Regisztráció Elfelejtett jelszó

KEG fórum

Re: nincs cím

#615439 macika Előzmény: #615415

itt inkább ősszel lesz pörgés amikor majd kiderül ki az új apportos /rv nyomtatás/

akkor majd lesz forgalom mint a tyúkosban, ahol mossák át a papírt - régiek pápá

#615344 Sly-- Előzmény: #615342

:-)))

vagy majd lesz, hogy ne legyen új alj..

tiszta szerencse, hogy nincs eladó

#615268 macika Előzmény: #615246

PB-gáz mint rezsi csökkentés?!

Halálos vagy.. komolyan.

pffffffff

))))))))

ecsém ezt nyomta 4 hónapon át a blogos, most meg a dátummal szarakodik

nem semmi ember

#615246 Zotya32 Előzmény: #615231

hagyjad már ezt a pb-gázt, semmi jelentősége a kegnél. csökkentik vagy sem az árát, az totális érdektelen. eddig sem volt rajta nyereség mert kilopták, most majd legalább legálisan megtehetik, lesz mire fogni...

#615245 Zotya32 Előzmény: #615165

én már többet nem kérdezek meg senkit... itt volt a lehetőség, nem kellett szervezkedni, és nem történt semmi. Tolvajok ezek mind, kár pazarolni rájuk az időt. nem érdemes a csodát várni, kisebb-nagyobb skalpoké a jövő, max egy minipakkot érdemes néha hosszabb ideig megőrizni ezekből a szemetekből.

#615231 Hathor Előzmény: #615201

Most mondta a M1 híradó, hogy júliustól van tervbe véve pb gáz..

micsoda színjáték ez már :D

A KEG Közép-európai Gázt…

#615193 macika

A KEG Közép-európai Gázterminál Nyrt. (2545 Dunaalmás, 0704/35.) tájékoztatja a tisztelt

Részvényeseket, hogy a szabályszerűen regisztrált részvényesek számára tekintettel a 2013. április 19.

napjára összehívott éves rendes Közgyűlés határozatképessége nem lesz megállapítható, melyre figyelemmel

az eredeti Közgyűlésen határozat nem hozható.

A megismételt Közgyűlésre a 2013. március 19-én közzétett meghívóban foglaltak szerint 2013. április 30-

án 10 órától az eredeti helyszínen (2931 Almásfüzitő, Fő u. 20.) kerül sor, amely az eredeti napirenden

szereplő ügyekben a megjelentek számára tekintet nélkül határozatképes.

Tájékoztatjuk továbbá a tisztelt Részvényeseket, hogy a 2013. április 30-i megismételt Közgyűlésen a 2013.

április 19-i Közgyűlésre szabályszerűen regisztrált részvényesek gyakorolhatják részvényesi jogaikat.

KEG Nyrt.

#615189 macika Előzmény: #615174

PB-gáz mint rezsi csökkentés?!

Halálos vagy.. komolyan.

pffffffff

.

tudtuk meg..............

nem baj

#615164 Zotya32 Előzmény: #615116

biztosan.

én nem megyek, egyikre sem. belefáradtam. papírjaim megvannak, majd eladom őket, mikor úgy gondolom; ezentúl nem érdekelnek az ilyen kisbüfiámítások, közgyűlések...

úgyis az van, amit ők akarnak. majd figyelem a cégközlönyt, a cégjegyzéket, meg lehet befizetek inkább a partnercontroll-ra, az úgyis naprakész, és sok összefüggés / átfedés kiszűrhető.

aki megy, az majd esetleg összefoglalhatja mi történt, mi volt a legújabb mese, hány oldalas volt a powerpoint, mennyi szép színes grafikon volt az autógázzal kapcsolatban. :)