aukció ma volt nem?
18-20 ft
ma is öntöttek ebéd után... lassan fogy a 7 millió db.. van még mit kiszórni.. péntekre 30 alatt?
kezdődik az öntés... 7.000.000 db-ot kell kiszórniuk...
azért mentették ki, mert eladják magasan, és amikor majd jön a jegyzés, ebből fogják visszajegyezni a nagyok 16-20 ft között.
megmondták, hogy aukciós jegyzés lesz a kicsiknek, amennyit ők átvesznek, azt a mennyiséget majd a főtulaj visszaemeli... ehhez kell nekik most a pénz...
agyonreklámozzák a nordtelekomot... ennek hosszabb távon sírás lesz a vége...
Kommentek
lorant | 2012. június 25. | 10:49:39
A környékünkön nyílt 3 boltja. 3 hónapnál tovább egy sem bírta. Ezalatt én egyetlen egy vevöt sem láttam. Hát nem tudom!
egyre több ilyen cég lesz ,haszonszerzés reményében.A következö melyik lesz?.... http://nol.hu/gazdasag/a_tozsdet_vette_celba_schobert_norbi?ref=sso
azért ügyesen dobtak 70k chart-rajzoló pakkot. :)
az egész előtt lehetett kb 10-12k közkézen... kíváncsi leszek meddig manipulálják fel....
Név Tulajdoni hányad (%) Részvény darabszám
BELTÁV Kft. 61,95% 230 905 db
Scandinavian EQT Invest Limited 10,62% 39 582 db
Dr. Nagy Ügyvédi Iroda 5,43 % 20 270 Db
Közkézhányad22%
Utolsó frissítés dátuma: 2013. máj. 16.
http://bet.hu/newkibdata/114172577/kuszobatl_bej_Beltav_mn.pdf
70k-t azaz 7 millió db-ot "átjátszottak" netán off-shore kézbe a századolás előtti napon, és amint 18 ft-ról elindult a kereskedés elkezdték 0 forgalommal felhúzni... első két nap a 20-20k, tegnap 160k db-os forgalom volt. összesen 7 millió db-ot kell kiszórniuk, gondolom minél magasabban, aztán vszínű ebből jegyzik vissza majd vhol 16-20 ft között... kíváncsi vagyok kik veszik meg most ennyiért (20+ felett). ki, miben reménykedik?
februárban a kapitalizáció 150 millió ft volt, tegnap már 1 milliárd körül...
azért hajrá, aztán nehogy sírás(ás) legyen a vége ennek is....
"gratulálok
ekkora bunkót mint a cégvezető
névérték 100HUF
előbb talán szállítsa le a névértéket
vagy 16-ért eladja és abból 100-ért jegyez??
nagyon ég a talaj a lábuk alatt, hál istennek
exmnbs1"
Ex, majd nézd a nordtelekom jelentéseit, olvasd el a kecsegtető írásokat amik a napokban megjelentek, (nézd meg mi lett az externettel is) vszínű előre menekülnek, kitömnek akit lehet, aztán 1-2 éven belül láthatunk egy újabb e-star, est média történetet itt is...
A lengyel terjeszkedés tőkebevonással nekem is felűnt. :)
Meg arra is gondoltam, hogy a rally már megvolt 4-5 ft-ról. Most +600 - 700% márciusi árfolyamról.
Akik meg 16-20 on vesznek majd, nevetve szórják is ki pl25 - 30-on.
Igen, emiatt nem vettem 18-ért sem, meg sok vevő volt 15-16-on, gondoltam majd ott lesz vmi. Erre elkezdték felhúzni 0 forgalommal. Szerintem tömés lesz, annyira nem jó a cég hogy duplázzon 4 nap alatt, lassan meg már tízszerezett a mélyponthoz képest. Télen még 400 alatt is volt. (mai 4 ft)
ekakis feeling... Feleződött árbevétel, lengyel terjeszkedés, kisbüfis tőkeemelés...
Én is ott áltam egy darabig, 3k-val, de aztán visszavontam 10:00 körül.
http://bet.hu/newkibdata/114223227/nordtelekom_sajtokozlemeny_2012_05_23.pdf
"A NordTelekom növekedési terveinek megvalósításához tőkeemeléses forrásbevonást tervez, melynek első lépéseként a korábbi 1000 forint névértékű részvényeit egyenként száz darab 10 forintosra váltotta át. A társaság vezetése ettől a lépéstől azt várja, hogy részvényei likvidebbé, a magyar befektetők számára elérhetőbbé válnak. A vállalat második lépésként maximum 200 millió forintos névértékű tőkeemelést tervez oly módon, hogy maximum 20 millió darab részvényt bocsát ki. Ezzel párhuzamosan az új részvények kibocsátásának alapjaként nyilvános aukcióra kerül sor június első felében, ahol a befektetők a tervek szerint 16-20 forint közötti ársávban juthatnak a főtulajdonos által felajánlott részvényekhez. A tranzakcióhoz kapcsolódóan a NordTelekom jelenlegi meghatározó tulajdonosa vállalja, hogy az aukciót követően az értékesített mennyiségnek megfelelő darabszámú részvényt az aukción kialakuló átlagárfolyamon lejegyez a tőkeemelés során, valamint a tulajdonában maradó részvényekre két évre szóló elidegenítési tilalmat is vállalva nem jelenik meg a részvények eladói oldalán, ezzel is mutatva elkötelezettségét a cég terveit illetően"
vett vki belőle?? 17 ft-on álltam, nem jött.. ma meg már 25 ft...
szerintem ebből tömés lesz idővel... nem tudom mennyire reális a 2500 ft-os árfolyam, feleződő árbevételnél.. vajon milyen jövője lehet a cégnek??? re: externet