Regisztráció Elfelejtett jelszó

Csökkent a BÉT forgalma júniusban

Re: Egy évtizede nem látott szintre esett a forgalom

#619312 wnprt Előzmény: #619272

Nem csökkenne a forgalom, ha az emberek rászoknának a certifikátokra, persze először meg kéne tanulni mi alapján kell kereskedni certifikátokkal. Amúgy azt mért mondtad, h bukom a pénzem? A Quaestor kötvények elég jók, sok mindennel foglalkozik a vállalatcsoport.

#619272 walex Előzmény: #619269

Csak az a csoda nem fog eljönni.

Fájó realizálni a bukót, de még rosszabb döntés reménykedve élni évekig, hogy majd egyszer úgy is visszamegy a bekker ár környékére.

#619269 macika Előzmény: #619265

kispapírokban (mindegyikben) mindenki bukott. vagy tartja még a csodára várva

legjobb példa erre a est.médiás és a humet ezek érték 99.9%-ot esett és ott is fog szenvedni még

vagy kivezetik vagy új csavarással tovább esik, mint eddig

NINCS bizalom ezekbe

jogosan!!!!!!!!!!!!

#619265 walex Előzmény: #619243

Amíg nem tesznek rendet, nem fog jönni a pénz a kicsiktől sem, legfeljebb a spekiktől.

Pont most kellene Károlyéknak határozottan a sarkára állnia és rendet tenni a kuplerájban, amikor az alacsony betéti kamatok miatt egyre több pénz fog elindulni a magasabb hozam reményében. BRUTTÓ 3-4%-ra nem nagy biznisz már a lekötött betét. Ennél egy jobb tőzsdei napon többet nyerhet a kuncsaft.

Mi lenne a befektetőkkel? Benyeletném velük. A bekerülési árra úgysem fog visszamenni a rv ára (kár ebben reménykedni és megkeseredni), mert ezekben a büfik szívatása a cél, nem az értékteremtés.

Én is buktam egy hatalmasat a médiással, igen fájó volt realizálni (napokig pocsék kedvem is volt vele szembesülni, hogy 1 éves fizum ment a levesbe), de utána tiszta lappal újrakezdtem. Lehet, hogy soha nem fogom ledolgozni, mert addigra befejezem és megunom, de új lapot kell nyitni, tovább kell lépni.

De mindenképp felelősségre kellene vonni a csalókat, kártérítésre kötelezni teljes vagyonelkobzás mellett. Nincsenek illúzióim, amíg megélhetési hivatalnokok döntenek mindenről és zsinórban söprik le az asztalról a kicsik beadványát, nem lesz itt semmi.

#619243 Hathor Előzmény: #619237

És a többivel, amit kukába raksz befektetővel mi van, aki 90%os bukóban ül? Az is menjen kukába? meg a maradék 10%os tőkéje is?

Vagy fizessék ki bekerülési áron Őket? :D

#619240 macika Előzmény: #619237

rég óta mondom össze kellene vonni a zs kategóriát egy részvénybe

aztán tocsogjanak ott akik akarnak

#619237 walex Előzmény: #619228

Az volna jó, ha Károly azt tenné végre több év után, amiért fizetik az adónkból és ami a feladata lenne.

Ezek maradnának, ha rajtam múlna.

A: ANY, Appeninn, EGIS, FHB, MOL, Telekom, OTP, Rába, Richter, Zwack,

B: Csepel, Danubius, Forras/OE, GSPARK, Plotinus, Shopline

Többi kuka.

#619234 macika Előzmény: #619231

na szép! keges! ekakis 500!

neked elment a maradék eszed is )))))

#619231 Hathor Előzmény: #619228

Te annak vagy oka, hogy minden fórumost lebeszélsz mindenféle BÉT longról. Lehet az Bux hati (mikor lesz negatív kamat), lehet az bármilyen kis papír (mikor lesz csőd, cs.a, névértékcsökkentés, rezsicsökkentés, bankadó meg bármi más várakozás, meg hármas konstellációk).

Állandóan ezt kell olvasnia mindenkinek. Nem egy vételi ösztönző magatartás, ebben egyet értünk remélem.

#619228 macika Előzmény: #619224

ennek is én vagyok az oka

a blogos szerint!