:DD
31 is kiöntve
hányadik dupla-tripla-alj a nyamisnak?
nagy eséllyel új alj lesz
A KEG Közép-európai Gázterminál Nyrt. (2545 Dunaalmás, 0704/35.) tájékoztatja a tisztelt
Részvényeseket, hogy a 2013. április 19. napjára összehívott éves rendes Közgyűlés – mint ahogy azt a
részvényesi regisztrációk alapján 2013. április 17-én meghirdettük – határozatképtelen volt.
A határozatképtelenség miatt megismételt Közgyűlésre 2013. április 30-án 10 órától, a 2013. március 19-én
közzétett meghívóban szereplő eredeti helyszínen (2931 Almásfüzitő, Fő u. 20.) kerül sor, mely az eredeti
napirenden szereplő ügyekben a megjelentek számára tekintet nélkül határozatképes.
Tájékoztatjuk továbbá a tisztelt Részvényeseket, hogy a 2013. április 30-i megismételt Közgyűlésen a 2013.
április 19-i Közgyűlésre szabályszerűen regisztrált részvényesek gyakorolhatják részvényesi jogaikat.
KEG Nyrt.
szerencsére nincs kinek adni nagyobb pakkal, mert vevő az nincs
így a fizunap kilőve )))
sok sikert ))
egyébként kgy szavazási jegyzőkönyvből, ha közzéteszik kiderülhet minden -
ott pontosan kiderüli ki és hogyan szavazott mekkora pakkal
általában nem teszik közzé, de kérhető a cégtől és kötelesesek kiadni azt
ühhüm:) de nem írom le a teljes CIA kiképzésem módszertanát ide:D
értem világos
de ismeretlen nevekkel mit kezdesz?
pl kalapgyártó kft.
utána nézel ki az? az mit ér? nem az övek a pakk, hanem csak "letét" lehet
sztem
és most ez fontos lesz,mert tőkeleszállítást kell megszavazni, szóval kell a biztos szavazati erő...
így legalább valami képünk van, hogy kik a haverok...:) onnan sok mindent ki lehet találni, szóval fontos dolog ez!
epeh nincs, de a volt apportosi "haverok" azok igen...
ebben biztos vagyok
a névérték leszállítás megszavazását/leszavazását nem a kicsire bízták
re phyl
megismerem őket:) epeh nem hiszem, hogy ebben is benne lenne....vagy benne volt a beszámolójában?
engem pont a haveri kutyák nevei érdekelnének.... re "karmester"
Hathor sem pattog, hogy nagyon lesz.
De úgysem tudnak semmit sem csinálni.