Egy gyors rövid hír mára:
http://inforadio.hu/hir/gazdasag/hir-561145
Más ablaka alá sz*rni, majd WC papírt kérni jeligére az a patkányfon perli be az NMHH-t, aki eddig azért perelt, hogy megsemmisítse a döntését a jövővel kapcsolatban. Azaz, ahogy előre jeleztem, egyszerűen elképeztő az a pofátlanság, amivel feldúlja a korábbi megállapodást, majd utána arra hivatkoza akar magának előjogokat vindikálni, lásd:
"A társaság a hatályban lévő hatósági szerződésre hivatkozik, amelyben a közlemény szerint "a magyar állam vállalta, hogy a három mobilszolgáltató között nem tesz hátrányos megkülönböztetést, továbbá azt is, hogy a frekvenciahasználati jogosultság meghosszabbítása során a Vodafone vonatkozásában nem alkalmaz hátrányosabb feltételeket, mint a Magyar Telekom és a Telenor 2007-es hosszabbítása alkalmával tette."
Basszuskulcs, ez már tiszta Good Will Hunting, amikor egy 18xx-es kocsi és szekér rendeletre akar valaki hivatkozni.
Innentől pusztuljon a tróger banda! Vagy fizessen tisztességes pénzeket. Hogy érzi, hogy eddig tisztességtelen volt, hiszen ha nem érezné így, akkor minek is perelne?
A per tárgya ugyanis az, hogy "hadémá ócsóér, ha a nokiás dobozok megígérték nekem is!"
Ilyen jogcímmel pert indítani, hogy vele A JÖVŐBEN nem úgy fognak bánni, ahogy másokkal HAT(!) évvel ezelőtt, több kormánnyal, alkotmánnyal, jogszabálymódosítással ezelőtt bántak? Állítsátok meg a világot, én akarok diktálni jellegű pör, hát, ezek után tízszeres díjat kérni tőlük és ahhoz is először csókolják s*ggen az összes döntéshozót bocsánatkérés címmel a South Park módjára...