Realizaltam egy kis nyerot 3,645-on, hogy tudjam meg ETU-zni. Ha jon lefele, veszem is vissza.
Realizaltam egy kis nyerot 3,645-on, hogy tudjam meg ETU-zni. Ha jon lefele, veszem is vissza.
3580
kíváncsi leszek hogyan viselkedik..
matgab hazaérkezik, hogy meg fog lepődni mekkorát esett a papír ))
Röpködnek az ezres pakkok biztos holnap veszik vissza "sokkal olcsóbban" :D
Érdekes lesz a hét...
Ez az utolsó negyedéves jelentésben volt...
Aberdeen Asset Management Plc. 2.444.369db 13,16%
Az előzőben szavazati jogról lehet szó?
Az Aberdeen Asset Managers Limited (UK) 2013. július 9. napján kézhez vett tájékoztatása alapján a Richter Gedeon Nyrt. bejelenti, hogy az Aberdeen Asset Managers Limited (UK) befolyása 2013. július 5. napján a részvénytársaságban 20,03%-ról 19,95%-ra csökkent.
http://bet.hu/topmenu/kibocsatok/kibocsatoi_hirek/114720374.html
Én csak jósolgatok, az eddigi tapasztalataim alapján, de mindenféle kézzelfogható alap nélkül :) Ha szeptemberig nem éri el a 4000-et, akkor nem jött be a jóslatom, és hülye voltam :)
A 7000 forintos célárban nem is szabad mert annak nem sok alapja van. az hogy naponta megjelenik 3 cikk arról hgoy részvényfelaprózás jön és ez esetleg az árfolyamemelkedést támogathatja, az édeskevés.
Krumi,
nagyon hiszel a papírban, nyomod a marketinget neki.
Virág meggyőzött múltkor? ,-)
mintha csak Őt hallanám.
Év befektetése, kihagyhatatlan ajánlat, duplázás, venni kell..
Holnap sztem 3600-ról indul, és heteken belül 4000 Ft lesz. (Random Capitalosok szerint 7000 Ft a célár. Ebben sajnos nem tudok hinni...)
:)))
Darabolás előtti utolsó nap. Aki szeretné, hogy holnap tízszer annyi részvénye legyen, mint ma, még vehet :)
A tőzsdei kereskedési rendszer sajátossága miatt holnap szerintem 90 %-os eséssel fog indulni a Richter, és ez azt fogja jelenti, pszichikailag, hogy olcsó a részvény, és venni kell...
35800
sztem matgab pár napja nincs idehaza
a tényező görögben nyaral ))))))))))))))