Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: új blog

#622596 Fornit Előzmény: #622591

Mintha Ursi novemberben írta volna a post election részében. Akkoriban 1350-40 körüli aljra emlékszem.

Re: új blog

#622591 rbbj11 Előzmény: #622447

csak az idötáv nem jött be...és abban a kontextusban, amikor íródott a hsz, az sem: akkor az x hónapon belüli irányról volt szó, ami lefelé is lett, ha jól emlékszem, 1300 alá is bement a nagy jóslat után

Re: nincs cím

#622264 banyaiz Előzmény: #622259

Még nem birtak a certimmel de sok nincs neki. Reggelig kiütik szinte biztos.

Bő első negyedévben vagy harmadévben kb 15% emelkedés benne ATH is nem gyenge, jó erőben vannak. Kár , hogy ezt a Béten max nyomokban lehet látni.

#622259 Euroman Előzmény: #622253

én úgy látom meg is haladták az 1650-et...katasztrófálisan röhejes barmok..."remélem" holnap már 1700 lesz, péntekre 1800, és pünkösdre 2000...az csak egy hát, ezeknek bőven elég...snp minimális heti 250 pontot emlekedjen, évvégére 7-8000 legyen...

#622253 banyaiz Előzmény: #622250

Abból gondolom , hogy a határidő mert van vele kereskedés Usa nyitás előtt is. Úgy emlékszem, hogy legközelebbi lejáratú határidőhöz kötik az elvileg júniusi, de nagyon nem is figyeltem csak most ránéztem, hogy 1630 környékéről látom felugrott 50 közelébe.

Az már régen rossz ha így kell centizgetni a dolgokat. :)

#622249 banyaiz Előzmény: #622245

Az alaptermék legközelebbi lejáratú határidő, legalábbis úgy tudom, de még a végén kiderül nem is tudom mivel kereskedek az szép történet . :) Mondjuk ezt szinte biztos , hogy kiütik innen lefordulna az csoda kategória lenne.

#622243 banyaiz Előzmény: #622217

ajaj benne vagyok egy bétes cetriben 1650 a kiütése 1627 körül nyitottam. Reggel lehet már nem kell vele foglalkozni nagyon centizgeti futures. 47 volt a teteje.

Széllel szemben pisálunk. :) Mondjuk nincs sok de jönne egy korrekció 1500 környékére triplázódna kb. Szép álom. 1600 is távolinak tűnik.

#622240 rbbj11 Előzmény: #622228

jó kis összefoglaló, és bár nagyobb esélyét látom én is a további upnak, de sztem egyre közeleg az az idő, mikor:

1. Kína teljesen befullad

2. Japán csőd szélére kerül, hatalmas megszorításokkal teljesen lefullad

3. EU-n belüli politikai feszkó kritikus szinteket üt meg, mi több, esetleg Euro-zóna vagy maga az EU is megszűnik jelenlegi formájában

4. USA további automatikus megszorításokat tesz (adósságcsökkentés miatt)

Ezek minden jegybanki likviditás ellenére sztem nagyon komoly korrekciókat hoznak majd, ha netán kevés idő telik el köztük, akkor brutális esést. Én inkább arra látok esélyt, hogy 6-9 havonta vmelyik megtörténik, és minden alkalommal csak egy éles leütéssel jár, amit hamar új csúcs követ.