Regisztráció Elfelejtett jelszó

Találkozós szervezgetős

Re: nincs cím

#622401 kerikoma Előzmény: #622378

:D:D:D

Asszony úgysem engedi meg:)) Én a kempingen belül csak gyalog közlekedem, inkább csócsálom a klassz verdákat.

Hozok neked muscatot, ahogy ígértem:)

#622378 KawaBazsy Előzmény: #622286

Általában az alternatív talit péntek este tartjuk, mert addig már mindenki odaér, s szombat a főnap a nagykoncerttel, ott már mindenkinek szokott lenni egyéb programja.. A kempingen belül - ha eleget ittunk - csak motorral járunk mindenhova (term. lépésben, nem kell megijedni :-), úgyhogy felülhetsz. :-D Ha nagyon elszalad a hangulat, akkor Kerikoma kipufogóját is leszerelhetjük, h végre legyen hangja annak a motornak IS! (mienk Csokival megfelelően szól.. :-)

#622286 picirigo Előzmény: #622138

Ha beengednek megengedem, h vigyél egy kőrt :D!

Pár emberrel (pl. Waszi) össze kellene egyeztetni egy napot, hátha más is részt venne egy ilyen találkozón!!!

Re: hg

#622210 KawaBazsy Előzmény: #622189

Nem ismered Waszit, ő még a szakadékon is keresztül menne. :-) Elég lenne az ember jellemzéséhez csak azt ideírnom, hogy keletkezett a nick neve.. :-D

Re: hg

#622189 Előzmény: #622186

Huhh, valamelyik régesrégi filmben volt, amikor ezt mondták a motorosoknak, mire szó szerint mentek toronyiránt és amikor egy oszlophoz érkeztek, azt is kihúzták, hogy pontosan előre menjenek - és csak akkor fordultak vissza, amikor egy szakadékhoz értek, hogy "ezt azért már mégse" ;)

De hogy melyik volt??? :)

hg

#622140 Waszeitung

Nagyon kövesút vezet az alternatív találkozó helyszínére,kár lenne lekoptatnom a bütyköst! :D

#622138 KawaBazsy Előzmény: #622050

Te figy, mi már évek óta megtartjuk ott az alternatív talit.. :-) Te is jöhetsz, ha beengednek, szerezz egy motort!

#622136 kerikoma Előzmény: #622132

Igen jövünk és picirigó megnyugtatására mondom, hogy hozok borokat is:))) Ha a tanya buli nem jön össze.....

#622132 Csokigyáros Előzmény: #622068

Keri jön... Bazsy is... még lehet, hogy Pitykére is rácsörgök! Ja és én is leszek, természetesen a lányom nélkül Bazsy... de így legalább életben maradsz :)

#622050 picirigo Előzmény: #621012

Pont azt akartam írni, h oda kellene egy találkát szervezni...Keri is hozhatna oda a díjnyertes borocskáiból!!!!

#621999 Bendeguz Előzmény: #621663

Na mi lesz? Mikor lesz? Mondom, menjünk el a Városligetbe bekúrni jófajta belga sörből és vitassuk meg meddig rakétázik a tőzsde a fedezetlen pénzekből :P