.a. vagy befektető, de vmi lesz :)

Maguk egész nap E-staroz…

#639283 Hathor

Maguk egész nap E-staroztak KEG topikban amíg én nyaralok? :D

atyám mekkora troll buli volt itt off party volt látom.

Na hogy témánál is maradjunk.

KEGünk gyönyörű hetes bugócsigát rajzolt emelkedő indikátorok mellett, de leragadt árfolyammal, ezáltal divergálva..

Szép alsó, felső kanóc, kis gyertya test..

Búgócsiga deffinició:

"Emelkedő trend során a búgócsiga formáció (más eszközökkel megerősítve) általában arra utal, hogy elfogytak a vevők és trendforduló következhet be, míg eső trendben ugyanez történik, csak éppen fordítva, azaz nincs több eladó, ezért árfolyamemelkedés következhet."

Felőlem jöhet..

1Milliós vevőnk már felállt a startvovalra..

EUR/HUF-unk több hetes erősődő csúcson 291es szinten zárta a hetet.

Figyeltem mackó úr!!

Sell in mayben usa is új mindenkori csúcs zárás ma is.

Bux is behozta a tegnapi lemaradást a maga 1.73%os emelkedésével.

Jó lesz ez továbbra is.

Shortosok rendületlenül adnak HUF, DAX, S&Pt;, BUXhatit, hadd szóljon, dögöljön meg mondják ,-)

Kellemes időtöltést maguknak a topikokban.

Balaton Sound van..

Yo8!