Regisztráció Elfelejtett jelszó

KEG fórum

Re: nincs cím

#633844 Sly-- Előzmény: #633842

MGY-t nem hinném, hogy a Kanári-szigetekről pont egy ilyen fórum izgatja, hogy ide írogasson.

#633843 Sly-- Előzmény: #633835

Tökéletesen egyetértek a véleményeddel.

Hiába írja Hathor, hogy történik valami, persze történik, csak egyik sem pozitív a cégre nézve.

#633842 Zotya32 Előzmény: #633841

egyelőre a fórumháborút látom ebből... annyi látható, hogy ez így sokáig nem tartható, tehát hamarosan vkinek lépni kell... szerintem PI = Decorum, ha meg mégsem, akkor vki a környezetéből, a keg-től. lehet akár MGy is?? feszül a húr és el is fog pattanni még idén.. kérdés utána mi lesz? lakat vagy rakéta...

Ja és amit megint hiányolok, az újságírók totális közönye... senki nem foglalkozik vele. Pedig megérne egy cikksorozatot, SJ-vel, Pimperrel, oknyomozással, a kapcsolt cégek bemutatásával, az ide vezető események feltárásával...

#633835 Zotya32 Előzmény: #633826

erről beszéltem...

"(#41230) Re: ???????

Értékelés: 0

előzmény (#41228: sunwo) | válasz erre | Ma, 18:11

Tisztelt SJ!

Először is a személyeskedést mellőzve megjegyezném, hogy Ön vagy amnéziában szenved, vagy túl sok alkoholt fogyaszt, és ezért nem emlékszik néhány fontos részletre…

Az Ön személyes ügye, hogy mikor ki csapta be, vagy egyáltalán történt-e becsapás, vagy sem.

A tények:

A részvényeit 500-600 Ft-ért értékesítette, mivel tudatában volt annak, hogy nem érnek ennyit.

(de lehet, sőt valószínű, hogy magasabb áron is értékesített)

Ön kapott több millió (8-9) darab phylaxia részvényt – hogy azokon nem tudott kaszálni, az kizárólag az Ön felelőssége.

2,2 milliárd Ft-ért apportált egy 300 milliót érő ingatlant a cégbe.(az Ön vezetése idején történt)

A tény az tény, hogy az apportokért, a Nav ügyek miatt, a sundám-bundám szerződésekért, az off-shore apportért valószínűleg Önt terheli a felelősség, mivel ÖN VOLT A CÉG VEZETŐJE ebben az időszakban (2010-ig).

Mondatonként kivesézhetném az írásait, de nem látom értelmét. Olyan lenne, mintha Münchausen báróval leveleznék.

A részvényeseket nagyrészt Ön húzta csőbe, azt a látszatot keltve, mintha a Keg egy kis mol lenne, hatalmas fejlődési potenciállal. A Keg az Ön tevékenysége idején is veszteséges volt, csak különféle machinációkkal (pl. jövedéki adó elfelejtése) tudtak nyereséget kimutatni.

A továbbiakról:

Van a Kegben sok részvénes, aki a kemény munkával megkeresett pénzét, a teljes megtakarítását rakta a cégbe, mivel egyesek össze-vissza hazudozva azt a látszatot keltették, hogy megéri. (Egyesek a mai napig mások megtakarításainak ellopásán mesterkednek.)

A munkaügyi pere meg olyan, mintha mindig előállna újabb és újabb apanázsi igényével, amit már korábban busásan megkapott.

Hol jár 24 havi végkielégítés?

Egyébként a jó erkölcsbe is ütközik az ön 40 milliót meghaladó pumpolása.

Mindezekért azt tanácsolom kopjon le!

decorum"

Kemény, és ebben is lehet vmi igazság, meg SJ írásaiban is... sokan itt is vettek, mert hittek a szebb jövőben a cégben, mint anno tp unikális termékében, a leendő szerződésekben...

igaz ebből 100%-ban, hogy egyesek mások megtakarításait lopták el...

szóval vmi történjen már, vagy felszámolás, vagy Pimper álljon a sarkára, legyen teljes cégátvilágítás, írjanak le mindent amit kell, tegyen feljelentést, vizsgálják ki a történteket, és kezdjenek el végre a munkával foglalkozni, keressen befektetőt, vagy ha ez nem megy, akkor csukják be a boltot... ami most megy az nem jó senkinek, se a cégvezetésnek, se a részvényeseknek...

Történjen már vmi!!!!

#633826 Sly-- Előzmény: #633823

Pedig milyen szép lelkesítő mese mehetett a közgyűlésen, hogy még pezsgőt is kellett bontani rá.

Aztán persze nem történik hónapokig semmi, ahogy eddig sem...

Kedves Exmnbs! Szeretném…

#633770 macika

Kedves Exmnbs! Szeretném rögziteni ,hogy nem osztom az észt ,csak -ha visszanézné 2011-től a kommentjeimet -akkor láthatná ,hogy azok szépen sorban bejönnek .A KEG kgyről épp egy másik LPG megbeszélésre mentem tovább, hiszen- ahogy láttuk- megosztott és szakember és koncepció nélküli kisrészvényeseket profi módon machinál(hat)ja PI.

A jun 19-én lejárt az itélethirdetésen megadott fizetési határidő és a közzétett jogászi levél szerint joggal feltételezhető a csődhelyzet a fizetés elmaradása miatt ,illetve munkabérről lévén szó PI büncselekményt követ el ,amiért be is pereljük.Mivel jogászuk ott volt a jogerős itélethirdetésen igy semmi sem menti fel őket a törvényi kötelezettségük alól.Természetesen ez a mulasztás további terheket tesz a KEG-re - szükségtelenül buta módon ! Egyébként tudja valaki ,hogy MGY leghűségesebb vazallusa DL miért perli a KEG-et ( ad absurdum más IT tag is meg fogja ezt tenni ??) és a jogász ilyen fontos ügyet miért felejt el feltenni a tőzsdei ,vagy céges tájékoztatóba, szemben amikor az én ügyemben ( a hibás itéleteknél) eszméletlen gyors volt a közléssel! DrSJ

sunwo

Keg-very up

#633574 úttakarító

Füles macika mond most Nektek szép meséket gyerekek,

Rezsicsökkentést szajkózom,hogy elmenjen a kedvetek.

Kedvencem a cs.a. és más egyéb sírámok.

De azért szeretnek,hogy ha negatív vagyok.

Ami megüli gyomrom az 333 és nagyobb falatok.:)))

Re: Keg-very up

#633478 Hathor Előzmény: #633474

ja.. tényleg szerencse.

ha lenne eladó, együtt ment volna 19re testvérével a FUSOval.

Ennek hiányában megmaradt itt 27-28nál

Re: keg very up

#633389 Hathor Előzmény: #633023

Itt írod:

"jöhet a hír a cs.a-ról bármikor valóban... "

megint én vagyok kamus.. haláli..

aztán Ti vagytok jól értesültek.

eur/huf 296.5

#633384 Sly-- Előzmény: #633383

kamuzol, mint mindig

nem én írtam, hogy a héten jön a hír hanem te

én semmilyen időtávot nem írtam

#633383 Hathor Előzmény: #633380

azt mondtátok cs.a. hír jön. Meg Steier úr felszámolást indít.

Kérdezem jön e a hír a héten a BÉTen..

Érted?.. a héten a BÉTen..