Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#629663 macika Előzmény: #629662

nem ez a cél"""

te is úgy beszélsz mint a tömeg

mert ugye eddig kivezetés volt a "cél" szöveg.... ))

egyetlen pozitív a nyilatkozatban az volt hogy nem akarják beszórni,

nincs is nagyon kire, de gondolom venni se vesznek, mert az 1 milcsis "vevő" letünt, vagyis a bennfentes csereberének vége egyelőre..

de emelkedés lehet , szép lassan csak, mivel sok a beragadt itt

#629662 Zotya32 Előzmény: #629660

hirtelen gyors emelkedés is benne lehetne, de nem történt, tehát nem ez a cél, vszínű, ha megy is fel, akkor az eredmények hatására fog, lassan, fokozatosan... ahogy le is esett, akár évekbe is telhet, hogy visszamásszon... heti 1-2 ft stabilan megfelelő, aztán arányosan tartva a trendet tovább.

#629660 macika Előzmény: #629659

ez igaz.. de a "hirtelen" gyors emelkedés bekecsegtetése tegnap nem volt valami szuper ötlet

ettől függetlenül még felfele áll kicsit, csak froncsizók miatt nehéz lesz

inkább lassú emelkedés lehet

#629659 Zotya32 Előzmény: #629654

persze, hogy befolyásol a tőzsdei hangulat, lásd keg, ahol mindenki a változásért ordít, és mégsem történik semmi, csak esik tovább az árfolyam...

itt is most ezen nyilatkozatok után erősödött bennem a pozitív jövő reménye, de aztán idővel kiderül, hogy így lesz-e... nem tőlem függ sajnos. én hiába vagyok most optimista, ha netán a vezetők mégsem váltottak stílust, gondolkodásmódot, és továbbra is az lesz, ami az elmúlt x évben. ezt csak ők tudják. könnyen lehet pofára esés részemről megint... de mi mást tehetnék? adjam el itt? 1 éve bármikor megtehettem volna... pár hete megtettem, de inkább az alaptéttel visszaléptem, nagyon bosszantó lenne, ha mégis egy pozitív változás lenne, és kimaradnék a visszaemelkedésből... ez talán mindennél dühítőbb lenne ennyi évi szenvedés után.

Ha egy 0 értékű biomed 33 ft-ról 97-ig tud rallyzni a semmire, akkor itt idővel és eredmények alapján ezt legalább duplán kellene túlteljesíteni....

#629655 Trisz Előzmény: #629644

Ha felvenném a stílusotokat, akkor csak minősíteném a véleményed. (véleményeteket)

Inkább érvelek. Ha a brókerek nem akarnak teret adni a ft-ozásra, akkor nem adnak. (Már itt is előfordult ilyen helyzet.) Tehát nem kreálnak maguknak egy problémát, amit külső tényezők oldhatnak meg, hanem kikerülik, ha ilyen utasítást kapnak.

Lehet persze ebben az okoskodó stílusban is vitázni Zotyával, csak éppen a jóérzés hiányára utal. (Most biztosan nem is érted/értitek miről írok.)

Viszont kijelentő módban hinteni a bődlit!? Ez megy. Mint mélyponton a biztonsági őrök eladásával való riogatás. :)

#629654 Trisz Előzmény: #629646

Zotya!

Ez a gondolatmenet amit itt tegnap óta kifejtettél, egy tisztességes egyenes emberre jellemző. Téged ilyennek ismer itt mindenki.

Amitől féltelek, az a pszichés befolyásolhatóságod. Kicsit egyik végletből a másikba tudsz kerülni, miközben a tőzsde „csak“ a szokásos táncát járja.

Én is optimista vagyok a papír jövőjét illetően. Csak szvsz az emelkedés olyan lesz, amibe a kicsik nem érzik meg a beszállót időben.

#629653 Zotya32 Előzmény: #629652

azok a zrt-ben voltak, a pénzt a phyl megkapta érte tavaly. ügy lezárva, már nem ide tartozik. Móré fejlesztgeti őket a sufniban :)

#629652 macika Előzmény: #629650

és mi van a cevás-per molekulákkal?

10 év pereskedés után mi lett velük?

az is pápára ment?

#629650 Zotya32 Előzmény: #629649

mindenki tudja, hogy az nem ideiglenes... az még tp idejében volt, amióta az epeh-birodalom átvette a céget, kikerült a gyógyszer a tevékenységek közül, meg amúgy is letelt a 2 év, hogy visszavehessék. de mint tegnap óta már köztudott mindenki előtt, ez már nem a phylaxia. a Ticker még az, de a rövidesen ez is eltűnik.

#629649 macika Előzmény: #629648

ezt tudtuk eddig is mert a zrt nála van "ideiglenes"

persze az afrikai tp szerint ))

"Csak erős idegzetűeknek…

#629646 Zotya32

"Csak erős idegzetűeknek!!!! És csak forintozásra!

Egyenlőre semmi érdemleges infó nincs róluk! (a múlt mindenesetre kísért a nyilatkozatukkal---nem kívánják eladni, apportos emelések, stb.stb)

Kérdésem: ( persze költői)

Mi lett a phylaxiás törzskönyvekkel?

Mi lesz a "jól megfejlesztett" M.A.-nak átadott gyógyszerekkel?

Sok sikert kívánok én is a forintozgatóknak...

:)

Miguel"

Törzskönyvek már Fehérváron, minden ami gyógyszertéma volt odakerült át. Majd Móré behozza a bét-re, ha akarja. És akkor lehet újra phylaxiát vásárolni. :))

forintozni lehet, bár itt nem érdemes, mert nem mozog úgy mint a biomed...

és beragadni meg minek? szóval ne vegye senki, majd a németek megveszik ősszel 1 euróért :))

#629641 Sly-- Előzmény: #629631

csak úgy szálldosnak ki a pufferek

ennyi volt egyelőre a névváltoztatásos "rally"

ennél több mesére lesz szükség