Regisztráció Elfelejtett jelszó

KEG fórum

Re: nincs cím

#630092 Zotya32 Előzmény: #630087

nem tudom, ilyenek voltak ma? nagyon nem figyeltem. majd a közgyűlés után.. hétfőn lesz, ha jól rémlik.

#628968 macika Előzmény: #628957

teljesen jól írja aki ki tudja használni annak 20%-os lett a rezsicsökkentés

+ a kkv-knak is ami nem piskóta

#628957 Zotya32 Előzmény: #628932

"A fejtörés csak most jön ,ha a PB rezsicsökkenés valóban belép.Úgy tünik ,hogy a szereplők elfeledkeztek a kölcsönhatásokról( ti.palackosgáz-autógáz legális egyensúlyi állapota !) ,azaz ,hogy valaha 1992-2000 között ennek kifehéritésért küzdöttünk és most a kormányzat nyomhatja a piacot vissza az illegális megoldásba.Számolt valaki ,hogy 5.500 Ft-os palackárnál 268 Ft/l ,5000 Ft-osnál meg csak 240 Ft/liter a gázár ! Ma a Mol kutak némelyikén 299 Ft a Flagánál 302 is volt az autógáz ! Bravó ez ám az igazi rezsicsökkenés .Ha jól számolok ez meghaladja a 20 %-ot azaz egyből már a második sávot is meglépik?

Ennél sokkal nagyob a kereszthatás kára! Ma a PB piac kb harmadát adja az autógáz és bár sok és átgondolatlan adórúgást kapott még mindig legálisan segitette a kisembert a " navigare necesse est" közlekedési kényszerben.Most az állam jövedéki adót és áfa különbözetet veszit a forgalmazók meg további veszteséget generálnak a palackra átcsúszó illegális mennyiségből .Még nem késő átgondolni ,de az államnak is sokba kerül(het) ez az elemzés nélküli döntés! Dr Steier József a BKIK Energiaipari Szakmai Osztály elnöke,IEEPA szakértő

"

ezt nem nagyon értem.. netán az a lényege, hogy beindul majd a palackos gáz átfejtése az autókba?? úgy tudom, ez elég veszélyes művelet...

Vigassy Csaba, a Magyar …

#628627 macika

Vigassy Csaba, a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) szóvivője a műsorban elmondta: a PB-gáz árak nem egységesek az egyes forgalmazónál, de a csökkentés mértéke mindenhol a bruttó ár tíz százaléka lesz. Mivel a PB-gáz forgalmazása mostanáig szabadpiaci tevékenység volt, eddig nem folyt róla adatgyűjtés a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatalban. A törvény hatálybalépését követő 15 napon belül azonban a szolgáltatóknak kötelező lesz az árakra és a forgalmazott mennyiségekre vonatkozó adatszolgáltatás, ekkorra a Hivatalnak pontos adatai lesznek arról, milyen árakon szolgáltattak 2012. december 1-jén a cégek. A beérkező adatok alapján a (MEKH) meghatároz egy bázisárat, s ezt augusztus elsejéig közzéteszik a honlapjukon..

.

ezzel a kreg sajna benyeli a veszteséget

Kedves Decorum! Néha a v…

#628617 macika

Kedves Decorum! Néha a valós tényektől nem zavartatva ,máskor meg benfentesekkel vetekedve nyomat és kever információkat ,amiért elismerésem. Mivel a KEG-et 15 év munkájával tisztán magántőkéből épitettem ,igy az első értékesités kökemény alapokon történt ,ami aztán a "karmestertől" kettes szorzóval ment a Phylaxiába....Ami volt(van) a KEG-en azt megépitettem,vagy elinditottam - újabb semmi nincs a nagy kamut kivéve ,hogy az átszervezéssel jobb lett ! Mi, a nagyobb veszteség ?

Sajnos jön még" feketeleves" ,hiszen az árviz legalább egy hónapra hazavágja a KEG-et ráadásul az un. "alacsony szezonban" ,amikor a rezsicsökkenést amúgy is be kell nyelnie..Ja és bocs a megitélt munkabér után tetemes adót is be kell fizetni én viszont nyerek az új egységes 16%-os szja-val,szóval jó hogy nem fizettek ki 2011-ben! És tudja miért érdemlik meg a kitüntető figyelmemet ,mivel a csalárdság mellett minden járandóságomat csak birói uton tudtam kiverni belőlük. Megigértem a " karmesternek" , igy csak a végén jelentem fel ,addig megnézem tud-e kezdeni valamit a KEG-gel valójában ,igy a látható kifulladás határán...Dr Steier

sunwo

Re: Keg-very up

#628612 exmnbs1 Előzmény: #628594

a szarul vezetett cégekben sok hibát követnek el így a felmondások terén is

csak meg kell találni

#628594 Zotya32 Előzmény: #628591

bukcsi.. a három grácia egy garast sem ér... jó reklám valóban a keg-nek dolgozni... :))

#628591 macika Előzmény: #628399

A KEG Közép-európai Gázterminál Nyrt. (2545 Dunaalmás, 0704/35.) tájékoztatja a tisztelt Befektetőket,

hogy 2013. június 6. napján a Veszprémi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság 1.K.26.849/2013/24. számú

ítéletével a KEG Nyrt., mint felperes keresetét a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Közép-dunántúli Regionális

Vám és Pénzügyőri Főigazgatóságával, mint alperessel szemben - közigazgatási határozat felülvizsgálata

iránt indított eljárásban – elutasította. A KEG Nyrt. az ítélettel szemben a Kúriánál felülvizsgálati kérelmet

terjeszt elő.

KEG Nyrt.

#628398 macika Előzmény: #628397

egyelőre a trend az lefele hullámzásban van

persze nem esik lefele a végtelenbe, mindig van évente felfele, de a forgalma egyelőre nulla

csak spekik és beragadtak foglalkoznak vele egyelőre