Regisztráció Elfelejtett jelszó

Amibroker

Data

#62655 Tomy75

Tenx pda!

Közben arra gondoltam, hogy mivel Saruman oldala nem működik, és a fene tudja meddig marad így ez az állapot, és már amúgy is volt ilyen, és mivel úgysem tud mindíg mindenki gép előtt ülni és az adatokat kimenteni txt-be Petiből. Szóval csinálhatna mindenki egy plusz árinfó ablakot a Peti-ben amiben benne van minden részvény+ a hati. Így ki tudnánk egymást segíteni és nem 100 helyről kéne összevadászni az adatokat. Persze azért bízom benne, hogy Sarumán szüneteltetése csak átmeneti, mindenesetre az a plusz árinfó ablak elfut ott magában...

Re: Vol.

#62629 Tomy75 Előzmény: #62610

Ez jó ötlet pda!

Sajna nekem már nincs meg az utolsó előtti .dll változat.

Ha elküldenéd, én is tesztelgetném. t75p@freemail.hu

Abban jó a mennyiség?

#62610 _pda_ Előzmény: #62595

én az egyel előbbit, mert az uccsó verzió csinált adatbázis hibákat

most tesztelek

jó lenne, ha Clownfish oldalán elérhető lenne az összes dll, megfelelő rövid kommentel, h tudnánk választani, esetleg dowgradelni

#62595 Zabás Előzmény: #62591

A legutolsót használom! Csak azért bosszantó, mert a trend vonalakat is összecseszi intrában, naposon minden maradt a régiben!

Szerencsére csináltam reggel bizt. mentést, és remélem vissza is állítja! Kíváncsi vagyok Bohóchal véleményére!

#62591 _pda_ Előzmény: #62580

remélem van mentésed az import elötti állapotról

szóval, felulírt valamit, amit nem kellett volna

az sem mindegy, h melyik peti.dll-t használod

a legutolsónál van ilyen bug

#62580 Zabás Előzmény: #62572

Megvan a 2-3-4-5!

A gond régebbi adatokkal van, hogy azokat nem mutatja intrában, pedig a kereskedés előtt minden jó volt! 2009-05-08 előtti adatokat csak napi bontásban mutatja!

#62572 _pda_ Előzmény: #62549

ha importáltál ma manuálisan adatbázist, modjuk amelyik hiányzott eddig, akkor az utánna következő napokat is rá kell tolnod

én így jártam reggel

tehát ha 3.-a hiányzott és rátoltad, eltűnik utánna a 4-5

lehet, h nem vetted észre

az is rá kell tolni manuálisan

#62524 _pda_ Előzmény: #62517

ott a link, szedd le

egyelőre megúsztuk a balesetet

mostantól viszont lehetőleg mindenki készítsen petiexportot zárás után, ha idejéből kitellik :))