Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

istenbe este 1 plusz sp …

#638675 big-ebuy

istenbe este 1 plusz sp 500 63,9 shortba beragadtam

Re: nincs cím

#638663 TrendMan Előzmény: #638646

Jobb lesz neked, ha nem aszerint kereskedsz, amit én várok!

Dax szerintem eltalálhatatlan, legalábbis azt, hogy mikor indul egy hosszabb trendszerü elmozdulás nem lehet megjósolni.

Ezért én most a kisebb haszonkulcsok bezsebelésére próbálok koncentrálni.

#638656 banyaiz Előzmény: #638654

Elképzelhető. :)

Lesz du-án munkaerőpiaci amcsiknál. Túl jó lesz ráparázhatnak főleg amilyen lendülettel kezdték a mai napot. Viszont ha rossz akkor öröm boldogság. Ezek amióta berni mondta, hogy fed munkaerőpiachoz köti főként Qe-t rá vannak pörögve a témára.

#638649 Dénes Előzmény: #638643

Meddig szárnyalnak a piacok? - Videó technikai elemzés

http://www.portfolio.hu/vallalatok/technikai_elemzes/meddig_szarnyalnak_a_piacok_video_technikai_elemzes.5.186520.html

Sokan várják már a medve piacot, de az elmúlt hetek történései inkább a bikák további uralmát erősítik. Videó technikai elemzésünkben az S&P500 indexet tekintjük át, arra a kérdésre keresve a választ, hogy meddig repülhetnek még a tőzsdei árfolyamok.

#638646 banyaiz Előzmény: #638643

Szép az.

Daxban mit vársz. Nagyon agyalok egy shorton, itt mászkál ahol nyitni akartam , de elbizonytalanított, hogy így átugrotta ezt az egész témát. :)

Pedig ha kicsit romlik a hangulat 200 napos elég messze van. :) Jó kis zsákmány lenne.

#638643 TrendMan Előzmény: #638629

Az egy mérsékelt méretü pozició volt, amelyet napokkal ezelőtt 8060 körül és 25% plusszban eladtam /Dax long certi/.

Most annak a pénznek egy részét olaj shortba forgattam át még 107 felett.

Ott mindenképpen egy visszatesztet várok akár 100 alá is ... tudom ez most meredeken hangzik:-DDD

#638623 Dénes Előzmény: #638617

Hangulat és hangulat, ez a legfontosabb, legalábbis nekem.

Jó hangulatban a rossz adatok nem számítanak és fordítva. (ezért nézem az államkötvény értékesítés adatait is, mutatja van-e pánik)

Elemezés nekem abban segít, hogy egy esés meddig eshet, ha tovább esik mi lehet a következő cél, honnan pattanhat vissza. Ezekhez kell Bollinger, MA, Pivot, stb.

De számomra nem ezek vagy indikátorok adják meg merre az irány.

ilyen beszédek nagyon fontosak, ezért írtam tegnap este itt, hogy nagy kilengésre számítok, hisz emiatt volt annyira ideges a piac az elmúlt három hétben. Így vagy úgy le vagy fel de mennie kellett. Sajnos nem használtam ki jól, jobban. Pedig ezt vártam és a felt is. Mindegy.

#638617 TrendMan Előzmény: #638593

Kérdés, hogy a technikai elemzés eszközei mennyire megbizhatóak, ha ezeket Bernanke nyilatkozatai alakitották ki?

#638603 Ricsi Előzmény: #638593

Szigorúan szerintem, ennek nincs értelme, mert ez egy rövidtávú hírre megugrott árfolyam. Ebből ki van zárva az ATH, ha más nem támogatja. Ez egy vicces sziget, nem a sok vevő miatt alakult ki.

#638593 Dénes Előzmény: #638582

DAX Napos: Hatalmas ugrással indította a reggelt és egy komoly szigetfordulós rést alakított ki. Amennyiben ez a rés részben vagy egészben nyitva marad az elkövetkező napokban komoly rally indulhat, ami új csúcsra is viheti az indexet. A korábbi 8250-8300-as ellenállási zóna felett már csak a 8500-as szintet kell visszahódítani a további emelkedéshez.

http://marketprog.eu/hu/hirek/dax-sziget