Regisztráció Elfelejtett jelszó

Erste vagy KBC Equitas?

Re: nincs cím

#621578 Fornit Előzmény: #621577

Legalább vmi leesett érte. Mondjuk értéke nincs ha ingyen látod amúgy is. Csak kényelmes.

#621577 Bendeguz Előzmény: #621561

Kivizsgálták az ügyemet, igazam volt. Ki fogják javítani a mobilos alkalmazást és fájdalomdíjként kaptam 3 hónap NYSE és NASDAQ realtime-ot :)

KBC hírlevél: "Társaság…

#621561 Fornit

KBC hírlevél:

"Társaságunk QI (qualified intermediary = minősített közvetítő) minősítést szerzett az amerikai hatóságoktól, ami azt jelenti, hogy Ügyfeleink az amerikai értékpapírok osztalékai után kedvezőbben adóznak.

Ha Ön devizabelföldi lakossági ügyfél, akkor nincs teendője, amerikai részvényeinek osztalékát automatikusan csak 16% adó terheli. Ha Ön devizakülföldi, vagy vállalati ügyfél, kérjük, hogy a kedvezmény érvényesítése érdekében keresse ügyfélszolgálatunkat!"

16% nem rossz, amúgy 30%-al kecsegtetik a külföldieket.

#620343 Fornit Előzmény: #619338

Nem találnád ki mi hallatszott át a szomszédságból nemrég. (9.000.001 akkor legalább már)

Nálam eltűnt a régi fajt…

#620285 Atesz11

Nálam eltűnt a régi fajta NetBrokerPro,csak az új fajta van!

Másnál is ez a helyzet?

#619346 cédrus Előzmény: #619338

Azta, egy új világ nyílt ki előttem, és még a Majkáék voltak oda a nézettségükkel. Itt repkednek a milliók mellette az ajánlóban is, mint a mit vennél, ha kéne mára egy havi fizu topikban a másikon.

#619321 wnprt Előzmény: #619313

Most érted, nem minden vállalati kötvény rossz, az E-Star azért ment csődbe, mert nem tudta elérni h fizessenek neki. A Quaestornál ez a helyzet nem áll fenn.

#619313 macika Előzmény: #619304

mond

nem unod az örökös random reklámot?

minden beírásod erről szól már 1-2 éve , és nem csak itt

#619304 wnprt Előzmény: #618257

Higgyétek el, nem akarom túlragozni, elég sokáig voltam a kbc-nél ügyfél, azonban 2010 nyarán felfigyeltem a Randomra, amelyet az Equitas alapítói hoztak létre, és azután nyitottam náluk számlát, végleg otthagytam a kbc-t. A Random Capital jó megoldás, a platformja hasonló, jóval barátságosabb, használhatóbb, a Randi, a Random Interface, sztem felhasználóbarátabb a petinél.

Sztem ha részvénnyel aka…

#619298 wnprt

Sztem ha részvénnyel akarunk kereskedni, mindenképp a napon túli tőkeáttételes pozíciók nyitása a megoldás, a tShort és a tLong, ilyenek egyelőre csak a Random Capitalnál érhetőek el, főleg ilyen kedvező áron. Jómagam vagy részvénybe fektetek, vagy Quaestor vállalati kötvénybe.

#619296 wnprt Előzmény: #618631

A kbc-nél nem lehet értékpapírt kölcsönözni, tehát nem lehet keresni az értékpapírok esésével, hiszen a TDT nem a legalkalmasabb erre, mivel napon belül a trend bármikor megfordulhat, azonban ha a pozíciót át tudjuk vinni a következő napokra, akkor már a fundamentumok jobban számítanak. Szóval sztem a hazai tőzsdén elég kevés műveletre biztosító lehetőséget a kbc.

Már régen otthagytam ezt a belga céget.

#618631 Bendeguz Előzmény: #618626

Nálam egész más a helyzet. A PETI-ben beadott stoplosst módosítottam mobilos alkalmazásban és "kitörlődött" az értesítés, ami be volt előtte kapcsolva. Kiverte az OTP stoppomat, de aznap pont ráértem és vártam az emailt egész nap, gondoltam jó helyen volt a stop. Árboc szépen alakult, kitört elment még 2%-ot. Na ezt buktam. Végülis aprópénznek mondható, de azért mégis baxxa a csőrömet.

#618626 Fornit Előzmény: #618619

Kiemelgették a külf kereskedéshez elfogadott szerződésből a vonatkozó részeket, mivel a Nasdaq visszaigazolási megbízása késett, azért ők nem felelősek a lényege.