Regisztráció Elfelejtett jelszó

KEG fórum

Re: nincs cím

#637791 macika Előzmény: #637709

Nincs 61 napjuk sem - fizetni kell,mert jön a felszámolás elrendeltetése - és a korábbi itélet teljes megváltoztatása , valamint az igazolt okirati alapok miatt értelmetlen is ilyennel próbálkozni. Persze jobb lenne már a piacra koncentrálni kedves PI,hiszen a KEG-et már a korábbi partnerei is szorongatják és a télre is betárolva fel kellene készülni.Vagy a didergő "cincér" esete lesz gáz nélkül ? Mikor lesz a kisrészvényesek kezdeményezte rendkivüli közgyűlés meghirdetve ,kérdések amire szintén választ várunk a felelős veztőtől

Dr SJ.

sunwo

#637769 Trisz Előzmény: #637709

Igen. Elvileg végig lehet gondolni. Bár ha az árjegyző el is alszik kicsit, a felfüggesztés azért felébreszti. Én azért nem gondolom életszerűnek, mert ha valamelyikünk vásárol, akkor igyekszik közben nem emelni az árat. Ez inkább a nagyokra jellemző, hogy kiveszik bizonyos szintig. Bár a könyv látványa ezt súgja, de ez azért csalóka kép. :) (De talán eljön még. :D)

#637709 Zotya32 Előzmény: #637699

azért írtam, mert elvileg nem nagy tétel és egyszerre kihúzható, lehet észre sem venné senki... :))

#637699 Trisz Előzmény: #637649

Azért ezek se le, se fel nem igazak. Ha kedve lenne valakinek kipróbálni, akkor valószínűleg megjelennének újabb tételek a kereskedés közben. (Kivéve, ha az árfolyam arrébb tétele a cél.) Ugyancsak elő szokott fordulni olyan vélemény is, hogy 27-ért ki lehetne vásárolni az egész céget x millióért. Valójában ezek az árfolyamok csak addig fordulnak elő, ameddig a meghatározó tulajdoni hányad nincs veszélyben. Attól kezdve viszont beindul a tőzsdén az őrület. Láthattunk már ilyet.

#637654 Zotya32 Előzmény: #637650

tojás nem lesz rezsicsökkent termék? épp ideje lenne, mert bekerült az opimusba :))

#637628 Zotya32 Előzmény: #637626

szép.. 50 db 3 ft-on.. azt is ki kellene venni.. és akkor 0 db a vevői oldalon :)

elképesztő mennyire nincs forgalom a 4 kéken kívül...

#637615 Zotya32 Előzmény: #637406

ma nem volt medvecsapda, és még az 5-6k forgalom sincs meg... nem történik itt semmi... gondolom a háttérben sem. se felszámolási eljárás, se bukott per kifizetése, egy árva mukkot sem szólnak... itt lebeg hónapok óta a csőd a cég feje felett és meg sem szólalnak... hihetetlen...

Re: Keg-Visonka very up

#637544 Trisz Előzmény: #637259

TA-val kapcsolatos témához én még soha nem kapcsolódtam, velem ilyenekről nem vitáztál még soha.

Fundásan szerintem sem néz ki túl jól a KEG. Ezzel kapcsolatban sem mentem soha birokra.

Azt ne kérd, hogy olvassalak vissza évekre. :)

Én a kettőnk közötti vitákat vettem elő, ha ebben valami nem volt szerinted tényszerű, akkor idézhetek is.

A ft-ozó ellen nincs kifogásom. Akár mehet is. Semmi szégyellni való nincs, vagy nem lenne benne. A megmondót vitatom. Nagyon gyakran használom az szvsz-t, valamint a figyelemfelhívást, hogy szoktam nagyokat tévedni. Ez inkább rád illik jobban! Emlékezz csak, hányszor javasoltam a hibás megmondásaid után, hogy azt a gagyi sz@r varázsgömbödet hajítsd ki a francba!? :)

Ma valamennyi érintett k…

#637406 macika

Ma valamennyi érintett kézhez vette a jogerős itéletet - de a KEG érdekes módon ezúttal elfelejtette tájékoztatni részvényeseit -,hogy a DrSteier-KEG ügyben elvesztett perben 20 millió Ft-ot jóval meghaladó azonnali fizetési kötelezettsége áll fenn.Felhivom valamennyi igagatósági tagja figyelmét ,hogy a visszatartás jogellenes ,amelynek következményeivel számolni kell.Dr SJ.

sunwo

#637259 macika Előzmény: #637257

milyen kapufa?

milyen szapulás? fundamentálisan nézve tökéletesen igazam volt

a ta-ról nem is beszélve

egyébként olvasson vissza pár évet és rájöhet, hogy ki lőtt kapufát

kedves forintozó megmondós ))

#637257 Trisz Előzmény: #636995

:))

Azért a létráról te csak álmodozhatsz, miközben ha jól látom éppen kezded szétrázni a tolószéked. :)) (És ha x lábam van? :D)

Ha kapufát rúgsz akkor minden mindegy és lényegtelen. (CIB, vagy nem CIB.) Ez is a te sportszerű viselkedésedhez tartozik.

A következtetéseid!? Ezen jót nevettem. Őszintén mondom? :)))

Sportszerűtlenül hamisan utalsz vissza egy tavalyi vitánkra! (Persze lehet, hogy képességbeli problémák gátolnak. Én segítek! )

Te azon a véleményen voltál, hogy kidobott pénz 30 felett KEG-et venni. Ezek után levezettem már többször, hogy elvileg 71%-ot lehetett a papírral keresni. Tehát nem volt kidobott pénz. Tehát egy hazug állítással akarod magad befrankózni. Ha bele mersz nézni a tükörbe, amit eléd tartok, akkor láthatod mennyire jók a következtetéseid.

De a tisztességedről is ejtsünk néhány szót! Miután tavaly a KEG-et szapultad, egy rally után eldicsekedtél vele, hogy benne voltál 41-45-ig. :)) (Azért meg tudsz nevettetni! Ezt azért kedvelem benned! :D) De azért engem tartasz Ft-ozónak. :))) Aki azért ennél kicsit vastagabb szeletet hasítottam belőle. (Előre és folyamatosan dokumentáltan!)

Az viszont már a gondolkodási képesség teljes zavarára utal, hogy a semmiről való vitával vádolsz, miközben veled vitázom. Te akkor miről vitázol Tódi?

Az ellentmondásokra sem vagy túl érzékeny!

Éppen én vélekedtem a múltkor úgy, hogy nincs nagy jelentősége a névértéknek. Te pedig a fontosságát hangsúlyoztad. Majd pedig azzal jössz, hogy a semmiről vitázunk. :D )

Most akkor tényleg jó vagyok szerinted? :)))))

(Nehezen tudok rajtad eligazodni. Láthatod milyen nehéz! :D)