Regisztráció Elfelejtett jelszó

Richter fórum

Re: Uppp

#620867 Hathor Előzmény: #620861

Igen..

ez a papír jelenleg a lebiztosabb, legstabilabb papír innen a BÉTről szerintem.

Mondjuk most a forint erősödés nem túl jó neki..

#620822 Euroman Előzmény: #620820

sajnos ez teljes mértékben igaz...én életemben kevés dologgal szívtam akkorát, mint a tőzsdével...ha kibeugráltam akkor is, ha türelmes voltam akkor is...a szívásra és annak elviselésére tanított csak meg, másra semmire...

#620820 Keg Jenő Előzmény: #620812

Ne áltassuk magunkat. A kereskedés olyan üzlet, ahol a jól informált emberek előnyben vannak a többiekhez képest. Nagy kár, hogy a próbálkozók nagy része, időt és pénzt nem kímélve törekszik megtanulni valamit, aminek hosszútávon semmi hasznát nem veszi majd. Sajnos nagyon sok a tévhit, valamint a félrevezető, téves információ, és ráadásul nagyon masszívan terjesztik is ezeket.

#620802 macika Előzmény: #620427

holnap q1

sztem megint enyhén csökkenő üzemi, és bevételi, növekvő pü eredmény pár rendkívüli tétel miatt

Napi szinten a profitlin…

#619579 Tapasz

Napi szinten a profitline elemzéseket tartom jónak, meg természetesen hercegét :-)

Re: nincs cím

#619578 Tapasz Előzmény: #619563

A kereslet-kínálat mozgatja az árakat :-).

Annál a broki cégnél vagyok ahol te vagy, vagy ahol te dolgozol :-)

Ha visszanézed, mindig beírom a nyitást és zárást, ebből láthatod, hogy általában otp-nél 120, molnál 500 és ricsinél 500 vagy 1000 ft a nyereség.

Általában 1 hónapra előre adom be az ajánlatokat, de ritka kivételektől eltekintve folyamatosan figyelem a piacot (pc vagy mobilinternet).

Ha a beállított eladási vagy vételi ár közelében ugrik kint a dax, vagy az s&p, akkor jobban ügyelek a nyitott pozikra. Próbálok együtt lélegezni a piaccal :-)