Én értem, ha ez megnyugtat :)
Amatör - amit neked írtam remélem tiszta :)
Én értem, ha ez megnyugtat :)
Amatör - amit neked írtam remélem tiszta :)
áh, elmondani körülményesebb mint a gyakorlatban megtapasztalni.
Majd leprogramozzák hercegék ;) és rájössz ;D
belekavarodtam. Hova és mit kattintok?
Ahogy Herceg mondja hülye vagyok ehhez. Na jó nem így mondta...
Szóval mit kell csinálnom?
bithumen felhasználók.. :)
"Mire ki jövök egy fórumból el felejtem, hogy egy másikban hol tartott a hozzászólások száma..."
Erre már kitalálták a NEW ikont. Regelt és belépett tagnál megjegyzi az utolsó látogatás idejét, aztán ha van a topikban újabb ozzászólás ennél, akkor az ikonra kattintva az első olvasatlan üzenetre ugrik.
Ez a basic verzsön :)
Az advanced kiküszöböli azt a hibát, hogy ha sok új hozzászólás volt, akkor egy belépéssel mindnek megszűnik a NEW flag - miközben nem is biztos hogy végigolvasta a user az egészet. Ehhez be kell tenni egy topikon belül bármelyik hozzászólásnál elhelyezhető személyes 'könyvjelzőt.
A topiklistában igy megjelennik a Topiknév, az estleges NEW flag, ill ha van benne beállítva akkor a könyvjelző ikon.
Névre katt: mint most.
NEW ikonra katt: az utolsó látogatás utáni első hozzászólásra ugrik.
Könyvjelzőre katt: oda ugrik topikon belül, ahova tette user. Az már az ő dolga, hogy ezt manuálisan 'mozgassa' mindig oda, ameddig épp elolvasta.
a topik cím miatt necces, mert akkor sörtörés kéne és szétcsúőszna a minimal design az a kevéske :)
Ha a "Legújabbak" a fórumban mellé ki lehetne tenni az utolsó hozzászólót és az időt is (mint a további fórumtémákban akkor lehet, hogy jobb lenne...
Mire ki jövök egy fórumból el felejtem, hogy egy másikban hol tartott a hozzászólások száma...
Fórum Stockland Ötletek 1. oldal
tudtam,hogy nem bírtam értelmesen leírni...:-)
szóval arra gondoltam,hogy a fennt látható sor Ötletek(mint fórumtéma) szó/és így tovább:Arany,Mtelekom stb lehetne kicsit kiemelve...
:)) öö téma szerinti keresés sajnos nem jött be, mert túl nagy a forgatag és követhetetlen. Egyik témához 200 másikhoz 5hozzászólás, de van vmi ötlet hogy valósítsuk meg szívesen várjuk :)
Mackókám!
kiemelhetnétek a fórumtémát,miután belépek mondjuk az OTP nevűbe és elolvasok pár hsz-t(ugye alulról görgetem felfelé),aztán mire felérek a tetejére,már azt sem tudom,hogy hol vagyok:-))))))
Telitalálat, a topik is:))
egy egy cl65 AMG wald tuning talán :) azért Én is lecserélném ilyenre :)MAjd csinálunk autós topikot :)
Szerintem jobb lene.
hmm.... :-)
in medias res (latinból gyenge vagyok)
nevet meg tudni kell választani :-)
Ott még nem nagyon néztem szét...
nézz a címlapra :) Itt is lesz, fejlesztés alatt, ütős a terv annyit elárulok, de pf is olvas :)
nem láttam :))
Bocs a zaklaltásért.. (ma már nem írok többet).
A PF-en jó az új grafikonos történtet (a régi sem volt rossz..)..
Nehéz egy ilyet ide programozni?