Regisztráció Elfelejtett jelszó

Richter fórum

Re: nincs cím

#621624 wnprt Előzmény: #621617

Dehogy értem félre, a lényeg h itt megosztunk egymással információkat, segítsük egymást, hisz ezáltal könnyebb.

#621616 wnprt Előzmény: #621538

Sokaknak ez a hobbyja, ami végülis sokkal izgalmasabb, mint a póker, vagy kaszinó, és sztem élvezetes, mert összefügg a gazdaság működésével, meg gondolkodik az ember, következtet, figyelembe veszi a lépések következményeit, stb.

A te stratégiád is jó, végülis hosszú távon úgyis eléri a 40 ezret, a hosszabb táv itt 5-6 hónap.

#621615 wnprt Előzmény: #621501

Az olcsó, megéri akkor havi 900-ért. A B kategóriában is érdemes keresgélni, amúgy meg jobb lenne ha több IPO lenne, mert úgy több vállalat így finanszírozná a beruházásait, részvénykibocsátással, most érted, jobb mintha hitelt vesz fel, mert így a saját tőkéje emelkedik meg, ami után csak egy költség lehet, azt osztalék, amit max nem szavaz meg, mert beforgatja fejlesztésekbe a pénzt.

#621538 Janicroft Előzmény: #621501

Na jó de te majdhogynem napizol ezzel, tehát ilyen 1-2%-os mozgásokat is meglovagolsz. Én pl. 33-34 között veszegetem, nem érdekel hogy 33200 vagy 34300, mert majd akkor adom el amikor 40 fölé röpítik a nagy hírek ;-)

#621501 Tapasz Előzmény: #621358

Én nem sajnálom az egysávos realtime-ért a 900 forintot. Egy hobbira költeni is kell :-)

#621465 akpo7 Előzmény: #621435

Mindamellett, hogy sztem egyaltalan nem romlott a teljesitmeny, sot a Q1 ugye... Mutttty... :)

#621438 wnprt Előzmény: #621435

Kösz mindenkinek, a Telekomot sztetek ezen a szinten érdemes venni, vagy még eshet? Elég ősszel beszállni?

#621425 akpo7 Előzmény: #621419

Sztem nem kell realtime, ha nem napi/heti szinten adsz veszel.

Azzal viszont nem ertek egyet, hogy ez csak emelkedni tud, habar nekem is van. Mi a garancia ra??? Sztem nem art azert majd kovetni az esemenyeket.

#621419 Janicroft Előzmény: #621358

Aki ritkán kereskedik és nagyjából hosszabb távra vesz annak nem kell realtime. Előre meghatározod a belépési és a kilépési stratégiádat, ezt lekereskedheted realtime nélkül is.

Nektek real time árfolya…

#621358 wnprt

Nektek real time árfolyamok vannak, aki ritkán kereskedik, annak elég a 15 perccel késleltetett, nektek mi a tapasztalatotok ezzel kapcsolatban?

#621353 wnprt Előzmény: #621330

Hát ez a papír legalább fixen emelkedni fog, nem kell állandóan figyelni mint az OTP-t, amire minden nap óránként rá kell nézni. A Richter ezen a szinten jó vétel. Az Egist most érdemes venni, alulértékelt?