Futam van !Jók a szorzók a bukiknál látszik hogy most nincs favorit ráadásul a mclaren is feltámadt ezért széles mosoly :)))))))))
Futam van !Jók a szorzók a bukiknál látszik hogy most nincs favorit ráadásul a mclaren is feltámadt ezért széles mosoly :)))))))))
itt gondoltam :)
Webber áthúzta a számításomat a végén de nem baj.A versenyt mindenképp nézni kell mert az időjárás miatt nagy keveredés lehet.Tehát nincs favorit bárki nyerhet minden az időjárástól függ természetesen ha nem esik akkor sima red bull siker lesz!
eső szemerkél tudjuk hogy a Vettel ügyetlen esőbe :)))))
szóval alakul Webber lágy gumival nyerte az első felvonást nekem meg a számlámon levő összeget növelte :))
Valahol hasonló a F1, mint a foci. Ott is a vezetés gondolja azt, mindent megmondhat. Fizetési sapka, nem használunk kamerákat, stb, stb. Valahogy megbolondult a világ.
Ezeket a szervezeteket a csapatok hozták létre, hogy őket képviselje. Erre néhány ember átveszi a hatalmat, és azt gondolja, neki joga van változtatni. Pedig szerintem nincs.
jelentem futam van a hétvégén!
Vettel :2 szeres szorzó
Button:3.5
Jelenleg az edzés előtti ajánlatok a bukiktól.Viszonylag nyirkos hűvös idő van ami a red bulloknak kedvez de várjuk meg az edzést és a súly adatokat!
ez remek hír... :S
Azért kíváncsi leszek erre,Berni azért nagyobb nagyobb csivány attól hogy így "levágja"az aranytojást tojó tyúkot,őt is szerződések kötik évekig,csúnya sok pénzt kellene fizetnie....sztem lesz itt még csörte.
a 8 nagy csapat kiszáll a f1-ből, és új versenyt indítanak.......gr
a futam előtt 2 szeres az első kör után 1.10 szeres pénzt fizettek Buttonra
köszi szépen. :)
Ferrari mi a fenét csinált már megint?
hát igen akkor némi pénzt is nyertem volna de így nem nagyon
és igen, pedig vettel-webbernek kellett volna lennie.....
Én itt szeretem követni, nincs semmilyen zavaró tényező:
http://kepfeltoltes.hu/090607/9706871241_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Nem 3. Vettel a sok okos mérnök már megint nagyon tudott számolni egyszerűen ezt már nem hiszem el