6HOR!
nálunk egy kreg viszonteladó most akciózik
próbál megszabadulni még drágában a -10% előtt a cuccaitól
Akkora marhaságokat írsz, mint mindig...
Mi mást tehetne az ügyvéd, mint kérné, hogy fizessenek? Ha nem tesznek eleget, egyenes út a csődeljárás, akkor majd megkapja Steier vagyoni elemekben a jussát.
yo? már csak ennyi? ))
múltkor még fej váll volt, ja és nem lesz rezsi a pb gáz
nekem nyolc, hogy mi lesz. egy felszámolási eljárás kicsit megmozgatná az életet a cég körül, pimperék is kapkodnának, vagy ha nem, akkor bezár a bolt, és nem tudnak innen több pénzt elsíbolni. máshová kell menni. szerintem nekik nem érné meg, de vmiért nem is tesznek semmit, hogy normalizálódjon a helyzet. Semmi hír befektetőről, semmi hír az elképzelésekről, bedugták a fejüket a homokba és várják, hogy elmenjen a vihar...
két napja 290en nem volt ejha..
mindig a gyengülésben szól mackó úr.
Amik egy két napok.
Múltkor 285nél, majd utána 289nél múlt héten nem ficerált..
tavaly év elején 320fölött volt, most 290körül.
Teljesen jó ez is nekem.
péntek Ecofin ülés, Túlzott deficit.. addig kell a jó beszállló..
yo8, yo paráztatást..
szóljanak a kisbüfiknek! Minden kis papírt realizáljanak, adjanak el mindent!
Mondjuk ha felszámolnák nem tudom az ügyvéd miért kérné, hogy fizessenek, de biztosan Ti jobban tudtok mindent, mint mi..
mint mindig.
Így számolják fel ha Ti úgy gondoljátok.
Nekünk 8!
Pezsgő akkor is jár
Paráztatás sokunkat nem érdekel.
lehet, jobb is, ha felszámolják... egy tolvajjal kevesebb
Fordulhatnak nyugodtan a kúriához, attól még a felszámolási eljárás el fog indulni a cég ellen.
Ebben semmi új nincs, csak Nektek maximum.
Megmondták a kúriához fordultak, lehet nem olvastatok róla, bár éppen eleget őrjöngtetek erre.. Ex kissasszony örömtáncot járt rá, meg hirtelen több oldalas trollkodásba kezdett, így nem lehetett nem észrevenni..
Az árfolyam meg stabilan áll a piaci csökkenés ellenére.
Teljesen jó számomra a kilátás, nincs okom szomorkodni továbbra sem.
A cégben, papírban továbbra is hiszek
üdv
Dr. Papp János ügyvéd
Dr. Papp János Ügyvédi Iroda
1023 Budapest, Frankel Leó út 70. Tel.: 453-0538, -0539, fax: 453-0536
E-mail: papp@pappszabo.eu Mobil: 06-30-977-0354
KEG
Közép-európai Gázterminál Nyrt.
Dunaalmás
0704/35 hrsz.
2545
Pimper Richárd igazgatótanácsi tag
vezető tisztségviselő önálló képviseleti joggal
Tisztelt Pimper Richárd Úr!
A Tatabányai Törvényszék ítéletével megváltoztatta a Tatabányai Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság 2. M. 4/2013/5. számú ítéletét és az Ön által vezetett KEG Közép-európai Gázterminál Nyrt-t kötelezte, hogy az ítélet jogerőre emelkedésétől számított 15 napon belül fizessen meg ügyfelemnek 18.223.040,- Ft tőkét és ezen összeg után 2011. április 21. napjától a megfizetés napjáig járó, a Ptk. 301. § (1) bekezdés alapján számított késedelmi kamatot, továbbá perköltséget és a Magyar Államnak illetéket.
Fel kívánom hívni figyelmét, hogy a fizetési határidő 2013. június 19-én 24:00 órakor lejárt. Az Ön által irányított cég a fizetési kötelezettségének sajnálatos módon nem tett eleget.
A csődeljárásról és a felszámolási eljárásról szóló 1991. évi XLIX. törvény 27. § (2) bekezdés b) pontja alapján a KEG Nyrt fizetésképtelen, így a vezető tisztségviselőknek az ezen időpontot követő magatartására alkalmazni kell a Btk. 290. §-ának rendelkezéseit, ha az ott írt tényállás valamelyik elemét tevékenységük vagy mulasztásuk kimeríti.
Kérem, hogy a jogerős ítéletben megállapított fizetési kötelezettségüknek tegyenek eleget.
Kérem a fentiek szíves tudomásulvételét.
Budapest, 2013. június 20.
Tisztelettel: