Tokom motorral jottem, erre zuhog az eso..
Én se viszek többet 3 rugónál, de ha vmi szépet látok, akkor lehet drágább is, max depositot hagyok.
majd dumáljunk erről, mert épp autót akarok venni 1 milla környékén.
14 jó lesz, de csak 19:00 után, mert akkor lesz vége Aranyosi Peti fellépésének a Budavári sörfesztiválon.
Vettem már bérletet akciósan :D, akinek van kedve még vehet ócsón :D
Én holnap kinézek Münchenbe, hátha akad vmi yo auto, meg nyelvsuliba is beíratkoznék..
14 este jövök meg a németkéktől, szóval az már jó lesz. utána is jó.
Sziasztok,
június 14 vagy 21?
A szombat az mindig zsufi, ugye az ember felkel 10 körül, 11-kor meg már kezdődik a felvonuláshoz a felsorakozás, maga a vonulás is 2-3 óra, s lezárják az egész útvonalat.. Én általában összeszedem vhol a benzintyúkom, majd utána elmegyünk ebédelni. Ha visszaérek, akkor kis szusszanás, majd jön az esti nagykoncert.. maradj estére, akkor tuti össze tudunk futni. :-)
Mehetek délután is, ha ti felvonultok, vagy egy faluval arrébb is, ha átgurultok.
Déltől van felvonulás.... ha a nagy tömegben megtaláljuk egymást... Alsóőrs... Európa Camping.... csörögjünk össze délelőtt 10 körül...
Köszi:)
Szombaton rátok néznénk, ha eljöttök valahová, mert belépőt 2-3 órára nem fizetnék. És hol lesz ez a bulee?
június 5-9. mi csütörtökön 14 fele érkezünk, vasárnap reggel koccanunk vissza :)
Bazsy szerint én a négy nap alatt egy percre sem vagyok beszámítható... az biztos, hogy a reggeli előtt már lecsúszik egy pár feles... :) de hát néha erre is szükség van. ha meleg van, akkor azért 10 üveg sör megválaszt a pálesz függvényében.. :) pitykével beszéltem.. lejön.. ezer éve nem találkoztunk.. (pontosan egy éve:))
Motorral leszünk. Napközben gurulgatunk ide-oda, majd este letámasztjuk, s megkóstolunk ezt-azt. Sokat amúgy én sem iszom.. Ha megbeszéljük az alternatív talit, akkor mindenki ott lesz, s az elején még beszámítható. Aztán jön a fény.. :-)
Ti nem motorral lesztek? Nem is értem. Mit szerveztek egyébként, mikor lenne érdemes titeket meglátogatni? De mint általában tudjátok, nem igazán iszom, és olyan időpontot mondjatok, amikor:
a). mind ott lesztek
b). beszámíthatók lesztek