Regisztráció Elfelejtett jelszó

Találkozós szervezgetős

Re: nincs cím

#627265 Bendeguz Előzmény: #627262

nem te vagy az első, aki elmélyült gazdasági konferenciára számít a találkozó kapcsán :) gyakorlatilag eszem-iszom, nem egyszer voltunk utána bulizni is.

#627262 Grizzly Géza Előzmény: #627259

Pia is lesz?

Én azt hittem úgy néz ki egy tali, hogy összejön a csapat,Herceg behoz egy diavetítőt,elmagyarázza hogy milyen okok vezettek az oti 5300 körüli fordulatához (bollinger,srv satöbbi) mindenki hümmög-bólogat,elköszönés és otthon kielemzi a hallottakat.

:D

#627257 Ricsi Előzmény: #627254

Mert folyamatosan arra hegyeztél, hol olcsó a sör, hol jó a bor. Engem meg spec az érdekel, hol vannak rendes desszertek.

Ne kapd fel a vizet :D

#626438 Ricsi Előzmény: #626434

ha jó pizzát akartok...

Az Andrássy úton nyílt egy olasz étterem. Akármikor arra járok, előtte olasz autók, a vendégek olaszul beszélnek. Nem állítom hogy olcsó, de szerintem minden alapanyagot kintről hoznak. Egy pizza 2K-tól indul.

Ha olcsón akarsz kajálni, az Oktogon-Aradi sarkon van egy kajálda, 1 190-ért annyit, amennyi belédfér. Van 3-4 féle pácolt hús (általában csirke-pulyka, ritkábban tarja). 6 féle főzelék, rántott hal, rántott szárny, néha comb, néhányféle pörkölt, meg hasonló. 1 200-at még a beragadt e-star tulajok is kibírnak szerintem :)))

#626434 Bendeguz Előzmény: #626388

lehetne valami értelmes, nem túl drága helyre menni? kicsit uncsi már a szakadt sznob pizzéria témakor :D

No akkor lesz találka Al…

#626382 Csokigyáros

No akkor lesz találka Alsóörsön? Bazsy, Keri, Pityke, többiek? Engem megtaláltak ott, ahol sok a sör és a csaj... :) csütörtök kora délutántól...