Regisztráció Elfelejtett jelszó

KEG fórum

Re: Keg-very up

#628028 Sly-- Előzmény: #628019

Limites esés forgalommal nem éppen "morzsolódás"-kategória.

"Az irány továbbra is up":o)

Nem fordítva tartod a monitort véletlenül? Vagy ekkora a köd? :-((

Re: nincs cím

#628021 Zotya32 Előzmény: #628001

ma én is vettem egy keveset... ha megy tovább, majd ott is veszek.. hamarosan pattanni fog kb. 40-ig első körben... a többi a jövőképtől függ... re: értelmes emberek...

Keg-very up

#628019 úttakarító

Azért megmozgatta az emberek fantáziáját a papír 26 ft-on,meg is vették mind.Legalább volt forgalma a papírnak....Az irány továbbra is up,még ha néha morzsolódik is.

Steier papa meg elhúzhatna a Keg tájékáról ezzel a kettős játékkal...

#628018 Hathor Előzmény: #628006

Bakter úr!

294et már napközben is mondott már itt.

Mi az hogy mindjárt 294..

291et nem nagyon emlegette napközben, sem múlt héten a 285öt.

Tudom az nem érdekes, csak a gyengülés.

Megtanultam már egy életre!

Mindegy, csak gyengüljön magyarország, a népünk, a devizánk, a papírjaink, a cégeink, az értékeink. Sőt.. miko lesz má csőd?

Dögöljön meg a szomszéd tehene, ugyanis már az enyém megdöglött szindróma.

KOI-Portit mikor látogatta meg a hárshegyen turmixnagybarnamackóhorgászmacika egyetlen egy nickes kolléga?

Bakter úr sleep!

Yo8!

#628009 Sly-- Előzmény: #628006

Kedves Montu ! A szándékom tiszta és világos.Ha a részvényesek kikövetelik a megfeleltetést és a cég független átvilágitását ,akkor olyan stratégiával és befektetővel tudok közreműködni ,ami a KEG valós előnyeit kihasználja - mert ilyenek is vannak.Nem hiszem ,hogy sok időnk maradt,de legalább meg lehetne próbálni .Egyébként volt néhány javaslatom ,ami sajnos nem ment át a részvényeseken .Dr Steier

sunwo

#628006 macika Előzmény: #628005

Kedves Decorum! Sajnos tőlem a cégemet ,Önöktől a pénzüket csalta el a " karmester",aki kirúgott ,amikor a " lufifújásnál "útban voltam. Próbáltam javaslatokat tenni ,azzal,hogy az apportok megfeleltetésével kell kezdeni,de e helyett újabb felmentvények várhatók a távozó vezetőségi tagoknak...

.

Sajnos a fekete leves most jön ,hiszen az árviz a KEG-et is érinti . Elfelejtették bejelenteni?! A 2002-es 80 cm-rel kisebb árviz a terminál harmadát öntötte el.Tudom megint azt hiszi ,hogy károgok ,de a KEG-et ismerni kell ,hogy valaki vezethesse.Nem 2 Ft a tét erre gondoljon ,ha a 17-i közgyűlésen ott lesz!

Dr Steier

sunwo

.

huf meg lassan 294

yo bakter bakter)

#628005 Hathor Előzmény: #628004

Megengedi, hogy vegyem egyre alacsonyabb árszinten, ahol még nem kaptam?

Köszönöm.

Minél jobban pánikoltatjaa papírt mackó úr 2000ről lejövet 28ra, annál mókásabb.. Lassan századolásnál a papír, és névérték huszadán..

Drága még ez, igaz mackó úr??

Sosem volt ilyen drága ,-)

viszlát!

Yo árfolyam esés szurkolást maguknak.. Aztán „sprickoljanak˝ ám!

Yo8!

#628004 macika Előzmény: #628001

baromság!

szarrá hígítod ezt is mint az eszart

e is szar ))

aztán a sonka pápá lesz. névérték meg 50

no meg a ta-val besültél fiam satir radir, félrebeszélés ahogy mondom 9 hónapja

ez vagy te - pb gáz rezsi? maci úr ))))

yo marhaság!

bakter bakter bakter

pb gáz hatósági áras bakter a kreg bevételének 45%-a

autó gáz adó emelés kettő bakter bakter

nav per mikor lesz? bakter bakter

#628001 Hathor Előzmény: #627993

Idegbeteg a Troll csapat inkább. Mit nyomtak ma itt az nem volt semmi. Egy darab papírjuk nincs, de itt rinyálnak egész nap, és bevetnek mindent, amibe kapaszkodni tudnak. Cédrus is szóvá tette. Ahogy mondani szokta vala Cédrus koma „csak úgy sprickoltak". Végre átélhették a régi bukásokat a phylből, genyából, csepelből, nabiból, humetből. Yo az gondolják, nesze nektek is. Fusojukat, már el is felejtették, az hogy 19en volt az nem baj, az dupla alj, két hete állítólag 29en fordult, 43on meg emelkedő háromszög volt benne, ami 60ra mutatott. Nem gond, ott így gondolkodnak itt emígy. Másik fórumon 24óra alatt háromszor rakták be a rezsicsökkentést. Steier úr perének örülnek. Steier úr elfeledte közölni velük, hogy a kúriához fordult KEG. Beten leközölték a tényt, ez senkit nem érdekelt. Az sem érdekelt senkit, hogy a rezsicsökkentés hírt 6hónapja nyomja minden nap mackó úr, napi 1x, 2x, 3x. Ma már nem hír a hír, itt persz nincs hírre venni, de jó hírre adni az megy itthon, mert azt már előre beárazta a piac. Lásd túlzott defficit, vagy egy jó hazai jelentés. Értjük, ennek így kell lennie. Troll kiparáztatás mesterfokon. Rtl hiradó kettő, fórum változatban. Elnézést én ma vettem az esést. Yo8!

#627993 macika Előzmény: #627929

"Egy hónapot csúszhat a rezsicsökkentés újabb fordulója, Németh Szilárd törvényjavaslatát - amelyben a fideszes képviselő a 10 százalékos csökkentést a lakossági tartályos és vezetékes PB gázra is kiterjeszti - az Országgyűlés fogyasztóvédelmi bizottsága módosítja , a csökkenés június elseje helyett csak július elsején lép életbe - írja az Index. "

bakter úr.. sleep..

:DD

yo8 a rezsicsökkentő mackó úrnak :D

mást már nem tud kitalálni..

Bakter úr!

EUR/HUF 286.1..

Yo ez KEGnek? :D

link

Bakter úr! elmaradt az április, májusi, júniusi Pb rezsi..

Bakter úr! 20%ot emelkedett KEG ebben a hónapban!

Bakter úr! A piacok mentek tovább fel, ahogy azt vártuk!

Bakter úr! BUX 5. hete emelkedik, és januári csúcsánál van, ma is 1.28%pluszban

Bakter úr! Kamataink történelmi aljon, és még megy le!

Bakter úr! 1-2%os az infláció!

Bakter úr! Szanaszét vert részvényeink vannak!

Bakter úr! Senki nem hisz az emelkedésben, mégis megy!

Bakter úr! Duplázik néhány kis papír héten belül!

Bakter úr! Bakter úr! :D

yo8

))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

idegbeteg!!

#627959 Sly-- Előzmény: #627931

"szép" gyertya, 3. piros egymás után, olyan katonás

de a blogosnak ez nyilván nem számít

bullos a chart továbbra is nyilván

#627931 Sly-- Előzmény: #627930

jól mondja pedig:

"Aki nem látja mi megy az vak"

csak épp azt nem veszi észre, hogy ki a vak

#627927 Hathor Előzmény: #627921

NYAMI!

Azt tanultam, amit olcsón adnak azt el kell fogadni és megköszönni!

Köszönöm.

Aki nem látja mi megy az vak

yo8!

#627924 macika Előzmény: #627922

ha a sonkát elpasszolják akkor szép menet lehet még

névérték meg újra pápás lehet