Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Formula 1

Re: Forma-1: ultimátumot adtak a gumik miatt a pilóták

#636596 Koffein Előzmény: #636528

én is láttam azt a versenyt, a Michelin ezt követően döntötte el, hogy kiszáll az F1ből... :)

Ecclestone bácsi, majd amúgy is meghackeli a lázongó pilóták bojkottját...

Emlékszem, amikor a rádi…

#636537 walex

Emlékszem, amikor a rádiózás beképzelt "Istenei" gyűjtöttek Zsoltinak 800 misit az induláshoz.

Hát, jobb célra is el lehetett volna költeni azt a zsét.

#636534 Ricsi Előzmény: #636533

Ezzel kevertem, de ez is az USA-ban volt:

Indianapolisban, az amerikai nagydíjon megszerezte Magyarország első pontját a világbajnokság történelmében.[2] Nyolcadikként, utolsó célba érkezőként zárt.

#636533 Ricsi Előzmény: #636532

A linked szerint nem, de én úgy emlékszem...

#636532 Ricsi Előzmény: #636528

Baumgartner 6. lett, élete legjobb eredménye :D

Re: Az idén is van verseny, de jövőre...

#634700 walex Előzmény: #634677

Kicsit szét van csúszva a srác, pedig már kezdte elég jól elkapni a fonalat és újra ott volt az élbolyban. Nem lesz belőle soha világbajnok, az biztos.

Re: motorfejlesztés 2018-ig

#628962 nemtoom Előzmény: #627763

nso.hu

Jövőre a Hungaroringen is tarthatnak idény közbeni Formula–1-es tesztet, a csapatok ugyanis Montrealban megállapodtak arról, hogy a 2014-es szezonban az idény előtti 12 napos kollektív tréningen kívül négyszer kétnapos gyakorlást is tartanak. A tervezett helyszínek között Silverstone, Barcelona és Spa-Francorchamps mellett van a Hungaroring is.

A tervezetet még a hónap végén jóvá kell hagyni az FIA motorsport világtanácsának, ami formalitásnak tűnik. Az idény közbeni tesztelésekre az új technológia (1.6 literes V6-os turbómotorok) miatt lesz szükség, a négy helyszínen az F1-es verseny utáni kedden és szerdán lehet tesztelni, de csak akkor, ha a versenynaptárban nincs futam a rá következő hétvégén.