Regisztráció Elfelejtett jelszó

Amibroker

Re: Vol.

#62517 spekulans Előzmény: #62514

Fiúk, nekem van egy exceles scriptem, ami lehuzta a portfolirol a kötés listát vissza menőleg öt nap ingyen, és átkonvertálja PETI-s formátumra. Ez február végéig működött tökéletesen de akkor a PF. buzerált valamit és azóta nem mükszik. Úgyhogy excel mágusok ha valaki megnézné utánna köz kincsé tehetjük! Akit érdekel a kihívás annak átküldöm.

#62514 Zabás Előzmény: #62441

Köszi! Nem akarok telhetetlen lenni, már csak akkor a már csak 03-i hiányzik :) !

#62511 spekulans Előzmény: #62507

Sziasztok!

Pipáljátok be az Amiba, a Database settings, Intraday settings, a Filter wekend-set. Igy hétvégére nem importál be semmit még véletlenül sem

#62507 _pda_ Előzmény: #62441

igen, copy&paste, de közben megnéztem, a backupot is felülírta :(

szerencsére a másik gépemről át tudtam venni a "sértetlen" adatbázist ;-)

persze a másodok peti idításnál már én is rájöttem, h nem kellett volna nyomni a bezárásnál :DD

a kérdezős ablak jöhet ha meg tudod oldani

a NULL adatra nem válaszoltál, hol kell keresni a bugt

#62441 Bohóchal Előzmény: #62409

Igen sima copy-paste, de a legjobb lett volna a nemet nyomni a mentésre, mikor előjön az ablak a végén. Persze utólag könnyen okos az ember.

Azt is meg lehetne csinálni, hogy az Amibroker indításnál legyen egy ablak, ami rákérdez, hogy induljon-e az export, ha a Peti fut.

Ebben van 06.02 és 06.04-i bux hati:

http://clownfish.uw.hu/data/0402.ZIP

#62414 _pda_ Előzmény: #62297

jahhh, adatbázis:

CSAK a 06.02. és a 06.04. hiányzik

modjuk én a hatin kívül többmindent is tolok az amiba, de nem azt a fullos verziót, amit saruman feltölt

szóval, a hati is valami, köszi

tudja esetleg valaki, h Saruman oldalával mi lett, h nincs 6. havi adatbázis?

monjuk nyaralhat is éppen :))

erre mondják, h minden eset egy tanúlság, menteni, menteni, menteni

#62409 _pda_ Előzmény: #62297

az ASCII mappa eljén van egy Null.txt, ez lehet a baj?

a backupból miként lehet visszaállítani a cuccot?

csak sima copy&paste?

egyébbkén szvsz, egyébb problémák is vannak:

ma konfigoltam az Amit, és elindítottam a PETI-t is közben

kár volt, ráimportálta az adatbázisra mai dátummal a pénteki adatokat

ennek az lett a vége, h a BUX0912 kivételével, minden papírnak beduplázta a pénteki chartját

:((

#62408 _pda_ Előzmény: #62261

bocs, csak most vettem észre a választ

"Ha mégis kell, persze felrakhatom újra, bár nem értem, mit jelent, hogy "elfogyott a downloads limit".

rapidshare free verzió csak limitált letültést tesz lehetővé (10), erről csúsztam le, mert mire leszedtem volna a cuccot, már "file not found" volt csak

szeretnek az emberek minden letölteni csak úgy, még ha sohasem lesz rá szükségük :))

#62297 Bohóchal Előzmény: #62205

Jaj, ez ténleg gáz, úgy néz ki mintha NULL érték került volna be.

Mikor kiléptél a BUX hatin álltál?

Az Amibroker/Peti/Backup könyvtárból próbáltad visszaállítani az adatbázist?

BUX hatit tudok küldeni, ha kell.

A jelentős fejlesztés azért túlzás, csak a Realtime Quote ablakot üzemeltem be.

Jövő héten tesztelem 5.20-ön, mert nem akarok senkit se szívatni ezzel.

Meg kellene oldani azt is, hogyha eléri az Amibroker az adatbázis korlátot mi történjen.

Egyenlőre arra gondoltam, hogy össze kellene vonni az x (pl. 20) napnál régebbi intraday adatokat.

Előbb persze ezt a ronda bugot kellene javítani.

#62261 Csusza Előzmény: #62111

Ahogy látom, már nem aktuális a dolog, Zabással megoldottátok. Egyébként az enyémben sincs BUX hati, úgyis hülye vagyok én ahhoz.

Ha mégis kell, persze felrakhatom újra, bár nem értem, mit jelent, hogy "elfogyott a downloads limit".

#62205 _pda_ Előzmény: #62181

aham, peti.dll

ez a legújabb verzió

itt van a fejlesztő a fórumon, majd reagál a dolgokra ;-)

előfordul az ilyesmi, viszont amennyire tudom, a háttérben sokkal jelentősebb fejlesztések folynak

szerencsére a hétvégén raktam újra a gépet és van ami mentésem, csak ezt a pár napot kell beimportálnom

köszi a feltöltést :))

Data

#62188 Tomy75

Nálam is jelentkezett ez a giga gyertya. :( Bár PETI és Ami újraindítása után eltűnt és minden oké volt. Az új peti.dll-el végre jó a forgalmam... viszont ezt az adathibát a régi dll-el meg nem csinálta.

#62181 Zabás Előzmény: #62121

data.dll, ugye? Engem is ilyen és ehhez hasonló gyertyákkal bombázott, ezért álltam vissza a peti_exportra, ismét! Minden indexen van egy ekkora gyertya, fel vagy lefelé!

Addig próbáltam megjavítani, míg minden eltünt, hiba-hiba hátán! Besokalltam és újratettem az egészet!

Itt vannak a fájlok:

http://data.hu/get/1479111/Petiexport.zip.html

#62040 Csusza Előzmény: #62039

Amit feltöltöttem, abban a mai nap is benne van. (stréberség) Ez szűrt, tehát minden szir-szar nincsen benne.

#62039 danih Előzmény: #62024

Kedves Amisok (h nélkül :))

Most a hétvégén kezdem az Amibróker kiismerését.

El fogom olvasni a topikot.

Be szeretném tölteni ezt a hetet is (ugye petiexport oldalán 05.29-ig van), most látom Csusza feltette csütörtökig!

Hol találom a mai napot?

Saruman oldala láthatólag nem frissül, valaki tudná uppolni?

Zabás, esetleg data.hu?

Köszi