Regisztráció Elfelejtett jelszó

Felhasználók hírei

Re: no comment

#619227 walex Előzmény: #619225

Nyíltan játszanak évek óta, de a választáshoz közeledve egyre pofátlanabbul teszik. Mindenáron szeretnék a szocib haverokat újra a hatalomban látni, érzik a vesztüket, fokozatosan leállnak a pénzszivattyúk és ez érthető módon nem tetszik nekik, nem lehet tovább lerabolni az országot és kivinni a lét.

Szerintem eddig soha nem látott pénz fog megindulni a kampány során, hogy felhozzák a "szakértő" hajdú-Bét sztárt a szocikkal karöltve. Elég arra gondolni, hogy bő 3 hónap alatt a semmiből hozták fel 2010-re a Lehet Más az SZDSZ-t.

Amúgy érdekes, hogy micsoda véletlen, pont a népszabinak volt már információja a jelentés tartalmáról és időben el is kezdték a kiszivárogtatást "pár tized százalékponttal alacsonyabb lehet a legfrissebb prognózis, ami még így is 3 százalék körül, illetve felette lehet."

Konkrétumok nincsenek, de egyértelmű, hogy megvoltak nekik a "prognózisban" lévő számok.

#619225 gentlemanus Előzmény: #619152

Nagyon nehezen álltam meg, hogy egy hosszas, irgalmatlan káromkodást ne eresszek el.

Ilyen nincs.

Népszavazást kell kezdeményezni, hogy húzzunk a francba az EU-ból.

A hideg kiráz ettől a folyamatos kettős mércét alkalmazó gittegylettől.

Igazából nem tudom, hogy most el legyek-e keseredve vagy örüljek-e annak, hogy milyen nyiltan látszik meg az EU igazi arca. Ez szavazatban nagyon sokat fog hozni a Fidesznek jövőre.

dilletáns banda

#619222 Dr. ursi

A brüsszeli bizottság szerint az, hogy a deficit a tavalyi 1,9 százalékról idén a GDP 3,0 százalékára emelkedik, az átmeneti bevételek kivezetésére, a bevételcsökkenéssel járó ösztönző intézkedésekre és a magasabb kamatkiadásokra vezethető vissza.

-

szólni kéne nekik h a kamatok kurvára csökkentek és csökkennek.

-

A TakarékBank vezető közgazdásza szerint 3 százalék alatt lesz a hiány idén és jövőre is.

Emlékeztetett arra is, hogy tavaly 1,9 százalékos volt a GDP-arányos hiány, ami jóval jobb, mint a 2,7 százalékos hiánycél.

Óriási kamatmegtakarítást is elértünk, ami szintén alacsonyabb hiánypályát indokolna – tette hozzá Suppan.

#619209 Dr. ursi Előzmény: #619193

és a tankok előtt akkor én nem láttam se gyurcsányt, se kovács elvtársat, se lmp frakciót, se burány sanyit, se szanyi tibit, se bajnait, se lampert mónit, se szekeres imcit, se kuncze gabit, se kendemagost, se senkit a fideszeseken kívül. fodor gabi volt még ott.

#619199 Előzmény: #619196

Igen, ezt fogalmaztam meg én is úgy, hogy OLYAN erősnek kell lenni, hogy ne lehessen bennünket egy csinovnyiknak fenyegetni.

#619196 asdfg Előzmény: #619189

Kilépni szerintem nem szabad, legalábbis kezdeményezni, kivárásra kell játszani, vagy irányt váltanak a folyamatok vagy szétesik anélkül h energiát fektessünk bele. Jövőre EP választások. Persze a kettős mércét hagyni nem szabad.

#619193 Előzmény: #619183

Mindenképpen villámgyorsan el kell jutni oda, hogy beinthessünk nekik, ha ehhez van kedvünk.

Teljesen nyilvánvaló, hogy a periféria kifosztása megkezdődött, ÉS EHHEZ szükséges a "pozitív növekedés" scenariója, hogy az union belül tartással szabad legyen a rablás. Mivel ez nálunk nem működik, hiszen nincs EUR-unk, ezért nálunk a bedöntéssel próbálkoznak, hogy ezzel kelljen eladósodni és kiszolgáltatottá válni.

Egyszerűen elképesztő, hogy milyen nyiltan akarják már felszámolni a nemzetállamokat és fölébük és helyükbe kerülve megalapítani az Európai Marxista birodalmat, amiben már leosztották a szerepet maguknak a csinovnyikok.

Félelmetes megérezni, hogy milyen lehetett a Szovjetúnióban, amikor Moszkva diktált és Moszkvából jöttek az ukázok, amely körülbelül annyira volt elérhető, vagy átlátható, vagy jogszerű, mint amit most ezek szellemi utódai művelnek terrorisztánban.

#619190 Dr. ursi Előzmény: #619183

nem lehet és egyelőre nem is szabad.

hanem tűrni kell a mocsokságukat.

szép csendben tűrni és tovább dolgozni.

amikor a 2013-as év is ott lesz előttük, mindenki előtt a világ előtt h bocsika de -1,9 lett a deficit már megint akkor úgy is azt fogja lépni eb h jó 2014 -2,9 de 2015 már -3,5 vagy 2014 -5 mert választási, szóval valamit akkor is fognak hazudni.

s amikor 2015-ben folyamatos nagyon is 3 alatti defikkel szufficitbe megyünk át akkor gondolom épp az lesz a bajuk h dehát kérem ez szufficit !

#619183 walex Előzmény: #619176

Nagyon remélem, hogy meglépik a különadó emelést, elég volt ezekből a tetvekből.

Amint lehet, ki kell lépni, az EU-ból. Azaz fel kell gyorsítani az ipar újraélesztését, de ehhez kellene még legalább egy ciklus.

#619182 Dr. ursi Előzmény: #619173

ezt tőlük kérdezzük meg :o) én most úgy be tudnám olvasni nyílvánoisan valami médiába amit lát a külföld h hát ez hogyan jött ki ? :o)

#619178 Dr. ursi Előzmény: #619170

ciprus külön csemege :o)

ahogy érdekes módon szinte csak nálunk kalulálnak növ gdp melletti növekvő hiánynal :o) másutt pont fordítva:

másutt csök gdp csök hiány

növ gdp csök hiány

csak nálunk van fodítva :o)

-

sztem semmit se fog lépni.

azt fogja mondani h 12nél is tévedtek 0,9%-ot az azé gdpben k sok. és én kimondanám a helyében h dilettantizmusra utal.

varga fog bezsélni 1-től sztem ő is ezt fogja mondani h semmit nem lépünk de igen csodálkozunk az eljáráson.

#619176 Előzmény: #619170

Támogatom.

Kétszer akkora különadót a multikra, mint amennyi hiányt látnak.

#619173 Előzmény: #619160

Eszem f@szom megáll.

1,9%-os tavalyi hiányhoz képest idén NÖVEKEDÉST LÁTNAK A GDP-ben, ezek után hogyan jön ki az, hogy 50% (!!!!!) feletti növekedés lesz a hiányban?! Ráadásul 2014-re még nagyobb növekedést jósolnak, ehhez képest még nagyobb hiánycélt látnak?

Ezeknek eddig sem volt semmi eszük, de most ország és világ előtt lejáratták magukat, de különösen azok után, hogy a semmirekellő és semminek meg nem felelő olaszokat tegnap benyalták csont nélkül a kinegedettek klubbjába.

Ezek egyszerűen nem normálisak, meg vannak vadulva, hogy a marxistákat bármi áron visszaültessék a nyakunkba, hogy megöljék a magyarságot.

#619172 Dr. ursi Előzmény: #619165

hát ezeknél tényleg elmentek otthonról !

a görögöknek pl akik -9,5 -10,0 -3,8 -2,6 a hiánysoruk

2014-re 3 alatti míg nekünk 3 fölötti :o)

lásd hozzá gdp -7,1 -6,4 -4,2 0,6 hát igen ismerve a görög helyzetet kurvéra fel fognak pörögni 2014-re -4,2ről 0,6-ra

ezek most bizonyították alkalmatlanságukat dilettantizmusokat vagy a totális rosszindulatot és csalást !

#619170 walex Előzmény: #619152

Mindenáron ki akarnak csikarni a választások előtt egy combos megszorít csomagot.

Remélem, OV erre megemel pár különadót válaszként, ami a külföldi multiknak fájni fog.

#619164 Dr. ursi Előzmény: #619161

ez a szakértelem :o)))))))))))))))

hiány 2011/12/13/14

magyar 4,3 -1,9 -3,0 -3,3

olasz -3,8 -3,0 -2,9 -2,5

és a pl idén az oalszok -1,3-as gdp mellett -2,9 hiányt fognak csinálni eb szerint míg mi 0,2 gdp mellett -3,0-t

jövőre pedig olasz 0,7-es gdp -2,5 hiány :o) de mi dupla akkora 1,4-es gdp -3,3 hiány !

ÉGBEKIÁLTÓ.

#619160 Dr. ursi Előzmény: #619157

Pedig nagyobb növekedést látnak

Amellett, hogy a Bizottság szakértői javították a hiányra vonatkozó előrejelzésüket, a növekedést is kedvezőbbnek látják. A Bizottság kisebb mértékben ugyanis javította a magyar GDP-re vonatkozó prognózisait. Az idei évre a téli prognózisban szereplő -0,1% helyett +0,2%-ot várnak. 2014-re pedig 1,3% helyett 1,4%-ot.

itt követhető frissül

http://www.portfolio.hu/gazdasag/brusszel_ez_igy_meg_keves_lesz.183487.html