nem!
elsősorban a funda számít és a háttér információ, pl cég és szektor ismeret.
amúgy reménykedni mindig lehet
lásd humet ami a mai áron 80 fillér a 10e forintból
nem!
elsősorban a funda számít és a háttér információ, pl cég és szektor ismeret.
amúgy reménykedni mindig lehet
lásd humet ami a mai áron 80 fillér a 10e forintból
Van aki így, van aki úgy.
Lényeg, hogy megtalálja számításait.
A tőzsdei befektetés nem egy napra szól.
Mai felgyorsult világban akarunk ma 100%ot zsebre tenni..
Régen ráért később is.
Nekem is ráér bármikor. Időnk van.
elemezni kell és ismerni a dolgokat..
ennyi..
háttértudás!
nemde keges ))
drága.. messze még a 30as paritás, konstelláció
nem igaz mackó úr? maga a konstelláció művésze ,-)
fogalmam sincs...
q1 nem lesz valami szép - ezt írtam odaát is -
pü soron elsősorban - mert a syn megabukó most jelenik meg
túl sok a reménykedő kicsi aki az esében vett - igen megnőtt az arányuk, meg a miskolcra vártak
ez is olyan mint a phyl, gondolják majd ottó megveszi tőlük jó áron
majd ha ha hüle lesz...
re kicsavarás
vazze... 372-373-ért vettem, eladtam 362-ért és most 342...
Talán nem véletlen,hogy hol jelent meg:MNO online:"Gigaberuházás,nagy lépést tett a Pannergy" 365 utólag majd megtudjuk mi folyik ezeken a szinteken!
Átadásra került a Miskolci Geotermikus pepe Projekt első szakasza
http://bet.hu/newkibdata/114076131/PE_20130507MISK_GEOdoc.pdf
A hírekben 10000,a közleményben pedig 20000 lakás szerepel!?
" Persze akadt, aki az alacsony árfolyamon is tudott keresni: február végén a PannErgy 300 forint alá esett – az Albrecht Ottó nevéhez köthető OPN Holdings ekkor vásárolta meg egy másik nagybefektető, a Lazarus Zrt. – kényszerértékesített – PannErgy papírjait 275 forintos áron. A kisbefektetők jó hírnek vették Albrecht cégének szerepvállalását, a csőd szélén egyensúlyozó nagytuladonostól, a Lazarustól való szabadulást.
Április elején aztán – az NFÜ támogatási döntésének bejelentése után nem sokkal – az OPN Holdings 330 forinton eladta a pakettet, és Albrecht távozott a PannErgy igazgatóságából. "
Már ezek szerint itt sincs...
igen ez valós veszély
bcash ottóka se véletlenül vette olcsón, ő talán még nyer vele
kicsik nem biztos, sőt..
durva...
"Ha viszont a rezsicsökkentés tovább nyomja lefelé a távhő árát, csúfos véget érhet az olcsó energiatermelésre épülő PannErgy-történet. És mivel az unió a közösségi forrásból finanszírozott beruházások esetén fenntartási kötelezettséget ír elő, talán nem nagyon lesz más lehetőség, mint hogy az állam az E.On gázüzletága mellé megvegye a bedőlő miskolci geotermikus projektet is. Hogy ez mit jelenthet a PannErgy-részvények árfolyamára, egyáltalán a cégre és az egész projektre nézve, azon meg spekulálhatnak tovább a fórumozó kisbefektetők. Abban azért elég biztosak lehetnek, hogy ha Töröcskei kiszáll a cégből, akkor tényleg vége, és nekik is tanácsos lesz menekülni"