Regisztráció Elfelejtett jelszó

Motorosok

Re: nincs cím

#627918 KawaBazsy Előzmény: #627911

Azt nézem, h Veszprémre kevesebb esőt mond, mint ide.. én csütörtök délelőtt megyek, de van egy megbeszélésem is, majd csörgök ha ott vagyok. Nehogy belső sátrat hozz csak.. :-)

#627593 kerikoma Előzmény: #627229

Megyünk, de sajnos mi is csak péntek du. érünk oda. Egy kollegámnak csütörtök péntekre közbe jött valami, így én maradok helyette:(

Sebaj, annál jobb lesz péntek, szombat:) Helyet mindenképpen foglaljatok a sátornak és a mocinak is:)))

#627229 Csokigyáros Előzmény: #627052

Csütörtök reggeltől csodálatos idő lesz... hidd el...

Természetesen jönnek,,, Béla csak pénteken, de mi ott leszünk ;)

#627227 KawaBazsy Előzmény: #626643

Vazz, most motoroztam haza Münchenből olyan irdatlan esőben, amilyet még nem pipáltam. Mindenem szarrá ázott az esőruha alatt is.. vízben mostanában nem vagyok hajlandó motorozni. :-)

#627052 kerikoma Előzmény: #627017

Azt én tudtam:)) Szabiék, Béláék is jönnek?

Keddig eldöntjük, hogy megyünk-e. Csak egy kicsit mondjon jobb időt!!!

http://www.borsonline.h…

#624450 Fornit

http://www.borsonline.hu/enesamotorom/jelentkezes

Imádod azt a szabadságot, amit csak egy motor adhat? Küldj egy fotót nekünk, amelyből egyértelműen kiderül, a legnagyobb szerelmed és szenvedélyed a motorod, és nyerj vele! 2013. május 16. és 28. között tölts fel a borsonline.hu oldalra egy rólad és a járműről készült képet.

A három legnépszerűbb fotót feltöltő játékos nyereménye 3 db páros, 4 napos fesztiválbérletet a Harley-Davidson Open Road Festre.

#617474 taresz Előzmény: #617471

A nagyobbiknak van. Egyébként vihetitek őket mindenféle járművel.:) Félelemérzetük nulla.

Itt van nálam egy Suzuki…

#617472 KawaBazsy

Itt van nálam egy Suzuki GS500. Kezdőknek remek választás lehet, könnyű, barátságos kis bicikli, de kipörgetve egész jól húz.

#617227 KawaBazsy Előzmény: #617191

Majd idén is összehozzuk a Stocky talit.. tán még Tareszt is rá tudjuk venni, h lejöjjön gyerekestül, őket is érdeklik a motorok..