Regisztráció Elfelejtett jelszó

Virtuális elemzés

Re: törölve

#60416 pruntyoke Előzmény: #60397

Kisherceg! most látom, hogy lecserélted a tv macit? az valahogy jobban állt. :-)))))

#60413 pruntyoke Előzmény: #60397

.... sajna én tudok annyit a gép előtt lenni, akkor belőlem sosem lesz jó fórumozó? :-(

törölve

#60019 Lovax Előzmény: #59936

Szia Zabás, kérnék én is hozzáférést ha lehet. Köszönöm!

Nagy szolgálatot teszel ezzel a közösségnek, de azért csak addig csináld, amíg nem lehet baj belőle. Csak idő kérdése mikor jut el a szervezők fülébe és tényleg nem biztos, hogy jó reklámnak fogják felfogni. Szóval csak óvatosan és ha úgy alakul én is inkább fizetek érte, mint hogy bárkinek baja legyen a dologból...

#59936 Zabás Előzmény: #59928

Bocs nem akartalak moderálni:

Tényleg, Zabás!

Azt viszont nehéz lekövetni, milyen hozzászólásokkal érte el a Felhasználó szintet!

Úgyértem, ha elkezdek CTRL+C - CTRL+V-zni a vicc-topikpa, hamarosan VIP is lehetek :)

Ezért vagyunk 1 csapat, mivel minden topikot nem tudok figyelni, néha nekem is kereskedni kell, ezért kérem a társakat, ha vaki olyat észlelnek aki nem érdemli meg, jelezzenek felém!

törölve

#59928 danih Előzmény: #59873

Tényleg, Zabás!

Azt viszont nehéz lekövetni, milyen hozzászólásokkal érte el a Felhasználó szintet!

Úgyértem, ha elkezdek CTRL+C - CTRL+V-zni a vicc-topikpa, hamarosan VIP is lehetek :)

Re: FTP

#59925 danih Előzmény: #59894

ez csak azt jelenti hogy nem vagy moderátor :)

A VIP státuszú tag is felhasználó ;)

Re: FTP

#59867 Wickham40 Előzmény: #59408

Szia Zabás,

Szeretnék hozzáférést kérni az FTP-hez.

Előre is köszi,

wh

szerk.:

bocs, látom, hogy a nevem mellett "Új regisztráló" van, de a részleteknél lévő státuszom felhasználó:

Felhasználónév: Wickham40

Blog: A felhasználó nem írt még blogbejegyzést

Státusz: felhasználó

Regisztráció idõpontja: 2009.05.22

Legutóbb az oldalon: 2009.06.04

Re: 2009-06-04de

#59816 Hathor Előzmény: #59810

valamit ír, hogy töltsek, le hogy gyorsabb legyen.. meg a lávos oldalon gyorsabb..

lehet, hogy sok a védelem a gépemen, ez lassítja.. megpróbálom letölteni azt a gyorsító progit, csak már az egész datás oldaltól behalt a gépem.. újra indítottam