közben a görög tőzsde két napja szakad.
-
közben a francia szakszerv vezír kijelentette h ha a gyárnak égnie kell, égni fog.
a michelin elbocsátások kapcsán ...
közben a görög tőzsde két napja szakad.
-
közben a francia szakszerv vezír kijelentette h ha a gyárnak égnie kell, égni fog.
a michelin elbocsátások kapcsán ...
én most veszem vissza az elhibázott unit linked biztosításomat, ami eurban van. nekem jó,hogy gyenge a forint:-).
én az elhibázottakkal (vízilovakkal) vagyok. :o)
BREAKING NEWS!
http://inforadio.hu/hir/belfold/hir-567315
"Májusban 1,8 százalékkal emelkedtek az árak az egy évvel korábbiakhoz és 0,1 százalékkal csökkentek az előző hónaphoz képest - jelentette kedden a Központi Statisztikai Hivatal (KSH)."
Nem rossz, nem rossz...! Sőt! :)
-
"A cégvezető bírálta az EB-t, mert meglátása szerint az elindított vizsgálat nem átlátható. A mai napig nem ismertek az elindított eljárás részletei, senki sem tudja pontosan, hogy mit vizsgálnak az ellenőrök - hangsúlyozta Montepeque. A EU által felvetett új szabályozási tervvel kapcsolatban a Platts képviselője úgy fogalmazott, hogy az nagyon tolakodó és túlságosan ambiciózus, és végső soron csökkenti a transzparenciát.
Montepeque elmondása szerint a főkérdés jelenleg az, hogy manipulálták-e az olajár alakulását, így először ezt kellene bizonyítani, és csak a probléma igazolása után kellene valamilyen megoldást találni rá, nem fordítva. "
http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/fenyegetozik_az_imf_nehez_helyzetbe_kerulhet_az_ecb.556180.html
-
"Az EU−ECB−IMF trojka szakértői delegációja tegnap érkezett Athénba. A kormánnyal folytatott tárgyalásaik egyik témája az lesz, hogyan tömjék be a 2014-es költségvetésen tátongó 4,6 milliárd eurós lyukat. Ennek egyik forrása lehet a 2010-ben és 2012-ben nyújtott kedvezményes uniós hitelek egy részének leírása.
Christine Lagarde, az IMF ügyvezető igazgatója az újság értesülése szerint azzal fenyegeti az európai országokat, hogy a Valutaalap kiszáll a görög segélyprogramból, ha nem garantálják az ország finanszírozását a következő 12 hónapra. Merkel azonban a kormányzó CDU egyik fórumán a múlt hónapban lopásnak és szószegésnek minősítette az uniós kölcsön esetleges elengedését."
Elvesztettem a fonalat.
"ezt nagyon rosszul látod."
Mert ez nem csoda ennyi marxista dezinformálás után.
Ez egy zsindexes uszítás:
http://3.kerulet.ittlakunk.hu/termeszet/130215/romai-part-elkeszult-mobilgat-terve
Ez meg a párja:
http://dunaiszigetek.blogspot.hu/2013/02/arteri-erdo-helyen-aluminium-mobilgat.html
Amelyekből csak egy dolog teljességgel világos: Az uszítók nyilvánvaló magyargyűlöletén kívül az látható, hogy MINDENNNEL szembeszállnak, ami megoldás lenne. Tökéletesen világos az, hogy a büdös életben nem láttak mobilgátat, arra nem veszik a fáradtságot, hogy megnézzék, hogy miről van szó, és csak zsigerből "ellenállunk elvtársak" megy.
Ráadásul bárki számára világos lehet, pusztán józan paraszti ésszel is, hogy hiába lenne a Nánási út vonala az elsődleges védmű - az valójában alkalmatlan erre a jelenlegi formájában, mert az igazából csak egy másodlagos védvonal, ami nem a víznyomásnak, hanem pusztán a magas vízszintnek tud ellenállni - és annak sem sokáig. Annak a gátnak az elsődleges védvonallá fejlesztése, pláne több méteres magasságig nem egyszerűen horror összegbe kerülne, hanem maga lenne a hülyeség netovábbja, hiszen a közművek az ártéren futnának. Nonszensz, ilyet ma nem lehet csinálni. De akkor hova teszed a közműveket, kisajátítod a dunaparti telkek nagy részét, hogy oda tehessed a közműveket? Ja igen, erre is utalnak, elvégre az rendben lévő szerintük, ha a legálisan építkezők, ott lakókat fosztják ki, hiszen az "normális" gondolkodás.
Ajánlom figyelmedbe azt is az uszító videóban és a cikkben, hogy mennyire álságos és kétszínű hazudozás folyik, hiszen azt írják:
"ahol kell, 730-750 méter magas feltöltésre építve."
Márpedig szó sincs rézsűfeltöltésről, szó sincs semmiféle gátépítésről, hiszen mobilgátról volt szó és nem a klasszikus töltésről. Az, hogy egyes részeken ehhez emelni is kellene valamennyit, az sem úgy nézne ki, mint egy töltés, hiszen annak a tetejébe aztán pont nem lehet mobilgátat állítani, mert ahogy írtam, ahhoz szilárd talaj kell. A video legszebb része egyebekben az, amikor a főb@zmeg elmondja, hogy a mobilgát tökéletes megoldás lenne: 5:58-tól látható ahogy dícséri a mobilgátat!, majd utána uszítanak ellene. Azért ennyire ne legyenek már állatok!
B@sszus, mi kell még hogy megértsed, hogy közönséges terroristák akadályozták meg annak a megépítését egyenesen a szélsőséges zsindex uszítására a központi bizottság ukázára? Mert ugye a zsindex utána világosan uszít a mobilgát ELLEN?
Az meg egyszerűen szemenszedett hazugság, hogy:
"Ilyen típusú mobilgátat, olyan nagy folyóknál mint a Duna, még sehol nem hoztak üzembe"
Mert aki csak megnézte az áradás képeit, az pontosan láthatta, hogy valójában az igazság az, hogy MINDENHOL ez a megoldás immár és nem homokzsákokkal sz@rakodnak sem Pozsonyban (ahol a f@szfejek szerint nem a Duna folyik), sem Bécsben, sem sehol feljebb a folyón. És akkor most Szentendrét meg sem említem, ahol kifogástalanul áll helyt a gát, sőt mi több, egy másik településen is a félkész mobilgát volt a legbiztosabb pontja a védekezésnek, vagyis az internáci szócső már megint aljas módon hazudik és uszít a magyarok ellenében.
Mondhatni b@sszameg, hogy pont AZÉRT van ekkora gond ma Magyarországon, mert a Duna folyásán feljebb már MINDENHOL MOBILGÁT van és ezért nincs árvíz, és most már le is jön a víz Magyarországra, az a víz is, ami korábban arrafelé hatalmas területeket öntött el, mert nem lehetett kivédeni az árvizet.
Basszuskulcs, nem hiszem el, hogy ezeket a felvételeket nem ismeri mindenki:
Mert ezt tudja ez a k*va mobilgát:
ZÉRÓ környezetkárosítás, mert csak betonalap kell neki, ZÉRÓ környezeti látvány, ha nincs rá szükség, mert akkor nyoma sem marad és ellentétben bármely más árvízvédelmi töltéssel, ez még akkor sem omlik össze, suvad, vagy szakad át, ha átbukik rajta a víz.
Erre valamelyik balf@sz terrorista képes benyögni, hogy "az alumínium nem tartós"... mert a földtöltés aztán az...
Ahhoz pedig, hogy ez a Nánási útra kerüljön, ahhoz alsó hangon a TELJES gátat el kellene bontatni onnan, hiszen bárki számára nyilvánvaló lehet, hogy ezt a rendszert NYÚLGÁTRA FELHÚZNI nem lehet. Az a nyúlgát megmaradhat második védvonalnak - mert arra tökéletes - de ha oda akar valaki mobilgátat építeni, akkor ahhoz az egészet el kellene bontani.
De én ebbe nem szeretnék belemenni, mert igazából nem követem annyira az eseményeket, az azonban teljességgel nyilvánvaló, hogy azok, akik a mobilgát ellen uszítanak, azok ezt az építményt egy környezetkárosító borzadálynak írják le, ami alkalmatlan a feladatára - ezt pedig nem lehet másképpen nevezni, csak terrorizmusnak.
Ez az egész nem arról szól és szólt, hogy HOL legyen bármi, hanem arról az uszításról, hogy NE ÉPÜLHESSEN fel megfelelő védvonal. És ezt nem lehet másnak nevezni, csak terrorizmusnak. És mivel nem áll a mobilgát még mindig sehol, ezért nagyon remélem, hogy élve koncolják fel őket azok, akik kárt szenvedtek.
És ha úgy véled, megint elveszítettem a gyógyszert és ezek a sz@rháziak nem ilyenek, akkor tessék, lásd, hogy hogy ezek a nemzetközi terroristák minek tartják a történelmi árvizet, hogy szerintük mi ez és mire jó:
http://index.indavideo.hu/video/Gerillawakeboard_a_rekordvizben
Ezek BULINAK tartják az egészet. Szórakoznak Újlipótvárosban a terroristák, mert nekik az árvíz BULI.
Nagyon remélem, hogy mind börtönben végzi gyorsított eljárással, mert ez a közveszélyokozás mellett alsó hangon is többet érdemel, mint a pár homokzsákot ellopó nő esete.
EZ botrány! És ezek a sz@rháziak uszítanak Budapest elsődleges védelmi vonala ellen! Mert ők bulizni akarnak az árban... aztán persze ha a sz@rházi belefulladt volna a Dunába, akkor meg menne az uszítás a felkészületlen katasztrófavédelemmel, meg, hogy a zorbán hazudik, mert igenis van hősi halott, aki megmutatta, hogy nem tudják hullák nélkül levezényelni az árvizi védekezést...
És mivel ekkora kavarc van, nem csoda, ha nem lehet kiigazodni abban, hogy "ki és mi ellen tiltakozik", mert egyszer azt írják, hogy a mobilgát lehetne a parton, mert azzal nincs gond, egyszer meg azt, hogy a mobilgát a környezetkárosító, ami keresztbetesz a part szerelmeseinek... ez egyszerűen csak arról szól, hogy NE történjen semmi, de az végképp ne, amit ez a kormány akar.
Már éppen csak az hiányzik, hogy valamelyik liberálnáci levezesse, hogy az árvíz tulajdonképpen hasznos, mert a pusztítás utáni helyreállítás jó hatással lenne a GDP-re és az építőiparra nézve, hiszen mindkettő felfutna az újjáépítés okán - esetleg még az uzsoramaffia is üzlethez jutna.
Tiszta haszon tehát az árvíz és még bulizni is lehet benne. Ezek a nemzetközi terrorizmus jelszavai. Én pedig ezért vagyok rosszul tőle.
ezt nagyon rosszul látod. az ártérben illegálisan felhúzott ingatlanok mögötti alakok lobbija a gát, ami miatt ki kellene pusztítani Budapest utolsó természetes vízpartját. ráadásul az alu gát ugyanúgy nem oldaná meg az eredeti problémát. nem értem kik a terroristák szamldra, de számomra egyértelmű, hogy a természetpusztítók
mire gondolsz ?
4830-nál amikor volt az a kis mérvű leszúrás 4780 és rájöttem h ez az amire vártam de nem lejjebb és nem nagyobb volt mint amit gondoltam hanem feljebb törtnt és kisebbre sikerült, szóltam nekik h vegyünk.
nem vettek.
most nézzük.
de egyébként valahol írtam h többet semmit sem írok be :o) és most utoljűra szegtem meg a szabályt.
amúgy is más dolgom lesz az elkövetkező években :o)
nagynéni szerezte be francia tűzoltó és egyéb kocsikat
gyorsan írtam :o)
ezt meg így kell csinálni !
http://vallalkozoi.negyed.hu/vnegyed/20130610-beleszeretett-a-renault-a-raba-alvazaba.html
a szadesz városvezetés alatt az volt h nagynénémék szereték be a francia tűzloltó és locsolókocsikat és a vízműves mindenféle autókat.
naygbácsi szadesz önkoris képviselő volt és mellette a főv vízműnél komoly beosztásban.
aztán nagynéni a jutalékot meg ami visszajárt osztotta szét ...
azok a régi szép idők elvtársak ...
amikor ez a biznisz lefutott akkor a dbr metróhoz igazolt ohne meló de magas fizuért :o)
főpolgi mondta a gyászbeszédet ... milyen szép idők voltak aztán a haál lecsapott :o) de egy újabb szadesz képviselő felvállalta a nehéz terhet ...
Ez meg maga a döbbenet:
http://www.portfolio.hu/gazdasag/javitotta_az_sp_amerika_hitelminositesenek_kilatasat.185054.html
"Az eddigi negatívról stabilra javította az Egyesült Államok "AA+" hitelminősítésének kilátását a Standard and Poor's - jelentette be a hitelminősítő. A döntés a kedvező költségvetési és adósságkilátásokkal függhet össze."
Nem tudom milyen hosszú nyelvük van ott a minősítgetőknél, de ez körülbelül azzal egyenértékű, mintha egy WC kefével alulról mosnának fogat, mert olyan mélyre kell ehhez beny@lni.
Oszt ez is érdekes:
http://www.portfolio.hu/vallalatok/agrar/hirtelen_lefujtak_a_foldtorveny_szavazasat.185055.html
"Érdeklődés hiányában elmarad a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) munkatársainak és a civil szervezetek képviselőinek egyeztetése a földforgalmi törvényről - közölte a szaktárca. Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter 2013. június 7-én egyeztetésre hívta annak a több mint 200 civil szervezetnek a képviselőit, amelyek kifogásokat fogalmaztak meg a földforgalmi törvénnyel kapcsolatban. A civil szervezetek képviselői azonban hétfő reggeli levelükben jelezték, hogy csupán 4-5 egyesület venne részt az egyeztetésen, ezért a minisztérium lemondta a találkozót. A kormány kérésére így hétfőn mégsem szavaznak a törvényről.
A civil szervezetek képviselői a közlemény szerint arra hivatkoznak, hogy félreértették a minisztérium levelét, és úgy hitték, csupán annak a 7 szervezetnek szólt a meghívás, amelyekkel eddig is találkozott a miniszter."
Eszem, f@szom megáll, hogy Ford Fairlane-t idézzem, vajon mennyire komolyak ezek a szervezetek, ha ennyire vesznek komolyan egy meghívást?! Mint a hahaha nevű szélsőséges terrorista szervezet, amit a közismert nemzetközi pénzügyi terrorista finanszíroz a magyarországi helytartósapiránsok pénzmosodáján keresztül.
És ha már hitről van szó, különösen érdemes elolvasni KOZMA IMRE atya bölcsességét:
http://www.maltai.hu/?action=new&newid=1091
"Kozma Imre atya a védekezésről
A védekezés lelki üzenetét Kozma Imre atya így fogalmazta meg: „Az ember kiszolgáltatott, amikor a természet erőivel szembesül. Védekezik, gátat épít, azután várja, elegendő-e, amit szembe tudott állítani vele. Érdekes volt hallgatni, hogy a tábornokok, és a miniszterelnök is a jóistent emlegetik, amikor a természet erői és az ember erői feszülnek egymásnak, és eközben a találékonyság, a tudás és az erkölcsi tőke adódik össze. A Duna mentén most akkora lelki erő gyűlt össze, ami egészen rendkívülinek tűnik. Sok a tenni akaró ember, és ezt magától értetődő természetességgel fejezi ki. Ez az, ami igazi tényező a mi életünkben.”
Igen, ilyen az, amikor egy igazhitű PAP beszél az emberről, Istenről. És arról, hogy az igazhitű ember pontosan érti, hogy ez az ügy NEM Istenről és az emberről szól, hanem arról, hogy összefogunk, vagy sem.
És talán ezen látható a legjobban az, hogy ő pontosan tudja, hogy hinni a templomban kell, a gátakon pedig a lelki erőt összeadni. Mert ennek a kérdéskörnek Istenhez semmi köze nincs. Meg kell tenni mindent, tudni kell, hogy megtettünk mindent, és onnantól az erőre kell bízni magunkat, arra az erőre, amit MI EMBEREK tudunk összerakni a TERMÉSZET ellenében.
Az egyház dolga pedig az, hogy imádkozzon értük és értünk, hogy ezt az erőt fenn tudjuk tartani és hogy ha már segítettünk magunkon, akkor nyugodtan bízhassunk abban, hogy Isten is megsegít.
És hát, jó példa ez arra, hogy vigyázzon mindenki mit kíván, mert teljesülni fog... Valamikor 2002-ben pedig ugye Orbán olyasmit mondott egy riportban flegmán, hogy kétszer ekkora árvízzel is megküzdöttünk volna, ha azt küld ránk a Jóisten - hát megkapta.
Úgyhogy most legyen szíves azt kívánni, hogy soha többé ne legyen ekkora árvíz.
Egy kis híg fos tan sz@rházi módra:
Pedig még nem éppen kormánypárti médiumok is megjegyezték, hogy ElQro és Budaházy is képes volt pár méterre egymástól lapátolni. OHNE kampány módjára. Ez meg egyenesen vérlázító:
"Az internáci terrorista harangozó tamás elismerte, hogy az összefogás példaértékű, és hangsúlyozta, hogy a Mindenféle Sz@rházi Parazita politikai szélcsendet hirdetett, majd megköszönte a védekezésben résztvevők munkáját, amit nem csak a dunai ár és a felhőszakadások, de - mint mondta - a miniszterelnök csillapíthatatlan kampányjelenléte is nehezített."
De különösen azok után, hogy a paraziták vezetője még csak a keze összekoszolására sem volt hajlandó az alja magyarok védelme érdekében. Még a látszatra is gondosan ügyel, hogy nehogy véletlenül Magyarország érdekében való tevékenykedéssel vádolhassák meg a megbízói!
Kommunista módszertan: Ha nem tudod letagadni, vádold meg vele az ellenségedet.
Nu persze, a szabadságjog az, hogy az internáci terroristáknak mindent szabad legyen a szent marxizmus nevében. Ezt a trendi hullámot pedig még birkamerikában is meglovagolják, hiszen addig kell ezeket a lépéseket az emberek fejébe beleverni, amig nem ocsúdnak fel, hogy mit is művelnek velük.
Nem utolsósorban pedig pontosan ezért kell Magyarország ellenében uszítani, hogy ne tűnjön fel a birkamerikaiaknak az ellenük folytatott hadjárat:
hát erősebb kutyu mondja meg a tutit.
és hát ősi bibliai módszer a rágalmazás, mások befekektítése saját bűnnel ...
az alkotmány ? :o) kit érdekel mi van abban ha ún. nemzetbiztonságról van szó :o) amit meg akarnak tudni v elsimítani v manipulálni azt mind e címszó alá bezsúfolják felaggatják.
h nemzetbizt. meg terrorizmus.
oszt jónapot alkotmány meg szaabdságjogok az USA-ban.
meg bárhol.