Regisztráció Elfelejtett jelszó

KEG fórum

Re: Keg jövő

#619132 Hathor Előzmény: #619128

Én nem mondtam, hogy neki kell bármit is csinálnia, el sem kell jönnie, pedig a mennyisége is mennyiség akármennyi, de így is megvagyunk..

de ha nem tetszik valami neki, és van javaslati ötlete, az ez 10Ft lesz, ez 50FTlesz, le föl helyett elmondhatja egyszer, hátha még tudunk is kezdeni valamit vele, ha már Ő benne van a dologban, és hiányát látja napirendi pontnak.

az meg hogy Ti mit gondoltok nem érdekel.

Én úgy sem röfögök ki részleteket.

#619130 Hathor Előzmény: #619124

Nálunk meg benne van a közgyűlési határozatban:

-" a Társaság Könyvvizsgálójának a tőkepiacról szóló 2001. évi CXX. törvény 358. § (1) bekezdése szerinti minősítése hiányára tekintettel"

#619128 macika Előzmény: #619127

z32 ezt már megtette a phylben

most csináljátok ti, ne másra várjatok megint

amúgy is kevesek vagytok

#619127 Hathor Előzmény: #619106

Új közgyűlési időpontra is tudunk új pontokat felvenni.

Dolgozz ki megfelelő pontokat és felvetetjük.

Tegyél javaslatot is új vezetőségre, azt is felvesszük..

Szóljál Zotyám! ,-)

Csak relax!

#619124 cédrus Előzmény: #619121

Az E-star azért váltott könyvvizsgálót először, mert a régi nem volt hajlandó ellenjegyezni a hazugságaikat. Majd az új sem.

#619122 Hathor Előzmény: #619112

Névértékről is mi fogunk dönteni részvényesek.. de ez hadd maradjon a mi titkunk.

#619121 Hathor Előzmény: #619106

:D

Zotya..

bocsi..

nem tudok ezekre nyíltan válaszolni.

Mindennek megvan a képlete amit írtál.

A könyvizsgáló meg nem újdonság, 3közgyűlési határozatot néztem megcsak a napokban, mindegyikben könyvvizsgáló csere van, mert az új szabályoknak nem felelnek meg a jelenlegi könyvvizsgálók a cégeknél. Új képesítés kell 2013tól a jelenlegi beszámolókhoz.

Kukkants bele E-star közgyüli határozatba is, meg másikban is olvastam.

#619106 Zotya32 Előzmény: #619104

szerinted mi lesz? egy közgyűlést nem tudtak időben levezényelni, nincs egy normális könyvvizsgálójuk, nincs az éves beszámoló elfogadva, nincs 5% feletti tulaj (hivatalosan), 1.5 milliárd a veszteség, senki nem csinál semmit, 2x próbálkoztak rendkívülit szervezni, egyszer az utolsó pillanatban derült ki, hogy aki támogató volt, az meggondolta magát, itt volt a lehetőség az éves rendes gyűlésen, az 1%-ot meghaladó tulajdonosok még azzal sem éltek, hogy épkézláb, a cég múltját, jövőjét érintő napirendi pontot, vagy pontokat nyújtsanak be...

szerinted mi irányítson, ha nem történik semmi, csak azt látom, hogy esik, morzsolódik az árfolyam?? mi az amiből azt kéne látnom, hogy ez a sz*r lesz még 50 ft? attól, hogy 100-ra viszik le a névértéket?

amikor egy működő pannergy-t sem vesz már senki, akkor mi fogja az embert arra késztetni, hogy egy átláthatatlan tolvajrészvényt vásároljon???

#619104 Hathor Előzmény: #619100

Zotya nem tudom mi van veled :D

ez komoly??

fullra az árfolyam irányít téged.

Ha csökken 10Ftokat vársz minden kis papírban (Fuso, Keg, est, kredit bármi..), ha megy fel, akkor 50-60akat.

Ez nem normális. Teljesen a mozgás befolyása alatt vagy.

Ráadásul össze vissza beszélsz.

#618675 Sly-- Előzmény: #618674

Ekkora szavazatszámmal a névértékmutyit sem tudják elfogadni, ha elmenne pár kisbüfi.

Aztán lehet, hogy jön a cs.a...