http://my.jetscreenshot.com/demo/20130711-lxfh-69kb.jpg
láti?:)
hol?
Persze pénz beszél. Meg hát azért egy Usa gazdaság teljesítménye eléggé kihat a világgazdaságra mint legnagyobb fogyasztó.
hát nem . :)
TrendMan: azt mondom, hogy van ebben vmi. Csak senkinek nem kötelező Usa után menni. Nincs előírva sehol, hogy egy német stb tőzsdéknek az amcsi tőzsdék mozgását kell majmolniuk, vagy az amcsi makrókra rápörögniük, miközben a sajátjaikra lehet nem mozognak annyit. Nincs ez "kőbe vésve".
Ezt teszik Usa csinál egy mozdulatot aztán esnek kelnek , hogy kövessék mindenhol a világban, ha így jó nekik akkor ez történik. Piaci szereplőkön múlik.
Súlyosbodik a helyzet Portugáliában
Tovább gyűrűzik a portugál kormányválság, az elnök ugyanis visszautasította a kormányátalakítási terveket és előrehozott választásokat javasol a jövő év elejére - tudósít a Reuters.
http://www.portfolio.hu/gazdasag/sulyosbodik_a_helyzet_portugaliaban.5.186552.html
daxban 212 fibo szint, holnap műsor lehet körülötte
:) no igen, FED Zrt elég menő klub
Nem küzdök olyan szélvihar ellen, ami úgyis átfúj rajtam.
Először inkább a saját kajibámat próbálom otthonossá tenni.
holnap dupla csúcs?rsi-k szt lekéne fordulniuk kicsit utána max pici csúcs
Nekem is azt kellett volna. De nagyon csapkodott. Nap eleji 14$-ra leütés után a nap végén 15-ért meg már nem mertem. 17,7 nél pedig oly mindegy lenne már...
Én előre beállítom a pozikat, de volt pár termék, amit ledaráltak... Nagyon likvidálásnak néz ki sztm
amit most is bohóckodnak az kemény, vannak instrumentumok amit kegyetlen szabdalnak...
Amikor shortom van és long az irány akkor mindig kell long kísérő.
Amikor úgy érzem nem esik tovább akkor veszem a longot, írtam is erről itt.
8142től. Ment még lefelé, de mindegy. Most adtam el a longot újra.
És remélem egy kicsit visszaesik 8200től. Ha nem a beállított long aktiválódik magasabbról 8203tól.
elég longosak eddig,basznák meg...nincs pötty:)lehet 280 holnap
reggeli 200 feletti shortot nem mertem megint ráadni, mert még a végén megmaradt volna :)