Regisztráció Elfelejtett jelszó

Amibroker

Re: Vol.

#63043 Zabás Előzmény: #63034

Onnan is levettem és frissítettem, de aztán ismét eltűntek az intrás adatok!

Addig minden OK a grafikonokkal amíg nem kezd el importálni!

#63034 Ozzy_ Előzmény: #62939

sztem sarumántól vedd le.

Minden nap után készíts exportot és akkor meglesz visszamenőleg is.

A júniusit ha exportáltad minden nap, akkor sarumánét ki tudod egészíteni, ha nem, akkor írj privit.

#62961 Zabás Előzmény: #62939

hiába exportáltam manuálisan nem írta felül a rossz adatot!

Újra tettem 2009-01-01 adatoktól, addig minden jó volt, míg nem kezdet el importálni, ismét csak napi gyertyáim vannak 2009-05-08 elötről! :(

Remélem clownfish rájön a hibára!

#62936 Ozzy_ Előzmény: #62910

honnan importáltad a korábbi adatokat?

Ilyet még ne láttam, hogy daily adat megmarad az intra meg eltűnik =S

Nálam nem cseszett el semmit ez a módszer.

#62903 Ozzy_ Előzmény: #62901

Mármint nekem az új dll-lel nincsenek ilyen gondjaim egyelőre, de volt, amikor elkezdtem használni.

Amikor elcseszte a gyertyát, akkor manuál export és kész, egyébként meg hadd dolgozzon én csak nap végén exportálok manuálisan minden nap, egyébként meg akkor ha ront nap közben. Szerencsére már régen hibázott.

#62885 Zabás Előzmény: #62875

nem nekem nem jön fel ilyesmi!

Viszont ezzel a Quote editorrral, hogy kell törölni, a BUX-ból szeretnék 0 adatot /mait amit bletett a plugin, pedig a BUX-ot nem is importálja, azt a pf-ről szoktam frissíteni/, de nem csinál semmit!

#62875 Tomy75 Előzmény: #62700

Mikor behal ezzel a nagy gyartyával az Ami és újraindítod az Amit meg a Petit, neked is feldob a Peti egy peti.exe alkalmazáshiba ablakot?

#62858 Zabás Előzmény: #62848

Bár engem jobban idegesít, hogy 2009.05.08 elötti adatok intrában eltűntek, csak naposon léteznek!

#62826 Zabás Előzmény: #62813

Szintén újra kellet indítanom, de most csak az Amit indítottam újra, akkor meg betett egy 0-ás árat, és nem exportált! Viszont, ha a PETIT is újraindítottam, akkor minden OK lett ismét!