Regisztráció Elfelejtett jelszó

Kárpótlási jegy

vagyon

#97908 Calvados

A hónap hire! Erre vártunk mind. Megkezdődött az állami ingatlan vagyon értékesitésék előkészülete!! Feltélek egyenlöre nincsenek, gondolom még dolgoznak rajta.

MNV Zrt honlapján elérhetők az értékesitére váró ingatlanok. Jó böngészést!

árf

#63428 Calvados

jegy felfüggesztve!:-) megvan a hir hatása vajon? még az eddiginél is kevesebb eladó könyvben...

Re: diszkont ár, lényeg

#63257 akpo7 Előzmény: #53527

Minden lehet. Most eppen szokatlanul tolonganak erte (van benne 2,500 darabra vevo). Mult heten meg csiptem belole kicsit a 600as szinten (jatszos penzbol koltottem).

#53527 foreverblue Előzmény: #53489

figyeld a blogot.gondolod h ilyen irreális szinteken marad a jegy...

a kptv.érvényes...a média nem fog írni bár az ombudsmanos dologról írt.

#53446 foreverblue Előzmény: #49757

figyelni kell, sok vevő kevés eladó...nem az ÚTP a lényeg..hanem az AB döntése...

300 alatt sosem volt és nem is lesz...

#49757 Kissherceg Előzmény: #49755

azért kárpót és UTP necces sztori már, ha mégis lesz utóbbi, akkora giga mutyi lesz, hogy előtte kárpót árát leverik 100-200ra

#44985 foreverblue Előzmény: #44978

Mindenki figyelmébe ajánlanám.

Értemetlen egy 1742 Ft-os állami követelést ilyen diszkonttal eladni, jó látható, hogy kis pakkal rendelkezők dobálják be a "nagy" gyüjtőgetőnek aki mindaddig fogja tudni játszani a "játékát" amíg újra meg nem jelenik a piacon egy nagyobb order.

Az állami kötelezettség továbbra is él, ahogyan a törvény is. A média nem fog mert nem akar róla írni. Alkotmányellenes és törvénytelen az ami a másodlagos jegytulajdonos irányában immáron 3 éve folyik de már nem sokáig!

Ne felejtsük el az EU-ban vagyunk még akkor is ha balkáni módszerekkel alkalmaznak páran.

http://karpot.blogspot.com/

#44978 Calvados Előzmény: #44489

igy van, vki 500-600 db-al terelgeti lefele, gyüjtögetni akar sztem. Én kitartok!!! :-)

Ombusman szerint is aggályos, hogy megkülönböztetik az alanyi nem alanyi károsultakat. Aki nem hallotta volna:

http://www.jogiforum.hu/hirek/20400

Egyébként az IRM-nél már vannak beadványok a témában, de persze erröl a mádia nem fog irni.

#44489 kata311 Előzmény: #44327

én úgy látom (lehet higy rosszul????) valakik nagyon próbálják lefelé terelgetni

#44327 akpo7 Előzmény: #44314

Hehe, ilyenem nekem is annyi van, de nem ker enni. Mar majdnem el is felejtettem, hogy van. :)