Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

KEG fórum

Re: keg very up

#632558 Fornit Előzmény: #632510

"A közgyűlésen,olyan arcok is megjelentek akik látszott,hogy tele vannak zsével,és nagyon olyan érzésünk volt Hathorral,hogy csak azt várják mikor lehet megkaparíntani a céget..."

B Csaba, S Csaba? :))

keg very up

#632549 úttakarító

Tisztelt Steier úr!

Először is azzal kezdeném,hogy maximálisan elismerem a szakmai múltját és tapasztalatát a gáziparban és szükség is van (lenne),az Ön szaktudására a Kegnél.

Ugyanakkor úgy érzem,hogy kettős játékot játszik és ezért nem mentünk el az Ön meghívására egyeztetés céljából.

Egyszerre perli a céget és ugyanakkor rendbe szeretné tenni és javaslatokkal látja el PI-t!

Ekkora darabszámmal,amivel megjelent a szavazáson,enyhén szólva gáz!!!

Ha tegyük fel,megnyeri a pert (és erre minden esélye megvan),úgy lenne korrekt,mint a cég megálmodója és lojális a Keghez,hogy részvényt vesz belőle!

Bejelentésel,darabszámmal!

Tisztelettel

Úttakarító

#632542 Zotya32 Előzmény: #632539

Mondtam, hogy amíg nincs kiganézva, addig ember be nem tesz ide pénzt. Nem értem miért nem támogatják SJ-t...

#632539 macika Előzmény: #632536

Tisztelt Hathor ! A céget nem én állitom be negativan ,hanem a jelenlegi vezetés és a mögöttes mutyija teszi ilyenné . Ha lenne valós teljesitmény és megfeleltetés mit irhatnék én a tények ellenében? De mindent úgy verünk ki belőlük és mindig visszarugnak, ha tehetik...Sajnos a részvényesek meg 3 csoportra oszlottak és összehangolatlanok( ki is használta PR rögtön és VK leány helyett betett egy neki kedvezőbbet! )Megmondtam kérjünk megfeleltetést ,addig mindenkinek ott van a damoklész kardja ,hogy bukik és az éppen regnáló vezető a vagyonával felel ezért( vajon PR nevén mi van megnézte már valaki )és elgondolkozott ,hogy előre miért kért felmentvényt ??? A pert nem én inditottam (!!!!) a KEG egy szerződést nem akar teljesiteni ,erről Önök nem tudnak ? Eddig is jeleztem ,hogy nyitva vagyok egy stratégiai gondolkodásra ,de csak,ha nem ingoványra épitünk.Egyébként meg a KEG elbukja az idő és lépéselőnyét a rezsicsökkentési folyamatban. Dr SJ.

sunwo

#632537 macika Előzmény: #632536

ősszel azt közölték hogy majd tartanak kisröfi kecsegtető találkozót

hát azóta is van

azért mondjuk tp után ilyet írni nem semmi ))))))

#632536 Zotya32 Előzmény: #632529

Tavaly voltam, akkor még 60 körül volt az árfolyam, azzal kecsegtetett PI, hogy őszre névérték körül szeretné látni az árfolyamot, lesz majd kommunikáció, megújulás a cég részéről, kemény munka, csak időt kér, és látni fogjuk az eredményt.

Hát qrvára látni... re: 28ft, névértékmutyi, cs.a.?

Köszi, én többet nem megyek ilyenre, felesleges időtöltés. Ha lesz vmi majd árfolyamból kiderül.

#632530 macika Előzmény: #632529

minek elmenni amikor nagy a sürgés forgás az udvaron

nem?

))))))))))))

egyébként buxi írt ilyeneket a phyl topikban valamikor 2008-ban )))

rendszeresen keveset nincs?

keg very up

#632529 úttakarító

A hivatalos és formasági dolgokat,természetesen közzé teszik.

De,ehhez kellett volna eljönnötök,hogy a lényeget lássátok...

#632525 Zotya32 Előzmény: #632512

Amúgy ez mindig mókás, hogy egy nyrt közgyűlésén titoktartás legyen. :-)

max az ülés alatt, a hivatalos közzétételig.

Jobb helyeken közzéteszik mi hangzott el, ami a cég életéhez kapcsolódik. Ha nem, akkor kamu az egész. Phylnél átéltem ilyet, látjuk mi lett a vége. re: opimus

#632519 Hathor Előzmény: #632510

Mit locsifecsizel Te itt?!

Pozitív oldalról nem beszélünk!

Steier úr már negatívosokodott, hagyjuk meg annak emlékében a piacot.

én még mindig egy szót nem szóltam közgyűlésről.

Nem kecsegtetünk!

keg very up

#632516 úttakarító

Az egyik kulcs a Visonka és ezzel mára be is zárom az ajtót.

További jó elmélkedést,találgatást...

Szép napot,megyek fürdeni:).

#632514 Sly-- Előzmény: #632510

Persze, csak épp a tartozásokat kellene rendezni, veszteségeket leírni, Steiert kifizetni (van miből?) valamint a hiteleket rendezni.

Mindezt még felszámolás előtt...

#632513 macika Előzmény: #632510

könyörgöm ne hagyd abba tp

igazán yooo kis felüdülés ebben a melegben )))