Az a 26 éven aluliaknak jár.
Nem akarom én fiatalítani magam, de hát nem tehetek róla, h így érzem, s a teszt is azt mondta. :-) Rákerestem, de már nem műkszik..
Az a 26 éven aluliaknak jár.
Nem akarom én fiatalítani magam, de hát nem tehetek róla, h így érzem, s a teszt is azt mondta. :-) Rákerestem, de már nem műkszik..
a 33%mire jár amugy?
Milyen érdekes h a 40 évesek h akarják fiatalítani magukat, tesztekkel meg ilyenekkel :-) (nőknek természetesen szabad)
Tata. :-)
Vmi fórumon volt egy teszt, az is 30-at mondott rám. Bnőmnek meg (33 lesz) állandóan felajánlják a vonaton a 33%-os kedvezményt.. gondolom majd akkor fog látszani a kor, ha gyerekek is lesznek.. :-)
"Ez a fizikai állapot -15 év ez mi? Én minnyá 40 vagyok, de kb 10-el kevesebbnek érzem magam, a fizikumom sem rosszabb, mint 20 évesen.. hogy mérik ezt?"
Én "minnyá" 30, de 25-nek se nézek ki, a lelkem viszont 80, és ezt hogy mérik ?:-)
:-) Fúúú, annyit kihordani...kemény.
azért mert három a magyar igazság és negyedik a ráadás :o))))
"ha egy átlag nőt nézek akkor havi 1millótól már ugranak."
Akkor sok nő marad magányos. 40 éves kortól meg már a havi 500e-es sem őket fogja választani. Akkor jó lesz majd a pocakos netto 250e-es is :-)
Helyes: ecoUrsi :-)
4 gyerekre se jár több mint 3-ra miért nem elég 3 ? :-)
Hmmm, 2 felnőtt 4 gyerekkel végül is kijön 400 000-ből létminimumon.
spórolós vagyok.
megnézem mire költök.
hülyeséget, fölöslegesen nem veszek.
a 4 gyerek nem egyszerre van ugyanabban a fázisban :o) ja és elfelejtettem h 4 gyerekre már komoly adó maradna vissza :o)
-
tudod pl. sokan megveszik a bébiételt.
gondolom azért mert nem tudnak v lsuták elkészíteni.
nemtom.
nekem anno a szüleim készítették.
mégis valahogy felnőttem :o)
szóval nem látom be én miért ne készíthetném el, jobb, finomabb, egészségesebb és olcsóbb.
Akkor azt nem mondhatja senki rád, hogy se kutyád se macskád
...
egy öcsém akit szintén nagyon szeretek, és sógornőm, és kishúgom és kisöcsém :o)
nettó 400e? 4gyerekre?
ja, és Édesapám és Édesanyám, akiket nagyon szeretek.
és két kutya és most már egy macska is :o)
sztem abszolút igényfüggő h ki a pénzes pasi.
a nő igényétől függ.
ha egy átlag nőt nézek akkor havi 1millótól már ugranak.
vannak persze a fullosok, ők havonta 1millától költenek, tehát értelemszerűen ott többszörös havi bevétel szükségeltetik.
ha az én szempontom érdekel :o) akkor nekem az a pénzes pasi, aki mellett nyugodtan be lehet vállalni 4 gyereket, tehetem a dolgom mint hagyományos feleség, abszolút konzervatív igényekkel (pl. nem gondolom h egy gyereknek külön kéne 4kerekű babakocsi meg sport meg hordozó meg stb., ahogy millióegy játékra sincs szüksége, és márkás cuccokra sem, amit 2 nap alatt kinő - de ez csak egy példa a sok közül - most épp ez jutott eszembe hirtelen - a gyerek nem a kirakatba kell).
ha konkrét szám érdekel sztem ehhez kell nettó 400 havonta és ebbe már benne van a hitelem is :o))) persze ebből megtakarítani nem lehet ...
Nézd, nem a klasszikus értelemben pénzes, tehát nem vagyonos. Van egy fél budai lakása, mert kapta a szüleitől. Meg van egy jó diplomája, jó állása, mert kitalpalta. Ennyi nekem is van, így már érdemes közösen tervezni. Persze nem csak ez kell hozzá, hanem sok más is, de azért kell az alap sztem.
Ez a fizikai állapot -15 év ez mi? Én minnyá 40 vagyok, de kb 10-el kevesebbnek érzem magam, a fizikumom sem rosszabb, mint 20 évesen.. hogy mérik ezt?
De tényleg érdekelne, hogy a nők szerint ki a "pénzes" pasi, honnan indul? és mivel te pénzügyi területen dolgozol, tudod is számszerűsíteni. Havi 200, 500, 1000e-től 5-10-50-100 M vagyon?
ezzel mind így vagyunk, de AT véleményedet kéri nem az adataidat.