A közgyűlés is úgy kezdődött,hogy nem lehet semmi infót kiszivárogtatni ami ott elhangzik.
Steier csak az érem egyik oldalát csacsogta ki...
A közgyűlés is úgy kezdődött,hogy nem lehet semmi infót kiszivárogtatni ami ott elhangzik.
Steier csak az érem egyik oldalát csacsogta ki...
A közgyűlésen,olyan arcok is megjelentek akik látszott,hogy tele vannak zsével,és nagyon olyan érzésünk volt Hathorral,hogy csak azt várják mikor lehet megkaparíntani a céget...
Ha hiszed,ha nem a cég rendbe tehető!!!
Imádnivaló ez a kecsegtetés a (nemlétező) bennfentes infókkal.
Nemtom Úttakarító tud-e arról, hogy Steier csődeljárást indít, ha nem fizetnek...
Ne sírj,csak az a lényeg,hogy a pakkodat ne kótyavetéld el,mert akkor fogsz sírni,ha kiráznak...
Szia Hathor!
Nagyon jó a Balcsi!Találtam netet:).
Szépen tartja magát a papír,sőt plusszban van...
Mi tudjuk a jó híreket az a lényeg,de erről sajnos macikáék egyenlőre nem tudhatnak...
Január óta..
285volt két hete :D Az rossz?
hétfőn 289..
Tavaly januárban 325?
Ja az nem? sebaj.
huf 300 közelében, még yooo hogy kikerültünk az izéből
kegnek különösen yo hogy ilyen erős""" január óta
re: 50 ft
mondtam, hogy a névértéket nyolcadolni kell, nem negyedelni... matyóki szabály :)))
A könyvvizsgáló szerint a cég finanszirozhatósága kritikus és PI hiteltelen ,mert további 700 mió Visonka értékcsökkenés és legalább 300 mió Annonymus nics még elszámolva
miért nem annyi? autógáz több a palackosnál. Azt írták, hogy kihasználatlan a töltőüzem, csak amortizálódik, ütött-kopott palackok vannak, sokat kellene felújítani... az egész cég ütött-kopott-lopott... :))
akkor mehetünk fürdőzni.
Nálam már itt medencéznek a gyerekek, árnyas teraszon nyomom a gépett, a szél lengedez..
teljesen yo..
pezsgő behűtve ,-)
yo8
0? ))))))))))))
az autógáznál több..
yo lesz az idei év!!!!!!!!!!!
Tudtam, hogy ma is lesz rezsicsökkentéses híre.
De szerintem ezután továbbra is minden nap. :D
Most a szennyvíz döntésre kellett ma figyelnünk? Ez volt a hír, hogy csökken a szennyvízszippantás?
Nem csalódtam mackó úrban!
Maga lesz a rezsicsökkentősmackó
Fidesz lehet alkalmazná aláírás gyűjtésre magát.. nem gondolt rá?
régi, ennek semmi hatása a keg-re már 1000x megbeszéltük. kegben már 0 az értéke a gázüzletágnak. már csak vergődnek.
MHO/MTI
- 2013. június 21., péntek
A rezsicsökkentés folytatását a fideszes Németh Szilárd javaslatára 316 igen szavazattal, 5 nem ellenében, 13 tartózkodás mellett fogadta el a parlament. A döntés értelmében a szennyvízszippantásért mindenütt tíz százalékkal kevesebbet kell majd fizetni a január 31-i árakhoz képest.
A díjcsökkentésről a szolgáltatóknak részletes tájékoztatást kell adniuk az ügyfeleknek, és a fogyasztóvédelmi hatóságnak is igazolniuk kell az előírtak teljesítését.
A törvénymódosítás rendelkezik a kéményseprési árakról is, rögzítve: a díját úgy kell megállapítani, hogy az mindenképpen kevesebb legyen a tavaly december 31-i, illetve az idén június 30-i árak 90 százalékánál is. A kéményseprés árát egyébként kormányrendelet határozza meg, amelyet a közelmúltban módosított a kabinet, és előírta, hogy július 1-jével a kéményseprés maximális ára a felére csökken, így a jelenleg nettó négyezer forintos rezsióradíj csak kétezer forint lesz.
A háztartások és a fogyasztóvédelmi hatóság tájékoztatásával kapcsolatos szabályok, ahogyan a szennyvízszippantási, ugyanúgy a kéményseprési díjak csökkentésére is vonatkoznak. A szennyvízszippantás és a kéményseprés mellett az év közepétől csökken a víz, a csatorna és a szemétszállítási díja, valamint a PB-gáz ára.
Az újabb rezsicsökkentésről szóló előterjesztés elfogadásával módosult a vagyontörvény is, hogy bizonyos előírások ne csupán a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.-re vonatkozzanak, hanem a jogszabály hatálya alá tartozó állami vagyon feletti összes tulajdonosi joggyakorlóra nézve kötelező érvényűek legyenek.
- See more at: yo
értem hogy ideges
relax blogos relax!
))))))))))))))))))))))))))))))
Mackó Úr!
A szippantást pár perce elfogadták.
Még mindig csak szavaznak a PBről ma?
Azt mondta nem változtatnak, nem varriálnak, akkor minek keresgélni hírt?
Maga már úgy is tudja a csökkentést, ezáltal mi is.
Ha meg nem lenne, az is jó..
Olcsóbb lett a szippantás - 12:47
"Július 1-jétől csökken a szennyvízszippantás ára az Országgyűlés döntése értelmében.A rezsicsökkentés folytatását a fideszes Németh Szilárd javaslatára 316 igen szavazattal, 5 nem ellenében, 13 tartózkodás mellett fogadta el a parlament."
Milyen lenne már ha hírre elkezdenék tépni a papírt, mint az megszokás a tőzsdén az emelkedésben:D
Mint a túlzott deficit, annak jó hírére beadtak.
Olyan van, hogy rossz hírre vesznek, pletykára adnak?
Tudom.. nincs :DD