Én már régóta tárgyalok ott, első fecske voltam, mondjuk ki, megelőzöm a kort:
"2012.10.12 19:28 Kénes_Dénes (Kezdő fórumozó) nincs cím
Szóval FHB hitel nem lesz egyenlőre. Két hétig lestem a döntéshozókat, de egy nyavajás kompromittáló fotót sem sikerült készítenem, amivel maffiamódszerekkel megzsarolhattuk volna őket. Összeűlt az agytröszt, és megtárgyaltuk mi legyen a kötvényesekkel. Ez a lüke Eddie azt javasolta, hogy fizessük ki őket egyenértékű szárazbabbal, de a Csabronnak nem tetszett (nekem sem, akkor mit tennék a főzikémbe...), úgyhogy valószínűleg a névérték 45%-át kapják meg síbérlet formájában. Kötvényprobléma letudva.
Megvittattuk továbbá a terjeszkedést. A szerződésszegő magyar önk(ény)ormányzatok helyett a Szaudi piac felé nyitunk, kíépítjük a fűtéshálózatot Szaud-Arábiában. Először csak Rijad és Mekka, amit az E-STAR 2019/A kötvényekből fogunk finanszírozni.
Tegnap már Rijadban tárgyaltam:
Később:
Már egy arab gazdasági tévé is foglalkozott az E-Starral. Úgy néz ki, hogy közelednek az álláspontok Szaud-Arábiában. Nincs gáááááz!
http://i.imgur.com/jiCitpi.jpg
A londoni tőzsdecápák meg közben csipegetnek szorgosan. Ha kijön a londoni hír több hétig folyamatosan felsőlimiten lehet. Hír előtt kell betankolni. "