Regisztráció Elfelejtett jelszó

KEG fórum

Re: nincs cím

#619486 Zotya32 Előzmény: #619482

Könyvvizsgálót a közgyűlési döntéssel lehet választani, nem? Jelenleg nincs, szóval előbb nem ezt kéne?

#619482 Hathor Előzmény: #619469

Van. én tudom ki lesz!

Értelmes napirendi pont javaslatot elfogadunk, akit érdekel a dolog.

#619473 Sly-- Előzmény: #619469

Majd addigra lesz.:D

Az Igazgatótanács indítványozza, hogy a fenti Közgyűlés a 2013. június 4-én 1000 órára - határozatképtelenség esetén 2013. június 17-én 1000 órára - meghirdetett Közgyűléssel egységben kerüljön megtartásra 2013. június 4-én 1000 órától illetve határozatképtelenség esetén 2013. június 17-én 1000 órától az alábbiak szerint:

1. Könyvvizsgáló megválasztása, díjazásának megállapítása és az új könyvvizsgáló feltüntetésével összefüggésben az Alapszabály VI. fejezete (A könyvvizsgáló) 6.2. pontjának módosítása

2. Döntés a Társaság 2012. évi magyar számviteli szabályok szerinti beszámolójának elfogadásáról az Igazgatótanács előterjesztése, az Audit Bizottság véleménye és a Könyvvizsgáló nyilatkozata alapján

3. Döntés a Társaság 2012. évi IFRS szerinti, konszolidált beszámolójának elfogadásáról az Igazgatótanács előterjesztése, az Audit Bizottság véleménye és a Könyvvizsgáló nyilatkozata alapján

4. Döntés a Társaság 2012. évi Felelős Társaságirányítási Jelentésének elfogadásáról az Igazgatótanács előterjesztése alapján

5. Döntés az Igazgatótanács tagjainak 2012. évben kifizetett juttatások tudomásulvételéről és az igazgatótanácsi tagok részére felmentvény adásáról

6. Új igazgatótanácsi tag megválasztása és az új igazgatótanácsi tag feltüntetésével összefüggésben az Alapszabály IV. fejezete (Az Igazgatótanács) 4.19. pontjának módosítása

7. Döntés a Társaság 5.986.035.200.- Ft összegű alaptőkéjének 1.496.508.800.- Ft-ra történő leszállításáról, a 400 Ft névértékű részvények 100 Ft névértékű részvényekké történő átalakításáról és az Alapszabály

Preambulumának, II. fejezete (A részvénytársaság alaptőkéje és részvényösszetétele) 2.1., 2.2. pontjai, valamint III. fejezete (A Közgyűlés) 3.3.8. pontja egyidejű módosításáról

8. Egyebek

#619472 Hathor Előzmény: #619461

Na meg is jött a közgyűlési meghívó?

Ma is megnéztem a chartot, reméltem itt zár 31en..

(ja ezt csak magamnak, meg pár kollégámnak mondom, akit érdekel, természetesen nem mackó úrnak, csak nem nyitok rá új hozzászólást, mert ugye mások szerint semmit nem ér a chart.

Azért nekem elfér itt.

Mit is mutat hetes chart: 31-es árfolyammal megint van egy dojink a bollinger alján hetes szinten.

A csökkenésben eltünő forgalom és divergencia az indikátorral.

Reményteljes dolgok ezek.

http://postimg.org/image/bb622j0uf/

Naposn sem más a kép: Hétfőn egy tüske le 29re, ami szintén beállított egy szép dojit, naposon még jobban látható a divergencia az árfolyamérték és az indikátor alapján.

Az árfolyamban csökkenő ék is felfedezhető mindkét idősíkon.

Mindkét idősíkon felfele kanyarodna már az indikátor, de forgalom nélkül csorog le a papír.

mondom ez számomra nagyon jó.

Másnak nem kell, hogy jelentsen bármit is.

Napos kép:

http://postimg.org/image/fzmc6wm75/

Megjött a közgyűlési meghívó is.. ki kell dolgozni az új napirendi pontokat is.

Kellemes hétvégét a kedves kollégáknak!

KÖZGYŰLÉSI MEGHÍVÓ A K…

#619461 macika

KÖZGYŰLÉSI MEGHÍVÓ

A KEG Közép-európai Gázterminál Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhely: 2545 Dunaalmás,

0704/35., cégjegyzékszám: Cg. 11-10-001604; a továbbiakban „Társaság”), értesíti tisztelt Részvényeseit, hogy

2013. június 4-én 1100 órai kezdettel

rendkívüli közgyűlést tart.

A közgyűlés helye: 2931 Almásfüzitő, Fő u. 20. (Teleház)

A közgyűlés napirendje:

1. Döntés a Társaság 2012. évi magyar számviteli szabályok szerinti beszámolójának elfogadásáról az

Igazgatótanács előterjesztése, az Audit Bizottság véleménye és a Könyvvizsgáló nyilatkozata alapján

2. Döntés a Társaság 2012. évi IFRS szerinti, konszolidált beszámolójának elfogadásáról az Igazgatótanács

előterjesztése, az Audit Bizottság véleménye és a Könyvvizsgáló nyilatkozata alapján

3. Döntés a Társaság 2012. évi Felelős Társaságirányítási Jelentésének elfogadásáról az Igazgatótanács

előterjesztése alapján

4. Döntés az Igazgatótanács tagjainak 2012. évben kifizetett juttatások tudomásulvételéről és az igazgatótanácsi

tagok részére felmentvény adásáról

5. Új igazgatótanácsi tag megválasztása és az új igazgatótanácsi tag feltüntetésével összefüggésben az

Alapszabály IV. fejezete (Az Igazgatótanács) 4.19. pontjának módosítása

http://bet.hu/newkibdata/114048595/KEGkgymegh20130604besz.pdf

#619343 wnprt Előzmény: #619340

A Keggel érdemes foglalkozni? Azzal hogy érdemes kereskedni, napon belül TDT-vel, és azt is ennél a brókercégnél?

#619333 wnprt Előzmény: #619329

Ok, de ez akkor sem egy likvid részvény, a mai 63 000-s forgalmával, inkább Phylaxia, ha már B kategória.

Azért kérdezem, mert szt…

#619330 wnprt

Azért kérdezem, mert sztem mindannyian magas nyereséget szeretnénk elérni és érdemes lehet akár ebben a topicban is beszélni ezekről a részvényekről, tehát Appeninn, CIG Pannónia, vagy akár Pannergy, Phylaxia.

Na mindegy, szerintetek …

#619328 wnprt

Na mindegy, szerintetek Appeninnel és CIG Pannóniával hogy érdemes kereskedni? TDT vagy vedd meg és ülj rajta elv alapján?

Re: Keg jövő

#619327 wnprt Előzmény: #619323

Neked most mi bajod van? Próbálok veled normálisan beszélni, milyen reklámokról beszélsz?

A kockázatkezelésről van szó, mert sztem ebben a topicban ez az egyik legfontosabb téma, a kockázatkezelés, mert egy keg papírban azért elég sok kockázat van, sokkal több mint egy OTP-ben, vagy Telekomban, vagy Quaestor kötvényben.

Re: Keg jövő

#619325 wnprt Előzmény: #619316

Most érted, nem minden vállalati kötvény rossz, az E-Star azért ment csődbe, mert nem tudta elérni h fizessenek neki. A Quaestornál ez a helyzet nem áll fenn.

Már nem azért, de inkább a Quaestorral foglalkozz, mint a Keggel, amely egy szélhámos csaló banda, hány éve veszteséges már? A Quaestor nem veri át a partnereit, benne van külföldi beruházásokban, városfejlesztésekben, energetikában, telekommunikációban, turizmusban, ingatlanban, övék a Győri ETO futball klub.

Okay, lehet foglalkozni a keggel, mivel likvid részvény, de a Quaestort is érdemes megismerni, igaz h ritkán kereskednek vele a tőzsdén, bár B kategóriás részvény, de sok értelmes szolgáltatást nyújtanak, pl eQTrader, stb.