Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#629708 macika Előzmény: #629703

1 év múlva kiderül mi lesz

kb 40-ig "látom" hogy esetleg elmehet , mert ott volt az "ogli" pakolás

re tp-féle majd mi megmodjuk mi lesz kgy

#629707 Mr_insider Előzmény: #629700

tuti, hogy el fogja adni vmennyi részét, mert pénzt akar belőle...de az irányítást meg lehet, hogy megtartja....de ny-európában ez a normális...egy idő után tovább értékesíted a céged.

#629706 Mr_insider Előzmény: #629699

jól beszélsz:D szóval ugye Csányi portfóliója is széles azért, Bonitás-OTP-Bor pincészet és még az isten tudja hány millió cége van. Demján is: Lottó-ingatlan...Meg van a 2008as 100leggazdagabb kiadás, amiben Pintér már akkor is elmondja, hogy neki ez a filozófiája, hogy jól diverzifikáljon...szerintem itt eladás, csak 3 számjegyű űrfolyamnál lesz....akkor viszont már nagy lesz a nyereség belőle.

#629703 Zotya32 Előzmény: #629700

ez nem is titok, ahogy Elci is szokta mondani: eladni akarok, nem venni; miattam senki ne vegye!

én a pozitív jövőben vagyok érdekelt, mert Eladni akarok, minél közelebb a 0-ás kiszállómhoz.. re: 200 ft.

és nekem elég lenne a 0-ás is, sőt még így is ráfizetnék, mert kellene adót fizetnem a nyereséges pakkok után, de nem érdekel, csak ki tudjak már szabadulni innen.

fizetett Hirdetés:

200 ft-on eladó 39.00 db opimus részvény otc-n, az új tulajdonosok részére, csakis a bizalom megerősítése céljából, marketingfogásnak kitűnő, mindenki jól jár. Kérem írjanak, elérhetőségemet biztos ismerik a részvénykönyvből, vagy itt privátban is üzenhetnek.

:)

#629700 macika Előzmény: #629694

én azt nem tudom milyen céllal szálltak be milyen időtávon, de a z-kass biztos hogy ki fog szállni idővel a megfelelő áron

sztem

böjte miért pápázott, arra nem érkezett válasz pl

#629699 Zotya32 Előzmény: #629695

igen, miért kéne rögtön azonnal eladni a részesedését?? ülnek és dolgoznak, megugrik az árbevétel, és ha nem mutyizzák szét, és lesz nyereség, rendszeresen, akkor előbb-utóbb felfelé fog mozdulni az árfolyam, ha termeli a cash-t a cég, majd fizetnek osztalékot, ahogy Jenő bá mondja már x éve... :))

ha eddig jó volt neki ez a sok cég, akkor egy csoportba rendezve, ésszerűen működtetve is jó neki.. ahogy a csányinak jó a bonafarm, pintérnek is jó lehet az opimus.

#629695 Sly-- Előzmény: #629694

mi más lenne a cél Zotya, ha nem a közkéz növelése?

ülnek a 8x %-os pakkon, aztán néznek?

#629694 Zotya32 Előzmény: #629689

de ha otc-n ad el, az ugyanaz. jelenteni kell, hogy eladott. ez esetben totálisan mindegy, hogy a tőzsdén, vagy otc-n, eladott, miközben tegnap azt mondta, írásban is szerepel, hogy nem fognak eladni. abban a pillanatban, hogy ilyen történik, örökre elvágták magukat, és soha nem fog visszatérni a bizalom... szerintem nem lesz ilyen lépés, most még nem. De tudom, hogy ha megtörténik, majd vigyorogva linkeled nekem... :)

#629693 macika Előzmény: #629690

ez csak egy feltevés volt részemről, mert azt állítják hogy nem lehet eladni

de lehet

csak akkor a hitelességüknek one...

reméljük nem így lesz

#629692 Mr_insider Előzmény: #629689

jó, úgy lehet, hogy akkor haveri körök megkapják majd ezeket kisebb részletekben....de akkor is összességében 200 m db részvény van...bizonyára kell majd nekik a közkézhányad azért...mert az kell a mozgáshoz.

#629691 akpo7 Előzmény: #629689

Az valoban problema lenne, ha elkezdenek szelnek ereszteni a rv-eket, de errol eddig nem volt szo.

#629690 Sly-- Előzmény: #629689

akik persze majd beöntik a piacon

így majd elmondhatják, hogy "mi nem adunk el"

nem hát, csak a haverok

szokásos...

#629686 Zotya32 Előzmény: #629682

hát akkor miről? arról volt szó, hogy 200 millió papírt nem lehet kitömni egy olyan részvényben, ahol a 16 millió ft-os forgalom is jónak számít (500.000 db). Erre írtad, hogy simán, otc-n.

és otc-n kik állnak sorban?? :))

#629681 Mr_insider Előzmény: #629676

lehet, hogy majd szakmai befektetőcsoportnak vagy valami...ennyivel nem lehet kitömni a kisbüfiket....

#629679 Zotya32 Előzmény: #629676

otc? lehet, de nem kisbüfikre, tömésként. Ilyen alapon eladhatta volna a cégeit vkinek a piacon is, kár volt érte a nagy felhajtás évekig.

#629675 Zotya32 Előzmény: #629663

én úgy beszélek, ahogy érzem az aktuális infok alapján.

"Az

EBITDA (működési cash flow) a Phylaxia korábbi negatív értékei helyett már az idei évben

elérheti, a 2 Milliárd Ft-t emelkedhet, és a következő években további jelentős eredményjavulást

célozhat meg.

Az új befektetők a hosszú távú eredményes munkában hisznek, a részvények hosszú távon és

folyamatosan emelkedő árfolyamában érdekeltek. Megszerzett részvényeiket nem kívánják

értékesíteni, hiszen életük munkájával megszerzett érdekeltségeiket fektették be a tőzsdei

társaságba. A tulajdonosi struktúra egészséges szerkezetét kialakulását támogatják és nem

zárják ki intézményi befektetők megjelenését sem a társaság tulajdonosi struktúrájában"

ez mindent elmond, ha így lesz, akkor lesz alapja a felmenetelnek, ha nem, akkor újabb átverés. de ez utóbbit kijelenteni, csak azért mert az esetek nagyobb részében ez történt, elég bátor dolog. Nekem nem kell venni, mert régről van, nekem bízni kell a változásban, mást nem tehetek. Neked nem kell venni, mert te tudod, hogy itt soha semmi jó nem történik. Amúgy ez a legjobb stratégia, mert így nem tudsz bukni semmin :))

#629673 Mr_insider Előzmény: #629663

200.000.000 db részvényt nem lehet kiszórni egy olyan papírban, ahol a mai 16milliós forgalom is már relative jónak számít, szóval ez a töméses dolog nem igen állja meg a helyét...