Idézet innen, tőlem:
http://www.stocklandyard.hu/forum/topic/3091/Az-EUROpa-osseeskuves-es-Magyarorszag
"Az Nu, barátaim, felebarátaim és ti többiek, furcsállom, hogy más nem idézte be (pedig több topicba is illik a téma) Csányi azon szavait, hogy PONTOSAN mi a véleménye a forint árfolyamáról és a csinovnyik ámokfutásáról, mert itt van szó szerint:
"Csányi szerint a 2008-as válság nem lett volna olyan mély, ha nem egy irreálisan erős forinttal érkezünk bele, az EU-csatlakozás és az erős forint miatt a magyar gazdaság sok szereplője komoly veszteségeket szenvedett el, hiszen például az exportőröket az erős forint, a gazdaság majd minden szereplőjét pedig a magas kamatterhek sújtották."
És mi lesz ennek a változásnak a következménye? Szó szerint idézem:
"Most talán a jegybank gondolkodásába is beépül a gazdaság növekedésének célja"
TEHÁT EZ EDDIG NEM VOLT OTT!!! Szó szerint kimondta.
De akkor most lássuk még egyszer a fenti bekezdést - kiemelésekkel:
"Csányi szerint a 2008-as válság nem lett volna olyan mély, ha nem egy irreálisan erős forinttal (ÍGY!!!!) érkezünk bele, az EU-csatlakozás és az erős forint miatt a magyar gazdaság sok szereplője komoly veszteségeket szenvedett el, hiszen például az exportőröket az erős forint, a gazdaság majd minden szereplőjét pedig a magas kamatterhek sújtották."
"
Csányi úr felmondta AT tanait. Csak ő eddig ezt nyilvánvalóan nem tehette meg, én meg megtehettem. Node innentől kezdve úgy vélem, az általam írt tanulmányt már mindenki kénytelen lesz komolyan venni, hiszen pontosan erre jutottam benne, és egyebekben pontosan erről értekeztem olyan sokszor, hogy az irreálisan erős forint megöli az exportőröket. Az pedig, hogy egyenesen ok-okozat van a kamatszint és az irreálisan erős forint között, az nyilvánvaló lehet, ahogy az is, hogy nem utolsósorban ez okozta a devizahitelezést, illetve ezt okozta a devizahitelezés.
Hogy úgy mondjam, lassan véget ér a saját magam számára választott feladatkör, a gondolatok elmondása, a szemek felnyitása, mert a felszabadulásunk, az utolsó tavarisi konyec óta hirtelen mindenki elkezd normálisan, magyar érdekek mentén és szabadon, FELSZABADULTAN beszélni, és már nyugodtan le lehet írni azokat prominenseknek is, amikről én értekeztem időnként kétségbeesetten, időnként kiborulva, mert oly erős a marxista lobby.
Ennek megfelelően lassan lejár az az idő, amikor még van értelme valamit írnom, mert többnyire már elég csak idézni a cikkekből, mert azok egyre inkább azt írják, azt mondják, amit oly sokáig mondogattam egyedül.
Az igazságbeszéd szabaddá vált, és az igazság szabaddá tesz."
És akkor most csak jelzem, hogy ritkulni fognak az AT.hírek, mert már nincs szükség rájuk.
Naponta több, hetente sok hír fog érkezni, ami jó hír, már nem lesz szükség a magyargyűlölőkkel való szembenállásra, mert eltakarodott az utolsó prominensük is, az uszítás már távolról hallatszódik ahogy a veszett göthös fogatlan ebek nyüszítenek nyüszítisztánból, egyelőre elvonultak a viharfelhők, elkezdünk építkezni. Ahogy pedig fogy a médiafelületük, fogy a pénzük, járatják le magukat, ahhoz már nem lesz rám szükség, most már megteszik maguk is hogy a sárba nyomják le magukat az egymásra való acsarkodásukkal.
Szóval, ritkulni fognak az általam írt hírek, aminek nem utolsósorban éppen az az oka, hogy annak nem sok értelme van, hogy "egyetértek:" címszóval idézzek híreket, illetve, most már egyre többen is idézik be őket errefelé is, szóval, már nincs rám akkora szükség :) És én ennek örülük, mert volt értelme annak, amit csináltam.
Nem távozok, ne örüljetek ti többiek, csak szólok, hogy én már jól érzem magam, és tetszik amit látok. És őszintén kívánom mindenkinek, hogy egyre inkább érezze így és lássa is így a világot és ezt a pici kis országot, Hazámat, Magyarországot.