Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Random Capital

Re: nincs cím

#614762 Zotya32 Előzmény: #614220

Várjál még, lehet a random pápára megy. Mai cikk a pf-en az új kereskedési rendszerről.

most nézem RC-nél, 0,1% …

#614220 vincentlauria

most nézem RC-nél, 0,1% a broki díj, ebrokernél vagyok, ott 0,4%...hirtelen ki is számoltam mennyit buktam, hogy nem RC-nél vagyok...sürgősen át kell mennem..

Re: mentés

#614063 Zotya32 Előzmény: #614023

igen, mert magadnak kell egy új konfigot létrehozni. más néven kell elmenteni, utána már működni fog.

mentés

#614008 Krumenaker

Ha a Randi felületén változtatok valamit, hogyan tudom a változtatást elmenteni?

Re: friss infok

#579229 wnprt Előzmény: #563805

Ez egy nagyszerű lehetőség egy magyar tulajdonú kiváló minőségű szolgáltatásokat nyújtó brókercégtől. A Random Capital ügyfele vagyok már 2.5 éve, kiváló szolgáltatásokat nyújt, érdemes a honlapjára ellátogatni: www.randomcapital.hu www.tozsdezz.hu

friss infok

#563805 Kissherceg

Élet a daytraden túl, avagy Random reformok

A Random Capital Zrt. 2012. októberétől bevezette a Budapesti Értéktőzsde kereskedési rendszerébe a tShort és tLong termékeket. A lakossági ügyfeleknek létrehozott szolgáltatások lehetővé teszik a napon túli tőkeáttételes eladási (tShort) ügyletek kereskedését azok számára, akik az árfolyamok csökkenéséből szeretnének profitálni, illetve a napon túli tőkeáttételes vételi (tLong) ügyletek kereskedését azok számára, akik az árfolyamok emelkedéséből szeretnének még több nyereséget realizálni.

A Random Capital Zrt. megítélése szerint a Budapesti Értéktőzsde forgalmának jelentős mértékű csökkenése csak átmeneti jellegű, és a forgalom alacsonyabb mivolta nem jelenti azt, hogy nincsenek kimagasló hozam lehetőségek egy olyan befektetési környezetben, ahol például az Otp részvény árfolyamával 6.000 forint felett és 3.000 forint alatt is kereskedtek a befektetők az elmúlt másfél év során.

A Társaság Ügyfelei a jelenleg bevezetésre kerülő szolgáltatásokat tartották a legfontosabb fejlesztéseknek. A Random Capital Zrt. ezért fejlesztette ki a magyar piacon elsőként a teljesen automatikus, online kereskedhető tShort és tLong termékeket.

A Random legfontosabb törekvése a magyar értékpapírpiacon, hogy az intézményi és lakossági Ügyfelek közötti megkülönböztetéseket az árazás-, a termékek- és a szolgáltatások tekintetében a minimálisra csökkentse, ezáltal szolgálva az Ügyfelek-, a piac- és a gazdaság tőkepiaci szegmensének érdekeit."

#557896 Primo Előzmény: #557680

Rendszerkarbantartás! Kérjük próbáljon meg bejelentkezni később!

Na ez jól kezdődik

#557636 Primo Előzmény: #557626

Engem reggel felhívtak mert van nyitott shortom és azt mondták,hogy csökkennek a napon túli díjak is.

Ez most jött, elsőre nag…

#557626 Csusza

Ez most jött, elsőre nagyon korrektnek tűnik, hogy a long és short is napon túl vihető mindenféle szarakodás nélkül.

"

Örömmel tájékoztatjuk, hogy 2012.09.28-tól az eddigieknél jelentősen kedvezőbb feltételekkel nyithat napon túli short ügyleteket a Budapesti Értéktőzsdén!

Annak érdekében, hogy Kedves Ügyfeleink továbbra is a legkedvezőbb szolgáltatásban részesüljenek, számos újítást vezettünk be.

Az újonnan bevezetett szolgáltatásainkat tShort és tLong termékeknek neveztük el, amelyek segítségével profitálhat az árfolyamok csökkenéséből és emelkedéséből egyaránt.

Mit jelentenek az újítások az Ön számára short pozíciók esetén?

- csökkentettük az értékpapír kölcsönzési díjat,

- a korábbiakban alkalmazott háromszoros tőkeáttétel helyett, most már ötszörös tőkeáttétellel nyithat tShort ügyletet és a nap végén eldöntheti, hogy csak daytrade pozíciót akart, vagy megtartja napon túlra tShort pozícióját,

- ha a nyitott tShort pozíciót még aznap daytradeként lezárja, a jutalék megegyezik a TDT százalékos díjaival,

- átalakítottuk a fedezetképzési eljárást, nem foglaljuk be előre a kölcsönzési-, zárási díjat és jutalékot;

tShort- amennyiben Ön úgy gondolja, hogy a piac esni fog, ajánljuk figyelmébe az ÚJ tShort termékünket, ahol 5-szörös pozíció nyitható a fedezethez képest!

tLong- ha abban bízik, hogy a piac szárnyalni fog, akkor az ÚJ tLong termék segítségével finanszírozzuk az Ön számára az 5-szörös tőkeáttételhez szükséges ellenértéket!

stb...

"

Napon túli költségeket még nem néztem, de hátha nem durvák.

Ha valaki észrevesz valami csalafintaságot a dolgok mögött, jelezze!

Random Capital

#546943 wnprt

Érdemes megpróbálni a honlapja mellett: www.tozsdezz.hu, ezen is elérhető ugyanúgy a Netboon.

Re: fd

#546920 Fornit Előzmény: #546909

Lemaradtál az elejéről... A határidőt 5 db-al beadták majd 7- el kitépték, közel 100 pontot foghatott a szerencsés illető :)