Regisztráció Elfelejtett jelszó

KEG fórum

Keg jövő

#617300 úttakarító

Sziasztok Mindenki!

Elnézést,hogy csak most írok,de 1 hétig nagyon elfoglalt voltam.

Elmentem a közgyűlésre,már 1/2 10-kor ott voltam egész 10-ig,de csak egy berendezett üres termet találtam a műv.ház emeletén,amikor is a Keg-től jött egy hölgy (talán marketinges?),hogy áttették ápr.30-ra a határozat képtelenség miatt a közgyűlit.

Ha már ott vagyok,gondoltam átmegyek Dunaalmásra,megnézem a KEG-et,kirándulás képen.

Mivel magánterület és be van kamerázva,ezért csak az országút mellől illetve kicsit közelebb a vasúti töltés mellől szemlélődtem.

Kb.10-15 gépkocsit láttam a parkolóban(valszeg.dolgozóké),rengeteg stafétagázos piros palackot egy külső raktárban,targonca pörgött a telephelyen,vasúti tartályos szerelvényeket,gáztározót.Emberek jöttek-mentek,volt mozgás.Azért látszik,hogy van termelés valamilyen formában.

U.i.: Aztán látom,hogy már 17-én ki rakták a honlapra,hogy elmarad...)))

Re: nincs cím

#617295 Trisz Előzmény: #617234

A tőzsdén minden előfordulhat. Akár ez is. Én úgy érzem, ez nem fog megtörténni.

Hosszabb ideje mutogatják a könyvben a szakadékot. Ha lenne remegő kezekben papír, már eldobálták volna.

Volt bőven rossz hír is. Arra is lehetett volna dobálni. Nem történt. Én úgy látom se eladó, se vevő nincs a papír környékén. Bármi történik 31-36 között jegelik az árfolyamot. Emelkedésben szép könyv ellenére sem ugranak rá a papírra. Így amikor visszacsurog, akkor pedig nincs aki szórja.

Ha bezúznák 30 alá, akkor mi történne? Szvsz az elvetemültek kezéből akkor sem tudnák kitépni. Viszont megkockáztatnák, hogy új jelentkezők esetleg belevegyenek. Ez láthatóan nem cél. Ezért nem érzem sanszosnak a 30 alatti árfolyamot. Persze nem vagyok tévedhetetlen.

#617240 Sly-- Előzmény: #617234

Vigyázz, miket mondasz, mert a blogos majd idézget Téged is.:-))

Beálltam mára 27 Ft-ra, mégse a 8 Ft-os vétel csúfoskodjon a könyvben.

#617234 Zotya32 Előzmény: #617232

ne izgulj ennyire macika, előbb-utóbb enélkül is bezuhan az árfolyam... innen már 100%, hogy leszúr 30 alá, kb 25-ig vmelyik szép nyári délelőtt... aki nem hiszi, majd figyelje :))

#616936 Hathor Előzmény: #616931

:DDD

azt a Q..

Fusod kinyitott?

levágták -11%kal 31re azt tegnapelőtt

tegnap 30volt, 28alatt üres könyvvel két napja

nyomjad :D

Én nem tudom ki hova siet..

elég nyugtalan emberek vagytok..

Én összeszedtem megint ezt a szintet, tökre ráérek..

#616931 Sly-- Előzmény: #616852

a vevő most sem több

sőt, ki sem nyitott

halott egy papír ez

tapad le 31-re, mehet új aljra

#616854 Hathor Előzmény: #616852

8.31kor???

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ezt a provokáló embert b@zmeg... nem hiszem el.. :D

Azért sem írok ide, egye meg a fene a kíváncsiságát :D