Re: Egy évtizede nem látott szintre esett a forgalom
walex Előzmény: #619243Amíg nem tesznek rendet, nem fog jönni a pénz a kicsiktől sem, legfeljebb a spekiktől.
Pont most kellene Károlyéknak határozottan a sarkára állnia és rendet tenni a kuplerájban, amikor az alacsony betéti kamatok miatt egyre több pénz fog elindulni a magasabb hozam reményében. BRUTTÓ 3-4%-ra nem nagy biznisz már a lekötött betét. Ennél egy jobb tőzsdei napon többet nyerhet a kuncsaft.
Mi lenne a befektetőkkel? Benyeletném velük. A bekerülési árra úgysem fog visszamenni a rv ára (kár ebben reménykedni és megkeseredni), mert ezekben a büfik szívatása a cél, nem az értékteremtés.
Én is buktam egy hatalmasat a médiással, igen fájó volt realizálni (napokig pocsék kedvem is volt vele szembesülni, hogy 1 éves fizum ment a levesbe), de utána tiszta lappal újrakezdtem. Lehet, hogy soha nem fogom ledolgozni, mert addigra befejezem és megunom, de új lapot kell nyitni, tovább kell lépni.
De mindenképp felelősségre kellene vonni a csalókat, kártérítésre kötelezni teljes vagyonelkobzás mellett. Nincsenek illúzióim, amíg megélhetési hivatalnokok döntenek mindenről és zsinórban söprik le az asztalról a kicsik beadványát, nem lesz itt semmi.