Regisztráció Elfelejtett jelszó

Még szokatlanabb válasz avagyonról, vagyonosodásról, tőzsdéről,

Re: nincs cím

#624990 Sly-- Előzmény: #624988

Lehet, hogy kiszámolta, de nulla tapasztalat van mellette, gyakorlatban kizárt, hogy működjön.

Vidéki ház nagy telekkel, apuci persze szánt, ültet, kapál, füvet nyír és dolgozik is mellette vagy Ursi dolgozik a kertben is a 4 gyerek és háztartás mellett? :o)

Kizárt, hogy próbálta...

De mindegy, nem akarok vitázni, majd várom a beszámolóit a tapasztalatokról...:o))

Még annyit Ursi, hogy mások a léptékek, szocializáltság manapság, mint a Te gyerekkorodban.

Számoltál p. ilyeneket, hogy neked kell vinni a WC-papírt, szalvétát, szappant az óvodába, hogy egyáltalán legyen??

#624989 Dr. ursi Előzmény: #624988

bezony :o) ursi kiszámolta gyorsan fejben osztott szorzott összeadott kivonott :o) és ez jött ki, h ursi ennyiből tudná megoldani egy 6fős család megélhetését extrák nélkül és megtak nélkül.

egy létező lakáshitellel és egy kocsi fenntartással rezsivel kajával öltözködéssel, szórakozás kizárólag otthon egymással :o)

a minimumról volt szó nem a maxról.

#624988 lagwagoner Előzmény: #624985

6 személynek nekem is min. 700e jön ki KIVÉVE, ha (fél)önellátásra rendezkednek be...vidéki ház nagy telekkel, és hajrá, persze így sem lenne könnyű 400K-ből. De gondolom Ursi kiszámolta.

#624987 Dr. ursi Előzmény: #624985

ha felfogtad volna amit írtam akkor nem ez jött volna le :o)

segítek: meló nuku, csak házt és gyerekek és induljunk ki a bból h mondjuk nem 4-es ikreket szülök :o) és abból h fölöslegesnek tartom a különórákat, mert inkább szakmát és nem diplomát szeretnék adni majd a gyerekeim kezébe.

ha a szüleim meg tudták csinálni én is képesnek érzem magam arra az eccerű dolgora h napi kaját megcsináljam.

no persze nem 4 gyereknek 8félét ! hanem 4 gyereknek és szüleiknek egyfélét ! max a legkisebb ha még pépesítés megy kap mást.

sly63 te is elég koros vagy :o) van két gyereked, te már nem fogsz szülni, de lécci ne vedd el tőlem a jogot h szülőképesnek képzeljem Sly bocsá :o) tartsam magam.

#624986 Dr. ursi Előzmény: #624984

nem-nem.

csak ilyen az agyam.

raktároz és elemez minden információt :o)

-

én nem vadászgatni járok ide ...

#624985 Sly-- Előzmény: #624971

Nem igazán fog beleférni a 4 gyerek. :o) Persze álmodozni lehet róla.

Úgy pedig a legkönnyebb eltartani őket, ha egy sincs, nemhogy 4.

Látszik, hogy fogalmad sincs, mi mennyibe kerül egy gyereknél és mire van szükségük, főleg ha különböző korúak, mondjuk bölcsis, ovis, 2 iskolás, mindegyik ellátása, iskola, különórák, 4 felé hordani őket, 4 féle időpontban, stb. Plusz a meló, háztartás, főzés. Megnézném, hogy mit főznél mondjuk a legkisebbnek külön napi 5-ször (plusz a többieknek ugye) mindeközben.

És mindez havi 400K-ból hitellel együtt. Aha..., a mesében...

Bele sem gondoltál miről regélsz...

#624983 Dr. ursi Előzmény: #624980

nem emlékszem, de eccer egy hszből következtetni lehetett, belőni a kort.

de meg nem mondom mikor és mi volt az, csak elraktároztam anno h lag fiatalabb pár évvel :o)

#624982 Dr. ursi Előzmény: #624973

gondolom mivel fizikálisan mint makk marcsi olyan vagyok :o)

-

az esélyek meg sosem érdekeltek :o)

ha el kell jönnie, akkor fog eljönni amikor kell, ha meg nem, akkor ez volt megírva.

#624981 lagwagoner Előzmény: #624973

Jól teszi: az első gyereket érdemes letudni 35 éves kor alatt lehetőség szerint. Magas ilyenkor már a Down-kor kialakulásának esélye.

#624976 lagwagoner Előzmény: #624973

Ma már nem fog, de ez is vagyontéma (valahol). Amúgy meg joga van hozzá :-), hisz ez a demokrácia :-)

#624973 KawaBazsy Előzmény: #624971

Ez az eredmény szülőképességre is vonatkozik? Bnő azt mondta, h nem akar 35 után szülni..

#624971 Dr. ursi Előzmény: #624942

terheléses fizikai állapot felmérés.

sportorvosin is csinálnak ilyet.

vagy szívkivizsgáláson.

v katonáknál.

de pl menedzsereknél is.

én hol gyereknek érzem magam hol aggastyánnak.

nem erre írtam.

nem a lélekről volt szó, hanem h vannak20évesek akiknek hatvanéves ereik vannak és vannak ötvenesek 30éves fizikummal és egészségi állapottal: szív-érrendszer főleg, vérkép, stb.

és 42 vagyok de eü és fiz szerint -15 :o)